12. novembra nova meditaciji na daljavo ZAČUTI ENERGIJO

V četrtek, 12. novembra 2015 ob 19. uri se bomo bralci revije Sensa in uporabniki spletnega mesta Sensa.si ponovno združili v brezplačni meditaciji na daljavo, ki smo jo poimenovali ZAČUTI ENERGIJO.

12. novembra nova meditaciji na daljavo ZAČUTI ENERGIJO (foto: Shutterstock) Shutterstock
8. 11. 2015

Kjerkoli boste ta trenutek, se usedite, roke položite na stegna, dlani obrnite navzgor in se čim bolj sprostite. Namen meditacije je notranje sproščanje, umirjanje, povečan stik s seboj in osvetljevanje duhovnih poti.

Priporočamo, da se sezujete, odložite ure in očala in se prepustite čisti tišini. Ne uporabljajte nobenih svojih tehnik, ampak se prepustite energiji, ki bo pritekala iz duhovnega sveta.

Meditacijo bo vodil Sandi Dolinar, ki že 15 let vodi skupinske meditacije v Kranju in Mariboru. S svojimi duhovnimi sposobnostmi Sandi pomaga razsvetljevati ljudi in jim daje iztočnice za potrebne spremembe na poti osebne transformacije.

Sporočite nam vaše občutke med meditacijo.

Naš e-naslov je sensa.si@adriamedia.si
Najdete nas tudi na Facebooku https://www.facebook.com/SensaSlovenija

O Sandiju Dolinarju

Sandi Dolinar je avtor štirih knjig in energetskih kart, v katerih opisuje, kako najti pot do samega sebe in kako najti prava izhodišča za potrebne spremembe v svojem vsakdanjem življenju. Več informacij na: www.meditacija-sandi.com.

Da pa se ljubezen širi tudi na tiste, ki ne obiskujejo njegovih meditacij, je poskrbel z novo kozmetično linijo De Le Roi, ki prinaša svežino na področju lepote in nege. Več informacij: www.deleroi.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri