Vabljeni: Osebni pregled pri zdravilcu Lowellu

Lowell Riezouw, zdravilec radionik, bo med 15. in 18. novembrom poseben gost Akademije za zdravilstvo. Na seminarju 'Biopolje, bioelektromagnetika in energijska medicina' bo predstavil radioniko, ki pri zdravljenju uspešno uporablja tako biopolje kot tudi elektromagnetno polje.

12. 11. 2013

Ob tej priložnosti nudi možnost osebne diagnoze, kjer diagnosticira kompleksno psiho-fizično stanje;

  • diagnosticira energijsko stanje človeka (biopolje z energijskimi centri oz. čakrami in energijskimi nivoji);
  • vse to poveže s psihološkim dogajanjem in opozori na tista, ki moteče delujejo na organizem;
  • stanja kvantificira - številčno pove stopnjo obremenjenosti ali pomanjkanja energije;
  • s posebnim instrumentom vzpostavlja ravnovesje, ki obnovi zdravje;
  • pri zdravljenju uporablja tudi homeopatijo, infopatijo in druge zdravilske metode;
  • svetuje kako sami vzpostavljamo ravnovesje.


Z radioniko zdravi v Münchnu in Londonu in ima že več kot 20 let bogatih izkušenj.

Svetovljan, ki se je izobraževal v Angliji, sicer pa trenutno dela tudi kot psihoterapevt v bolnišnici v Nemčiji. Je izreden strokovnjak v IZVORNI RADIONIKI. To je posebna metoda energijske medicine, ki spada v vibracijsko zdravljenje in je bila razvita že pred drugo svetovno vojno.

Pri diagnosticiranju in zdravljenju uporablja posebno napravo; instrument, ki so ga razvili že pionirji radionike in je daleč naokoli ne uporablja nihče drug.

Ta nenavaden inštrument deluje na osnovi kvantnih polj in hologramskosti. Ker uporablja princip radijski valov, se imenuje radio-nika. Izumitelj je tudi pri izdelavi instrumenta uporabil elemente radia.

Dovolj je že nekaj ali eden las, da preko njegove vibracije pravilno diagnosticira naše kompleksno zdravstveno in psiho-energijsko stanje ter nam uspešno pomaga vzpostaviti ravnovesje ter obnoviti zdravje.

Zdravi z veliko empatije za sočloveka in ima pretanjen občutek za psihološko pomoč ter razumevanje.

  • Cena pregleda: 70 € (pregled traja približno 1,5 ure)

Izkušnja gospe; 36 let

Prišla sem, ker sem bila bolna in nikakor nisem mogla ozdraveti. Cel mesec sem že jemala antibiotike in nikakor me niso uspeli pozdraviti. Imela sem močno vnetje grla, ki se je razširilo na uho in celo na oči, kar je bilo precej nenavadno. Tudi kašelj se je pojavil. V obupu sem iskala prepotrebno pomoč, ki sem jo potem končno našla pri zdravilcu, gospodu Lowellu.

S pregledom je opozoril katera čakra je preobremenjena in disfunkcionalna. Prijazno me je opozoril katera psihološka stanja me obremenjujejo. Svetoval mi je na kaj naj bom pozorna v življenju.

Pomagal mi je najti srž problema obolenja, s katerim sem se takrat spopadala. Upoštevala sem njegova navodila in res, nenavadno hitro sem ozdravela. Zelo sem mu hvaležna za to.

Podrobnosti seminarja si preberite TUKAJ.

Več: Zdravilni center Medin - Inštitut Bion d.o.o., Stegne 21, Ljubljana;