Duša ima izjemno strast: spoznati se, izkusiti se in biti to, kar je.

Ste bitje z dušo sredi človeške izkušnje. Mislim, da ste to že spoznali. Prav nobene razlike ni med mentalnim človeškim bitjem in Jaz sem ali dušo, toda vi živite v iluziji ločenosti.

10. 8. 2016

Živite znotraj različnih parametrov vsakega dela, kar je zelo, zelo težko. To je včasih vzrok vaše telesne bolečine, ker jo oddajate v svoje telo svetlobe, medtem ko še naprej ostajate v človeški biologiji. Zato se vam pojavlja veliko mentalnih izzivov in dvomov, saj greste iz uma, medtem ko ga poskušate še vedno uporabljati.

Spregovorimo torej o petih osnovnih razlikah med vašim človeškim in božanskim delom. Ko pravim Prepustite to svoji božanskosti, je pomembno, da veste, o čem govorim.

strast / potrebe

čutnost / čustva

izkušnje / dejanja

sijati / obsojati

modrost / spomin

Duša ima strast

Duša ima izjemno strast: spoznati se, izkusiti se in biti to, kar je. To ni strast do nečesa zunaj nje. Je samo zanjo. Lahko bi rekli, da se je začelo s strastnim vprašanjem: "Kdo sem jaz?" Od takrat je strast vodila dušo na tem izjemnem potovanju. To ni strast po razumevanju Kozmosa ali drugih bitij z dušo; to je strast do sebe.

Prosim vas, da za trenutek začutite to strast. To je notranji ogenj, želja duše. Vedno je bila tam. In ko človek zapade v obup in temo ter ne ve, kako bo preživel naslednji dan, je ta izvorna strast tista, ki človeka navdihne k nadaljevanju.

Adamus Saint-Germain je Profesor, Mojster in Učitelj Škrlatnega kroga, ki prinaša sporočila Nove Energije skozi Geoffreya Hoppeja. Bil je izredno bitje, ki se je pojavilo že v mnogo utelešenjih, svetovalec kraljev in odličen alkimist. Izjemen je bil pri delu z energijo. Trenutno je tukaj, da poučuje Učitelje Nove dobe.

Knjiga je izšla pri založbi Nova; cena: 27,60 evrov

Igra zavesti