Veduna kozmična iniciacija: Corona Borealis in Arkturius

Iniciacije skupaj s tečaji katedre Veduna in izjemno zvočno-energijsko kirurgijo sestavljajo celovito učenje Misterijev življenja in izničujejo globoko potisnjene travme ter omogočajo duhovno rast.

19. 10. 2015

Leta 2000 je Mirit trajno zaživela brez običajne hrane (hrani se s kozmično energijo). Tedaj se ji je odprl čudežni svet kozmičnih vibracij, svet neslišnih (a zaznavnih) frekvenčnih valovanj planetov in zvezd. Postala je kozmični telepat in medij za Izvorno (kozmično) življenjsko energijo, prenašalka kozmičnih in galaktičnih iniciacij, kakršne so poznali tudi v starodavnih Misteričnih šolah starega Egipta, Indije, Tibeta, Havajci, stari Maji, stari Slovani, Grki in drugi. Zvočno-energijske iniciacije, ki potekajo enkrat mesečno, so kopeli različnih vibracijskih planetarnih kvalitet ali darov: ozvezdij Plejad, Siriusa, Oriona, Galaktičnega Središča, Velike medvedke, Andromede, Krijona, Laboda, Dvojčka, Zmaja, Kozmične kače ...

Ciklu kozmičnih iniciacij sledi še cikel galaktičnih iniciacij, ki »zvenijo« še višje oz. so še prodornejše. Tisto, po čemer ves čas hrepenimo, nikoli ne pride samo po sebi! Za radost in obilje se je potrebno potruditi in vzpostaviti pogoje zanju! Dragocena pomoč pri tem so nam tudi kozmične in galaktične iniciacije, v katerih dobivamo, kar sami sebi ne moremo dati, saj le‑to presega naše zmožnosti. Naučiti se je torej treba, kako pritegniti tisto, kar potrebujemo za harmonijo in potrebno preobrazbo iz nesrečnosti v srečo, novo zavest in odzivanje pa ohraniti v svojem življenju. Cikel galaktičnih iniciacij sestavlja nov set še poglobljenejših učenj in osveščanj življenjskih zakonitosti, sozvočja in blagostanja.

I. kozmična iniciacija: CORONA BOREALIS in ARKTURIUS: Razkrivanje utvar iluzornega sveta in očiščevanje celičnega spomina

Iniciacija bo potekala v četrtek, 22. 10. 2015 od 18:30 do 21:30 v Parinama centru, Cesta na Brdo 85, Ljubljana

S prvo uvodno iniciacijo zavest in etrska telesa pripravljamo na kozmične iniciacije, frekvenčno vedno višje; ni važno, kakšno duhovno pot imamo za seboj, vedno lahko stopimo še stopničko »naprej ali višje«, s čimer življenje postane bogatejše in lahkotnejše.

Prva iniciacija je zvočno-svetlobni objem Corone Borealis, s katero pričnemo ozaveščati iluzornost sveta dvojnosti (in torej neresnično in nepotrebno), predvsem najrazličnejše utvare in slepila moči, ega, nadziranja ... Sledijo darovi Univerzuma in zvezde Arkturius, ki se najprej dotaknejo blokiranega spomina, zlasti celičnega, ter okrepijo etrska telesa za prenos urejajočih visokih frekvenc.

Vabljeni na cikel kozmično-galaktičnih iniciacij, če želite pospešeno duhovno rast, potrebujete učinkovito visoko-frekvenčno pomoč pri razreševanju življenjskih težav ali želite izkusiti Polje brezmejne Kozmične Zavesti. Vsaka iniciacija nudi svojstven dar in pomoč.

S seboj prinesite cvet in sadež za daritev, kristal, podloge in odeje za sedenje ali ležanje ter se oblecite v bela oblačila.

Več informacij o posameznih iniciacijah

Obvezne prijave vsaj tri dni pred delavnico na prijave@veduna.si ali gsm: 040 870 155 (Mojka)