25. decembra nova meditacija na daljavo ZAČUTI ENERGIJO

V petek, 25. decembra 2015 ob 21. uri se bomo bralci revije Sensa in uporabniki spletnega mesta Sensa.si ponovno združili v brezplačni meditaciji na daljavo, ki smo jo poimenovali ZAČUTI ENERGIJO.

21. 12. 2015

Meditacijo bo vodil Sandi Dolinar, ki že 15 let vodi skupinske meditacije v Kranju in Mariboru. S svojimi duhovnimi sposobnostmi Sandi pomaga razsvetljevati ljudi in jim daje iztočnice za potrebne spremembe na poti osebne transformacije.

Izkušnje so pokazale, da se tisti, ki obiskujejo njegove meditacije, začnejo intenzivno spreminjati na bolje, da z delom na sebi rastejo in nadgrajujejo svoje življenje. Sandi pravi, da je vsak dan, preživet v ljubezni in ob duhovni podpori, lepši, saj vse bolj postajamo to, kar si v svojem srcu želimo.

Namen meditacije ZAČUTI ENERGIJO je notranje sproščanje, umirjanje, povečan stik s seboj in osvetljevanje duhovnih poti.

Navodila

Meditacija Začuti energijo bo potekala v petek, 25. decembra 2015 od 21.00 do 21.15. Kjerkoli boste ta trenutek, se usedite, roke položite na stegna, dlani obrnite navzgor in se čim bolj sprostite. Namen meditacije je notranje sproščanje, umirjanje, povečan stik s seboj in osvetljevanje duhovnih poti.

Priporočamo, da se sezujete, odložite ure in očala in se prepustite čisti tišini. Ne uporabljajte nobenih svojih tehnik, ampak se prepustite energiji, ki bo pritekala iz duhovnega sveta.

Sporočite nam vaše občutke med meditacijo.

Naš e-naslov je sensa.si@adriamedia.si
Najdete nas tudi na Facebooku https://www.facebook.com/SensaSlovenija

O Sandiju Dolinarju

Sandi Dolinar je avtor štirih knjig in energetskih kart, v katerih opisuje, kako najti pot do samega sebe in kako najti prava izhodišča za potrebne spremembe v svojem vsakdanjem življenju.
Več informacij na: www.meditacija-sandi.com

Da pa se ljubezen širi tudi na tiste, ki ne obiskujejo njegovih meditacij, je poskrbel z novo kozmetično linijo De Le Roi, ki prinaša svežino na področju lepote in nege
Več informacij: www.deleroi.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri