Potek dogodkov bo v letu 2017 zaznamovala višja vibracija

Leto 2017 bo zelo razgibano na področju duhovnosti in pri uresničevanju potrebnih sprememb, ki jih ustvarjate v sebi.

3. 1. 2017

Spremembe so edina stalnica, ki vas privede do notranjega zadovoljstva in notranjega miru. Tega pa ne bo, dokler ne boste uredili svojega življenja. Težave urejajte in razrešujte sproti, tako boste našli mir v delu na sebi, v samosprejemanju in odpuščanju.

Kdor zna odpuščati, mu je prikrajšano marsikaj grenkega. Ko ustvarite simbiozo notranjega miru in samosprejemanja, ste že na poti duhovnih sprememb, ki so nujne za dvig vesolja na višje vibracije. Ravno višja vibracija bo v letu 2017 zaznamovala potek dogodkov in sprememb. Čeprav si nekaterih ne želite, so nujne, saj le v osvobojenosti od travm preteklosti gradite nove temelje bodočnosti. Spremembe bodo predvsem na čustvenem področju, saj vas vesolje uči, kako odpuščati, kako najti mir v sebi in kako razreševati stvari sproti. Kdor se bo upiral tem spremembam, bo trpel v sebi, saj ne bo našel prave poti do osvoboditve svojih travm.

Ko stvari rešujete sproti, se ne nakopičijo in vas ne dušijo. Le v sprotnem urejanju težav, odpuščanju in pogumni poti naprej, boste lahko ustvarili okolje za potrebne spremembe v prihodnosti. Vsi si želite miru, napredka, samozadovoljstva, a premalo naredite za simbiozo človeštva. Le skupaj boste zmogli premakniti kolektivno zavest na višje nivoje samozavedanja in samosprejemanja.

Ko sprejmete sebe, sprejmete vse, kar se okoli vas dogaja, in življenje postane lažje in bolj ustvarjalno. Ravno ustvarjalnost bo zaznamovala leto 2017 pri tistih, ki si želite miru in napredka v svojem srcu - saj ko se vi spremenite, se odpirajo tudi spremembe, ki si jih želite. Če samo sanjarite, sprememb ni in jih ne bo. Zato zavihajte rokave, uredite svoje življenje, postavite fizične temelje svojega napredka. Tako boste našli nove poti, saj vas stare ne zadovoljujejo več - tako lokalno kot globalno.

Potrudite se sprejeti trenutno situacijo kot dobro. Le če se boste prepustili trenutku, ki edini obstaja in navdihuje neskončnost vesolja, se boste znali prepustiti potrebnim spremembam, ko jih boste začutili v svojem srcu.

Predajte napuh v svetlobo, saj kadar vas razum omejuje, ne najdete pravih poti do notranjega miru, samosprejemanja in odpuščanja. Le v simbiozi lahko človeštvo doseže to, kar si vsi želite: blaginjo, notranji mir in samospoštovanje.

Ne nasedajte hitrim rešitvam. Te vas oddaljujejo od pravega dela na sebi. Potrudite se izgraditi trdne temelje svoje bodočnosti. Ko se podirajo stari temelji, šele takrat se odpirajo nove poti in svetloba navdihuje vaš vsakdan.

Kdor si želi svetlobe, ljubezni, jo mora najprej dati.

Še pred tem pa predati vse sovraštvo in vse kar vas oddaljuje od samega sebe. Ko si nekaj želite, to željo predajte vesolju in vesolje bo poskrbelo z duhovno podporo pri uresničenju tega, kar je skladno z vami, kar vas pelje po poti, ki vam je začrtana in ki je v dobro vseh.

Ostale želje se razblinijo, saj nimajo prihodnosti oz. trdnih oprijemljivih temeljev realizacije. Ne sanjarite, ampak pojdite pogumno naprej. Boljša prihodnost bo prišla, ko se boste zazrli vase, si odpustili pretekle napake, ko se boste ločili od vsega slabega v svojem karakterju in svoji naravi in ko boste začeli soustvarjati lepšo bodočnost človeštva - vsakdo na svojem nivoju samosprejemanja, odpuščanja, novih idej in dela na sebi.

K razvoju človeštva pripomorte le tako, da se znate zazreti v skupno prihodnost in ne gledate le na svoje osebne interese. Kadar osebni interesi nadvladajo družbene, je to pot v propad vašega osebnega razvoja, s tem škodljivo vplivate tudi na okolico.

Zazrite se v svoje srce in najdite pot miru tako do sebe kot bližnjih, ki vam lahko pokažejo pravo pot, ko ste sposobni sprejeti svojo pot kot delček družbenega razvoja v skupno dobro.

Sandi Dolinar; www.meditacija-sandi.com; www.deleroi.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri