VRTINEC, poletni kamp Ishmecha in tehnike vrtenja

2. 7. 2015
Deli
VRTINEC, poletni kamp Ishmecha in tehnike vrtenja

Vrtenje odpira čutenje, čisti um in kot močna notranja prha očiščuje plasti nečistoč, ki so se naložile v nas. Izkusite ga lahko na 7-dnevnem poletnem kampu VRTINEC.

Prvi ljudje so razumeli skrivnost telesa. Poznali so sebe – svojo naravo, svojo zgradbo, svoje delovanje. Znali so prisluhniti sebi. Tisočletja nazaj je bil človek v tesnem stiku z naravo. Danes pa smo močno odmaknjeni od svojega bistva, večinoma nezadovoljni, v strahu, nesproščeni.

Pravzaprav je danes človeku najtežje čutiti, biti čuten.

Da bi se vrnili v čudoviti krog življenja, kjer nas sila življenja vodi v pravo smer, potrebujemo kažipot, ki nas popelje po stezi nazaj proti izvoru. Postanemo popotnik do točke čiste ljubezni – eliksirja življenja. In ta tok, ki nas neustavljivo potegne na pot ter usmeri prav, ker je to njegov edini namen, je vrtenje.

Med VRTENJEM se vračamo v prelepo stanje bivanja, kjer naše bitje postaja čisto in dišeče. Da bi znova bivali v svoji pravi naravi, se vrtimo nazaj tja, od koder smo prišli. Vrtenje odpira čutenje, čisti um in kot močna notranja prha očiščuje plasti nečistoč, ki so se naložile v nas. Zgodi se trenutek, ko atomi v nas preprosto tako močno vibrirajo in pretresejo naše celotno bistvo, da se zgodi eksplozija, veliki pok, vrisk, krik našega bitja. Ko pademo v vrtinec življenja, pademo v točko ljubezni, tako močno, da zmaga nad vsemi miselnimi mehanizmi. Dotakne se namreč našega srca, in to direktno.

Skozi proces vrtenja se glas telesa prestavi v srce. Padejo tančice, za katerimi se skrivamo, in izstopimo kot nov človek brez strahu, čistega srca, čuteč, močen in mil. Kot kaplja, ki je bila ločena od morja, izgubljena in tavajoča, spoznamo, da vendarle nismo sami. Znova najdemo mir, ki nas boža s svojo blagodejnostjo. Ko se predamo vrtincu/krogu življenja, stabilno stojimo na tleh srca Zemlje in svoje srce odpiramo nebu.

METODA ISHMECH

Je aktivna gibalno-plesna metoda, prek katere z vodenimi vajami telesu pomagamo, da se spomni svojega potenciala, ki mu je bil dan ob rojstvu. V prvih stopnjah nas popelje v spoznavanje in razumevanje delovanja našega telesa, čustev in razUMA. V nadaljevanju postopno postanemo gospodar nad svojim telesom, spoznamo svobodno voljo, zavest in objektivno. Na najvišjih stopnjah pa Ishmech posameznike, ki začutijo potrebo po duhovni rasti, pelje v stanje izvorne vibracije.

Če vaše srce premore pogum predaje sili, ki je že v vas, a je prekrita s tančicami usedlin odvečnega in se zato še ni razvila v popolnosti, je poletni kamp Vrtinec pravšnji za vas. Če vam do poguma še malo manjka, smo tu mi, da vam pokažemo pot. Cilj vseh starodavnih metod je učenje in spoznavanje z doživljanjem. Predajamo izključno to, kar smo spoznali in razumeli v popolnosti.

KDAJ: 8. - 15. 8.

KJE: narodni park Fruška gora tik ob Donavi, na ekskluzivnem posestvu Janda La, www.jandala.org.

INFO: www.bindu.si

Nižja cena za prijave do 7. 7. 2015

Dovolite si sanje, smeh in solze.