Kdo so angeli?

Vse stvari so ustvarjene iz vibracij iste energije. Močnejša ko je vibracija, gostejše je telo. Zato lahko ljudi in predmete, kot so denimo stoli in mize, vidimo in občutimo. In ker je vibracija angelov lažja in hitrejša, so angeli ljudem običajno nevidni.

3. 6. 2013

Angeli so visoka duhovna bitja. Vrhovnemu Bitju ali Bogu služijo kot sli. So tudi vodniki, pomočniki in zaščitniki božjega stvarstva.

Angeli so androgina bitja onstran spolnih potreb, ker so vidiki moškosti in ženskosti v njih povsem uravnoteženi.

In kje je mesto angelov v duhovni hierarhiji? Praviloma se nahajajo na veliko višji stopnji kot ljudje, čeprav se lahko stopnja duhovne rasti spreminja tako pri ljudeh kakor pri angelih.

Človeška pot duhovnega razvoja se izrazito razlikuje od angelske, zato lahko človek le v redkih primerih postane angel in angel lahko le redkokdaj postane človek. Nekateri angeli so tukaj zato, da služijo in pomagajo človeštvu.

Obstajajo različne vrste angelov tako kot različne vrste človeške rase. Vsaka vrsta angelov ubira svojo lastno pot razvoja in učenja.

Nekateri angeli se posvečajo zdravljenju, drugi delujejo v korist dušnega miru, spet tretji pa v prid ljubezni.

Angeli so navzoči pri vsakem poročnem obredu. Njihova naloga je, da zakonskemu paru pomagajo vztrajati v zakonskem življenju. In angeli poskušajo spraviti zakonca celo takrat, ko je njun zakon v razsulu.

Vsakdo ima svojega angela varuha. Pridruži se nam ob rojstvu in nas spremlja vse življenje. Seveda se nam lahko približa le toliko, kot mi sami dopustimo. Obstajajo majhni angelčki, ki opravljajo majhne naloge in titanski angeli z neizmerno energijo, ki nadzorujejo velike vesoljne načrte.

Angele lahko srečamo v bližini cerkva in katedral. Navzoči so tudi vsepovsod drugje, kjer ljudje opravljajo religiozne in duhovne dejavnosti. Angeli se zbirajo tudi na najmočnejših energetskih točkah našega planeta. Obstajajo velikanski angeli, ki nadzorujejo mogočne gorske verige, gozdove, zvezde in sonce. In obstajajo tudi titanski angeli izven vesolja.

Umetniki so v vseh obdobjih človeštva zavestno in nezavedno zaznavali navzočnost angelov in jih upodabljali na vse mogoče načine.

In angeli pojejo. Zbor angelov se ne imenuje tako kar po naključju. Mistiki in duhovni mojstri vseh zgodovinskih obdobjih so jih namreč videli in slišali. O teh nenavadnih doživetjih so poročali vsem tistim, ki so jim bili pripravljeni prisluhniti.

Zdaj je med nami več angelov kot jih je bilo kadar koli prej; in to zato, ker je planet Zemlja dosegel kritično točko. Oropali smo ga in prepojili z domala neuničljivo negativno energijo. Zato je treba dvigniti zavest ljudi, da bodo spoštovali Zemljo, naravo, vse živalske vrste in drug drugega.

Angeli so v stalni pripravljenosti. Izžarevajo brezpogojno ljubezen in se takoj odzovejo na naš klic.

Iz knjige Svetloba angelov Pričevanja znamenite angelske zdravilke in terapevtke z angeli Diane Cooper/ 2. natis (Založba Cangura)

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri