Veduna kozmična iniciacija - Severnica: čiščenje rušilnih čustev

Vabljeni na cikel kozmično-galaktičnih iniciacij, če želite pospešeno duhovno rast, potrebujete učinkovito visoko-frekvenčno pomoč pri razreševanju življenjskih težav ali želite izkusiti Polje brezmejne Kozmične Zavesti. Vsaka iniciacija nudi svojstven dar in pomoč.

Veduna kozmična iniciacija - Severnica: čiščenje rušilnih čustev (foto: Shutterstock) Shutterstock
16. 11. 2015

II. Kozmična iniciacija - Severnica / Čiščenje rušilnih čustev

Druga izredno pomembna iniciacija je namenjena razgrajevanju v podzavest najgloblje potisnjenih bolečih in rušilnih čustev, kar je nadvse potrebno. Aktivira se osebni dih, čigar ritem je le nam lasten, saj smo unikatna bitja. Z iniciacijo dvigujemo iz nezavednega travmatične čustvene odtise in misli ter osvobajamo potisnjeno bolečino iz podzavesti, s tem pa tudi energijske blokade v telesih.

Če tega ne storimo, bomo ponovno (po zakonih resonance ali sozvenenja) v življenje pritegovali enako boleče izkušnje in trpljenje ter celo bolezni, ki jih te travme in blokade povzročajo. Z vse zavestnejšim odstranjevanjem blokad omogočamo tudi neoviran pretok življenjske energije in Univerzalne ljubezni skozi vse ravni zavesti in bitja. Razgrajujemo torej uničujoča neljubezniva čustva, kot so strah, jeza, zavist, ljubosumje, žalost ... Tovrstna čustva gradijo zidove na poti do sreče.

Vibracije Severnice nam pomagajo odkriti naš osebni življenjski dih, ritem ali kompas, kar olajšuje reševanje tistih emocij, ki se po zakonitosti »enako z enakim« znova in znova vračajo. Pomagajo nam, da bi lažje ozavestili trenutne življenjske lekcije in naše odzivanje na vse, kar doživljamo, tako dobro in slabo, duhovno zrelo kot tudi nezrelo ali nezadostno ljubeznivo.

S pomočjo kozmičnih iniciacij lažje najdemo ključe radosti in blagostanja, ki temeljijo na sočutju in brezpogojni ljubezni. Tako pripravljamo prostor za svetlejše občutke in srečo ter pritegujemo v naš vsakdan lahkotnejše dogajanje in harmoničnejše odnose. Vendar se moramo najprej rešiti razdiralnih občutkov.

S seboj prinesite cvet in sadež za daritev, kristal, podloge in odeje za sedenje ali ležanje ter se oblecite v bela oblačila.

Več informacij o posameznih iniciacijah najdete TUKAJ.

Obvezne prijave vsaj tri dni pred delavnico na prijave@veduna.si