VEČER Z MANCO KOŠIR (11. december)

VEČER Z MANCO KOŠIR (11. december) (foto: profimedia) profimedia
10. 12. 2018

VEČER Z MANCO KOŠIR, Ustvarjalni center Švicarija, v torek, 11. decembra, ob 18. uri


Decembrski večer z Manco bo zadišal po praznikih, ki jih slavimo z umetnostjo, znanostjo in premišljevanjem o prihodnosti ljudi in sveta, kamor nas bo vodila knjižica Michel Serresa Palčica. O svojem delu in ljubih knjigah bodo govorili umetnica EVA PETRIČ, znanstvenik dr. MIHA KOS in prevajalec LUKA KREK. Večer bo glasbeno obogatil duo ČEMOMKA. KAVALIR vozi izpred Moderne galerije od 17.15 ure naprej. Pridite!

EVA PETRIČ je multimedijska vizualna umetnica in pisateljica, živeča med New  Yorkom, Dunajem in Ljubljano, ki k nam prihaja z dvema še po tisku dišečima svojima novima knjigama.

DR. MIHA KOS, fizik, promotor znanosti in vseživljenjskega učenja, ustanovitelj in vodja Hiše eksperimentov, s katero zaliva radovednost, ustvarjalnost in razmišljanja z lastno glavo.

LUKA KREK je študent magistrskega študija prevajalstva, tako in drugače angažiran državljan ter član ekipe, ki je prevedla Palčico.

ČEMOMKA je duo, ki ga sestavljata štipendista MOL, nagrajevana violončelist Gal Golob in harmonikar Nejc Poljanec; kot pravita, «igrata svašta«, od moderne do ljudske glasbe.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri