Duhovni vodniki niso resna in strašljiva bitja, so lahkotni in ljubeči

19. 7. 2021
Deli
Duhovni vodniki niso resna in strašljiva bitja, so lahkotni in ljubeči (foto: Pexels)
Pexels

Imate pomoč, podporo in ljubezen, ki jo lahko prejemate iz duhovnih ravni. Privoščite si jo!

Živimo v intenzivnih časih spreminjanja, če jadrate na valovih življenja brez pretiranega upiranja toku, potem se vam zagotovo dogajajo velike spremembe na različnih področjih v življenju. V dojemanju in spoznavanju sebe ter življenja na splošno. Vse je drugače, kot je bilo včeraj. Odstranjujete plasti, ki ne veljajo in rastete hitreje, kot morda lahko umsko sploh dojemate.

Morda se v tem procesu počutite osamljeno, da ne morete nikomur zares razložiti, kaj se vam dogaja oz. vas nihče prav zares ne razume. Pa saj še sami sebe ne razumete zares. Zdi se vam, da nimate prave podpore ali spodbude, ki bi si jo želeli - morda od svojih bližnjih, družine, prijateljev, sodelavcev... 

Dobra novica je ta, da imate več pomoči, kot si morda mislite. Imate pomoč iz duhovnih ravni - duhovni vodniki in entitete so z vami vsak dan in vam želijo pomagati (če privolite), vas spodbujajo, ljubijo in navijajo za vas ter vaš razvoj. Vodijo vas po vaši poti - zato jim rečemo VODNIKI. 

Niso resna in strašljiva bitja. So lahkotni in ljubeči. 

Ko ste na tleh, je dobro vedeti, kako vas vidijo vaši duhovni vodniki. Če bi se le lahko videli iz njihove perpektive! 

In tukaj je kanček njihove perspektive oz. kako vas vidijo vaši duhovni vodniki. 

1. Lepi ste znotraj in zunaj

Vidijo vas kot božanska bitja (kar tudi v resnici ste) - polna svetlobe, lepote, moči, miline in ljubezni. Običajno smo zelo kritični do sebe in svojih fizičnih izgledov, se osredtočamo na to, kar ni popolno ali v naših očeh "lepo". A skozi perspektivo duhovnih bitij bi videli le žar lepote. 

2. Vsaka odločitev je prava

Vaša duša se razvija, zato "prav" in "narobe" niti ne obstaja. Ni obžalovanj. Vsaka izkušnja, tudi boleča, vas vodi po vaši poti do ljubezni. Z vsako odločitvijo se naučite nekaj novega. Vaša naloga na Zemlji je, da se osvobodite strahu in negativnosti ter osvojite sočutje in ljubezen. Čeprav doživljate vsemogoče in tudi zahtevne izzive, vaša duša raste in zavest se širi. Blagoslovite vsak korak. Naj vam bo vaše popotovanje v čast. 

3. Ste ravno prav stari, da živite svoje sanje

Nikoli niste prestari ali premladi! Včasih vas številne lekcije v življenju pripravljajo za določeno izkustvo, ki bo nastopilo, ko boste pripravljeni zanj. Če bi bil namen, da čakate, ne bi čutili močne želje ali strasti do nečesa. Če bi se nekaj moglo zgoditi prej, bi se. Vse se zgodi ob božanskem času. Trenutno se nahajate točno tam, kjer morate biti. 

4. Lahkotno je tukaj!

Zakaj ste tako resni? Zakaj se obremenjujete z majhnimi stvarmi? Vaše težave se vedno zdijo večje, kot so v resnici - takrat naprosite za ptičjo perspektivo, da razumete, da ni vse tako hudo. Duhovni vodniki želijo, da ste bolj lahkotni. Ko ste žalostni ali zmedeni, vam lahko uredijo, da v tistem trenutku srečate ljubkega pasjega mladička ali kakšno drugo ljubko živali, ki oddaja lahkotnost - zato, da bi se sprostili.  

5. Vaše življenje ima namen

Vaše poslanstvo ni nujno vaša kariera ali služba, sigurno pa je sposobnost ljubezni, ki jo čutite - do sebe, drugih in življanja na splošno. Ne zanikajte svoje božanskosti. Vsaka izkušnja vas potiska naprej po poti do razsvetljenja, če se tega zavedate ali ne. Če opazite, kako duhovno rastete, potem častite sebe kot prelepo božansko bitje.

6. Vrata v duhovne ravni so vam vedno odprta 

Vaše življenje je čudežno in magično popotovanje. Če se zatikate na vsakem koraku in stvari ne potekajo tekoče, vam želijo duhovni vodniki pokazati, da ste na napačni poti. Kakor bi stopali v enosmerno ulico, kjer je znak - ne vstopaj. Vaši duhovni vodniki poznajo vaš potencial, vedo, kaj je najboljše za vas ter vam želijo pomagati pri vsakem koraku vaše poti. 

Zaupajte, da so tukaj za vas. Zaupajte se jim, prosite jih za pomoč in jim dovolite, da vam pomagajo. Imate več pomoči in spodbude, kot si mislite.

Ko boste videli sebe skozi božanske oči, se bo življenje odvijalo na najbolj čaroben način.

Uživajte v popotovanju!

Prirejeno po: Kari Samuels, consciousreminder.com

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja