Že poznate Bachove cvetne esence? Bi zaplesali biodanzo? Pridite na delavnico Razcvet življenja!

Zaradi velikega zanimanja Marija in Zena ponavljata delavnico RAZCVET ŽIVLJENJA, ki bo v soboto, 14. decembra od 10. do 14. ure v Plesnem studiu Moj korak na Vilharjevi cesti 3 v Ljubljani!

Že poznate Bachove cvetne esence? Bi zaplesali biodanzo? Pridite na delavnico Razcvet življenja! (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
12. 12. 2019

Najprej boste spoznali Bachove cvetne esence, kako delujejo in kako si lahko z njimi pomagamo. Bachove kapljice na naraven, blag način zdravijo naše porušeno čustveno ravnovesje in blagodejno vplivajo na naše telo. Na srečanju si lahko izberete svojo osebno mešanico cvetnih esenc. Predstavitev Bachove terapije bo podala Marija Valenčak, velika ljubiteljica narave in raziskovalka življenja.

Po kratkem odmoru, kjer bo čas za vprašanja in klepet, boste zaplesali ob skrbno izbrani glasbi biodanze, začutili življenje in se preko gibanja povezali s seboj, z drugimi in z naravo.

Biodanza je plesno-gibalni sistem, osnovan na znanstvenih temeljih biologije, antropologije in psihologije. S pomočjo doživljanja ob glasbi izboljša našo samopodobo, krepi identiteto, nas sprošča, jača naše komunikacijske sposobnosti in še veliko več. Plesno predznanje ni potrebno. Pridite v udobnih oblačilih, lahko plešete bosi, ne pozabite na steklenico vode. Biodanzo bo vodila Zena Škerjanec, dpl. vaditeljica biodanze.

Early bird cena do 12.12. - 33 eur, po tem datumu: 44 eur

Prijave in informacije: Zena 040 305 502, zena.skerjanec@gmail.com
Marija 041 527 326, marija.valencak1@gmail.com

vh

Preberite še: Kdor pleše biodanzo se počuti bolje

ali pa

Če ne znate uživati, je vse brez smisla