Kaj nam želijo sporočiti naši ljubljeni iz onostranstva?

Sledi kanalizirano sporočilo iz onostranstva.

Kaj nam želijo sporočiti naši ljubljeni iz onostranstva? (foto: profimedia) profimedia
15. 9. 2017

Čeprav je fizično telo odšlo, duša po smrti prične novo življenje. Nekaj dni po smrti (nekaj do 10 dni) naši bližnji običajno vzpostavijo kontakt z nami. Včasih postanejo tudi naši duhovni vodniki, ki nam pomagajo iz onostranstva. Če smo odprti za komunikacijo z njimi, lahko telepatsko prejemamo sporočila in imamo čudovite pogovore na ravneh duš. 

Kanalizirano sporočilo duše iz onostranstva, kakor piše foreverconscious.com, pravi takole: 

"Vaši ljubljeni v nebesih želijo vedeti, da so na varnem, zaščiteni in ponovno združeni s svojimi dragimi prijatelji in družino, ki je v onostranstvu. Želijo, da veste, da obstaja življenje po smrti in nov začetek za vse duše. Želijo vedeti, da vas ne bodo zapustili in pazili na vas, kolikor bodo lahko. Spodbujajo vas, da se pogovarjate z njimi, hkrati pa tudi, da jim dovolite, da odidejo, da lahko svobodno izpolnijo, kar morejo. Vse na Zemlji želijo opomniti, da imajo specifično poslanstvo in nalogo, ki jo morajo opraviti in so zelo, zelo pomembni planetu. Želijo, da vemo, da smo enaki, posebni in neskončno ljubljeni." 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri