Iniciacija zdravljenja in odkrivanje nesmrtne zavesti

Iniciacija zdravljenja in odkrivanje nesmrtne zavesti je zadnja  v ciklu Veduna kozmično-galaktičnih iniciacij. Ozvezdje Kačenosca, ki leži med Škorpijonom in Heraklejem, v grških mitih predstavlja prvega zdravnika na Zemlji, modreca brez primere in zeliščarja z avreolo ali s svetim avričnim sijem okoli glave.

9. 6. 2015

XI. Galaktična iniciacija – Kozmična kača in »Kačenosec« / Iniciacija zdravljenja in odkrivanje nesmrtne zavesti

V vseh duhovnih tradicijah našega planeta je kača simbol energije življenja, to je neslišnega kozmičnega vibracijskega toka, ki gradi, oblikuje in vzdržuje vse ustvarjeno, tudi življenje na Zemlji. Toda kača, ki se ovije okoli palice in jo drži moška postava imenovana Kačenosec, je nekaj posebnega.

Mit o prvem zdravilcu ali Kačenoscu z imenom Eskulap ali Ofiuh, ki se bori z zmajem Tiamatom, utelešeno temo Prapočela, izvira iz Mezopotamije in predstavlja božanstvo svetlobe in dobrega. Ozvezdje Kačenosca, ki leži med Škorpijonom in Heraklejem, v grških mitih predstavlja prvega zdravnika na Zemlji, modreca brez primere in zeliščarja z avreolo ali s svetim avričnim sijem okoli glave. Sam nesmrten ali prebujen je zmogel oživljati mrtve. Pri tem mu je pomagalo bajno bitje kentaver ‒ pol konj pol človek.

Biti nesmrten pa pomeni biti tudi razsvetljen. Eskulap ali »tisti, ki drži kačo« je nekoč smrtno ranil kačo, pravijo legende. Vendar je kača spet oživela, ko je zaužila čudežno zel, ki jo je držala v gobcu. Tedaj se je modri zdravilec poučil o moči te zdravilne zeli in jo uspešno pričel uporabljati tudi pri zdravljenju in oživljanju ljudi.

Ker je poznal skrivnost nesmrtnosti, pa je moral umreti. Pluton ‒ Bog mrtvih se je namreč pritožil vrhovnemu Bogu Zeusu, da tako pač ne gre. In Zeus (Bog in simbol Inteligence življenja) je določil, da je smrt človekova usoda, ki se ji ni mogoče izogniti. In tudi nobeden ‒ še tako moder ‒ zdravnik ne sme oživljati ljudi, čeprav se je dokopal do teh znanj in moči. Tako so odločili Bogovi.

Zaradi modrosti in zaslug za človeštvo pa je Zeus Eskulapa dvignil med zvezde, kjer še sedaj drži v rokah kačo ovito okoli palice ‒ današnji simbol zdravljenja in medicine. Iskanje vezi z večno in nesmrtno (vsepovezano) zavestjo pa je prisotno vekove in brezčasno, doma v vseh kulturah in v vseh časih. Dotakniti se ravni neuničljive duše, pomeni odkriti svojo bit in zaživeti lastno polnino, kar je smisel te iniciacije.

V nas je vgrajeno hrepenenje po doseganju razsvetljene celovitosti. Kačenosec pa simbolično povezuje vse predhodno v dragocen zaklad človeškega obstoja. Minulo za sedanjost, trenutnost za prihodnost.

XI. Galaktična iniciacija – Kozmična kača in »Kačenosec« bo potekala v četrtek, 11. 6. 2015 od 18:30 do 21:30 v Parinami, Cesta na Brdo 85, Ljubljana.

Kaj so Veduna kozmične in galaktične iniciacije?

Iniciacije skupaj s tečaji katedre Veduna in izjemno zvočno-energijsko kirurgijo sestavljajo celovito učenje Misterijev življenja in izničujejo globoko potisnjene travme ter omogočajo duhovno rast. Leta 2000 je Mirit trajno zaživela brez običajne hrane (hrani se s kozmično energijo). Tedaj se ji je odprl čudežni svet kozmičnih vibracij, svet neslišnih (a zaznavnih) frekvenčnih valovanj planetov in zvezd.

Postala je kozmični telepat in medij za Izvorno (kozmično) življenjsko energijo, prenašalka kozmičnih in galaktičnih iniciacij, kakršne so poznali tudi v starodavnih Misteričnih šolah starega Egipta, Indije, Tibeta, Havajci, stari Maji, stari Slovani, Grki in drugi. Zvočno-energijske iniciacije, ki potekajo enkrat mesečno, so kopeli različnih vibracijskih planetarnih kvalitet ali darov: ozvezdij Plejad, Siriusa, Oriona, Galaktičnega Središča, Velike medvedke, Andromede, Krijona, Laboda, Dvojčka, Zmaja, Kozmične kače ...

Ciklu kozmičnih iniciacij sledi še cikel galaktičnih iniciacij, ki »zvenijo« še višje oz. so še prodornejše. Tisto, po čemer ves čas hrepenimo, nikoli ne pride samo po sebi! Za radost in obilje se je potrebno potruditi in vzpostaviti pogoje zanju! Dragocena pomoč pri tem so nam tudi kozmične in galaktične iniciacije, v katerih dobivamo, kar sami sebi ne moremo dati, saj le‑to presega naše zmožnosti.

Naučiti se je torej treba, kako pritegniti tisto, kar potrebujemo za harmonijo in potrebno preobrazbo iz nesrečnosti v srečo, novo zavest in odzivanje pa ohraniti v svojem življenju. Cikel galaktičnih iniciacij sestavlja nov set še poglobljenejših učenj in osveščanj življenjskih zakonitosti, sozvočja in blagostanja.

Vabljeni na cikel kozmično-galaktičnih iniciacij, če želite pospešeno duhovno rast, potrebujete učinkovito visoko-frekvenčno pomoč pri razreševanju življenjskih težav ali želite izkusiti Polje brezmejne Kozmične Zavesti. Vsaka iniciacija nudi svojstven dar in pomoč.

S seboj prinesite cvet in sadež za daritev, kristal, podloge in odeje za sedenje ali ležanje ter se oblecite v bela oblačila.

Več informacij o posameznih iniciacijah najdete na TUKAJ

Obvezne prijave vsaj tri dni pred delavnico na prijave@veduna.si ali gsm: 040 870 155 (Mojka)