21.12.2012: Delovanje najmočnejših duhovnih energij

21. 12. 2012
Deli
21.12.2012: Delovanje najmočnejših duhovnih energij

Energija Nove dobe je Božja posvetitev novega časa in ponazarja skupno delovanje najmočnejših duhovnih energij v celotnem vesolju. Najmogočnejše duhovne energije lahko svojo energijo razpršijo v neskončno dimenzijah, v vsakem takem delčku je Božja zavest, ki omogoča neodvisno delovanje vsakega delčka posebej.

V tem dnevu ne pričakujte kakšnih posebnih fizičnih sprememb, je pa to dan, ko se bo začel intenziven proces osebne duhovne transformacije. Magnituda Zemlje se je ponoči delno premaknila, zato bo naslednjih nekaj dni spremenjena energija, ki jo bodo nekateri zaznali kot višjo, umirjeno vibracijo, ki se bo v nekaj dneh stabilizirala.

Ta energija predstavlja energetsko podporo za delovanje energije Nove dobe. Proces, ki se je že začel, prinaša direktno povezavo z energijo Nove dobe, ki se bo naselila v zavest vsakega posameznika. Ta zavest bo prisotna pri vseh ljudeh do Božičnega večera. Povezava bo ostala pri tistih, ki bodo svojo notranjo zavest transformirali v ljubezen in v teh dneh, torej od 21.12.2012 do 24.12.2012, vse svoje reakcije nižjih čustev, transformirali v ljubezen.

To pomeni, da bodo v vsakdanjem življenju na vse dogodke na katere bi čustveno odreagirali z jezo, strahovi, sovraštvom,... odreagirali z ljubeznijo. V teh dneh ne potrebujemo meditacije, molitve itd., ampak je potrebno urediti svoje življenje, zaceliti nezaceljene rane. Duhovnim korakom morajo vedno slediti koraki v fizičnem svetu in obratno, saj le tako ustvarimo notranje ravnovesje med duhovnim in materialnim svetom.

Apokalipsa našega časa so strah, lakota, jeza in sovraštvo, zato je prav, da jih odstranimo že danes iz svojega življenja.

Sandi, www.meditacija-sandi.com

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja