"Iščite rešitev, ohranjajte optimizem in ne predajte se!"

Pogovor z Milannom Menta, duhovnim zdravilcem iz Kranja, ki že več kot trideset let pomaga ljudem, zdravi telo, dušo in duha.

25. 8. 2015 | Promocijsko sporočilo

Ali smo ljudje na tem svetu res prepuščeni dogodkom, okoliščinam in slučajem? Ali res še verjamemo, da je človek krona stvarstva, da lahko sega po zvezdah in da si bo podredil naravo in vesolje?

Ne verjamem, po moje je takih vse manj in vse več nas je, ki se zavedamo neverjetne vpetosti v kozmično enost, ki nas nezmotljivo vodi po naših poteh in ko skrenemo, ko pozabimo, kdo smo, ko se nas loti bolezen ali obup, se mnogokrat najdejo izbranci, ki vse to razumejo, ker razmišljajo pravilno in v skladu s kozmičnimi energijami, ki vodijo in usmerjajo življenje.

Dane so jim moči, s katerimi vidijo v bistvo stvari in dogodkov, ki razumejo, kdaj smejo posegati in kdaj ne, kdaj bo njihova pomoč prišla prav in kdaj je odločitve kozmičnega Očeta, treba pustiti pri miru. Eden takih je Milann Menta, ki že dolga leta pomaga ljudem, zdravi telo, dušo in duha.

Kdaj in kako ste odkrili svojo sposobnost in moč, s katero lahko pomagate ljudem v stiski?

To se mi je zgodilo v eni sami noči. Naslednjega dne sem že zaživel drugačno življenje. Videl sem vse tisto, česar drugi ne vidijo, predvsem pa, čeprav vidijo in vedo, ne znajo iz svojih težav. Odkrivam namreč globlje vzroke tistega, kar se jim dogaja.

Imate zelo močne jasnovidne in še marsikatere druge jasnočutne zaznave. Kako torej pomagate? Ali morda lahko pojasnite, kako pridete do informacij pri ljudeh, ki se obrnejo k vam na pomoč?

S svojimi jasnočutnimi zaznavami vidim in slišim vse tisto, česar drugi ne vidijo. Velikokrat se je zgodilo, da je k meni po pomoč prišla oseba, ki je že bila pri marsikaterem zdravilcu in vedeževalki. Niso ji znali pomagati. Minevali so dnevi in meseci, stanje se ni izboljšalo. Najhuje je bilo, da so ljudje imeli glave polne včasih celo nasprotujočih si informacij. Človek je po naravi tako radoveden, da se večkrat niti ne vpraša ali mu bo odgovor, ki ga bo dobil, sploh všeč. Domišljajo si, da je boljše če vedo, v resnici pa so posledice lahko težje, če imamo več informacij. Življenje je tako in tako že napisana zgodba. Ni dobro vse vedeti.

Lahko naštejete najbolj pogoste vzroke, zaradi katerih ljudem ne gre dobro v življenju, imajo težave, obolevajo, se jih drži nesreča...

V veliki večini se vzroki med drugim nahajajo tudi v slabih osebnostnih in podedovanih lastnostih, vendar v večini primerov je to posledica podedovanih prekletstev, vplivov črne magije, urokov, negativnih duhov ipd. Skozi življenje gremo, ne da bi se prav zavedali. Življenje teče po svoje in žal marsikdo prav zaradi vseh osebnostnih in podedovanih bremen ne živi niti tridesetodstotno.

Ali je tega veliko, ali lahko naš mir kalijo tudi duše pokojnikov, oziroma duhovi?

Veliko je takih primerov. Imel sem stranko, ki bi skoraj umrla zato, ker se duša njenega pokojnega moža še ni odpravila v svetlobo, oziroma pozitivne sfere. Lahko povem, da sta imela lepo življenje, mirno in polno ljubezni, vendar se po smrti ni hotel posloviti. Ves čas ji je nagajal, hrupno je premikal stol, na katerem je še živ, najraje sedel. Dnevi so minevali, gospa pa je začela bolehati. Strah, ki se ga je navzela, oziroma nenehna prisotnost pokojnega moža, ji nista dala miru. Prav tako njunim otrokom in vnukom. Želeli so ji pomagati, iskali so pomoč na vseh koncih, tudi v cerkvi. Duša pokojnega je bila še vedno v hiši. Gospa pa je vedno pogosteje obiskovala zdravnike, specialiste, ki ji žal niso znali postaviti diagnoze. Pravzaprav jo je strah že načel, razjedal ji je življenjsko energijo. Prišli so k meni in še preden so se vrnili nazaj domov, je duša pokojnika že stopila v svetlobo.

Gospod Menta, kaj pa infekcijske bolezni? So lahko del črnomagijskih ritualov? Recimo, bolezni mehurja ali ledvic.

Seveda. Pred dvema letoma je bila pri meni gospa, ki je imela tri leta skupaj težave z mehurjem. Nenehno jo je bolelo in čeprav je jemala različna zdravila, ji zdravniki niso mogli pozdraviti mehurja. Celo specialisti so zmajevali z glavo. Ko sem povedal stranki kaj se v resnici dogaja, je bila seveda presenečena. Takoj naslednji dan mi je poslala sporočilo, da bolečin nima več. Seveda sem vedel, da bo samo še boljše in boljše. Gospa me je ponovno obiskala in se mi lepo zahvalila za pomoč. Težave z mehurjem so izginile.

Ali bi nam za konec povedali še kakšno življenjsko modrost?

Bralcem pa bi položil na srce: težave niso vedno slabe. Težave so del življenja in ko minejo, človek pridobi nove življenjske izkušnje in postane še močnejši. Vsaka težava je tudi napoved določenih sprememb, pomembnih za življenje. Za vsako težavo obstaja rešitev, vse je za nekaj dobro.

Z Milannom Mento, duhovnim zdravilcem, lahko stopite v stik samo preko SMS sporočila, v katerem se najavite na prvi pogovor. Tel.št.: 041-619-379.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri