V mislih prosite svoje duhovno vodstvo za zaščito vaše energije

16. 5. 2021
Deli
V mislih prosite svoje duhovno vodstvo za zaščito vaše energije (foto: profimedia)
profimedia

Veliko je ljudi, ki hodijo po svetu po različnih duhovnih centrih, se tam super počutijo, potem pa se jim doma vse podira in ponavadi komaj čakajo, kdaj se zopet vrnejo tja. Ravno tako je lahko podobno po meditacijah ali kakšnih drugih duhovnih delovanjih.

Ljudje se na meditaciji in po njej počutijo super, nato pa se lahko dan ali dva kasneje, počutijo slabše. Taka močna nihanja so povezana s tem, da ne znamo zaščititi svoje energije. Energija se vedno izenačuje, vedno teži k ravnovesju in popolnosti. Ko na primer med dvema prostoroma z različnimi temperaturami odpremo vrata, se bo temperatura obeh prostorov izenačila na neki srednji vrednosti. Podobno se dogaja tudi ko se nekdo vrne iz nekega centra ali meditacije. Na meditaciji se naša energija prečisti, dvigne se vibracija, čistost in nivo naše energije. Zato je po meditaciji počutje zelo dobro. Je pa naša energija po meditacijah bolj odprta kot je bila prej, kar je normalno.

Dokler imamo energijo v povprečju in smo energetsko zaprti, duhovnih zaščit večinoma ne potrebujemo. Ko začnemo delati na sebi, vzpostavimo močnejše energetske povezave z duhovnim svetom, začnemo sprejemati visoko energijo. Posledično se lahko zaradi visoke energije odpravijo tudi čustvene blokade, spreminjajo se miselni vzorci in svet začnemo dojemati drugače in v določenih situacijah odreagiramo drugače.

Ko je nekdo energetsko odprt, ima visoko energijo in pride v stik z drugo osebo, ki ni v dobri formi, ki je nerazpoložena, nezadovoljna, ima nizko energijo, se bo po principu pretakanja energije ta druga oseba energetsko prečistila preko prve osebe oz. energija se bo uravnala nekje na sredini. Tudi možna neprečiščenost energije druge osebe bo prešla na izravnavo, zato se lahko prva oseba počuti slabše, druga pa bolje. Če pa se vmes vklopijo duhovne zaščite, se ta energija ne izravnava in vsak obdrži svojo energijo.

Kako zaščitimo svojo energijo, da ostane čista, visoka in samo naša?

Vsak od nas ima duhovno pomoč, ki se imenuje duhovno vodstvo. To so duhovne energije, ki so nam namenjene za duhovno pomoč. Kadar ste v takšni situaciji, da bi vam energija odtekala ali bi se lahko vibracija energije znižala, morate v mislih prositi svoje duhovno vodstvo za zaščito pred konkretnimi stvarmi, ki bi lahko bile za vas moteče. Da potrebujete duhovne zaščite ugotovimo tudi tako, da se vam dogaja, da vas je ob prej dobrem počutju, kar naenkrat začela boleti glava, ste postali zaspani ali ste se začeli počutiti slabo. Takrat pogledate nazaj, s kom ste bili, s kom ste govorili, fizično ali po telefonu.

Energija ni več samo vaša lastna, ampak je tudi del energije druge osebe, prisotne v vašem energetskem polju, zato se ne počutite več tako dobro kot prej, ker se je energija premešala. V takem primeru v mislih prosite svoje duhovno vodstvo, da prečisti vašo energijo, jo dvigne in vam vzpostavi ustrezne zaščite.

Zaščita deluje tako, da ko imate vzpostavljeno duhovno zaščito na svojem nivoju, lahko zdrži določeno količino energije od drugih oseb, ki razmišljajo o vas, so obremenjene z vami... Ko bo v zaščiti ujete več škodljive energije od trenutne moči zaščit, bo zaščita popustila in boste naenkrat začutili vso to energijo, ki je drugačna od vaše, zato se boste začeli počutiti slabo. Zato je treba zaščite sproti obnavljati.

Ko boste nekaj časa uporabljali duhovne zaščite, bo taka zaščita sčasoma postala avtomatska. Tako gre naš duhovni razvoj naprej.

Sandi, www.meditacija-sandi.com

Novo na Metroplay: Žiga X Gombač: "Mene tek pomirja, daje mi dodatne zorne kote razmišljanja"