Znaki, ki kažejo na to, da se PREBUJATE

5. 1. 2022
Deli
Znaki, ki kažejo na to, da se PREBUJATE (foto: profimedia)
profimedia

Prebujenje v zavestnega človeka s sabo prinaša številne zmaje in demone, ki na plan prinesejo vaše najgloblje, najtemnejše probleme in strahove.

Razsvetljenje. Proučevali ste ga, si prizadevali zanj in trpeli zaradi njega mnogo, mnogo življenj. Je čudovito vznemirjenje, ampak tudi zelo strah vzbujajoče. Verjetno ste že doživeli nekatere zmaje in demone razsvetljenja, ki so na plan prinesli vaše najgloblje, najtemnejše probleme in strahove – mnogo večje od vseh, ki ste jih kdajkoli čutili.

Zakaj? Zato ker mora vse, kar je obtičalo in je nerešno znotraj vas, znova doseči ravnovesje, torej pride zdaj na plan. Tako se zdaj vračate v preteklost potlačenih otroških spominov ali srečujete svoje 'duhove' iz preteklosti. Duhovi iz vaše preteklosti se ne vračajo zato, da bi jih popravili, ampak zato, da bi se integrirali. Vračajo se, ker del vas ve, da ste na pragu razsvetljenja in da je čas za integracijo. Nič ni ostalo zadaj, noben del ali košček. Vsak drobec vas se vrača zaradi integracije.

Znaki, ki kažejo na to, da se prebujate:

Bolečine v telesu, še posebej v vratu, ramenih in hrbtu. To je posledica intenzivnih sprememb na vaši DNK-ravni. Tudi to bo minilo.

Občutek globoke notranje žalosti brez očitnega razloga. Sproščate svojo preteklost (tega življenja in preteklih) in to povzroča občutek žalosti. To je podobno izkušnji ob selitvi iz hiše, v kateri ste živeli dolga leta, v novo hišo. Ne glede na to, kako zelo si želite preseliti v novo hišo, obstaja občutek žalosti, ker za sabo puščate spomine, energijo in izkušnje stare hiše. Tudi to bo minilo.

Jok brez očitnega razloga. Podobno kot pri prejšnjem odstavku. Dobro in zdravo je, da pustimo solzam teči. To pomaga sprostiti staro energijo, ki je v nas. Tudi to bo minilo.

Nenadna sprememba v službi ali karieri. Zelo pogost simptom. Ko se spreminjate, se bodo spremenile tudi stvari okrog vas. Ne skrbite, ali boste našli 'popolno' službo ali kariero v tem trenutku. Tudi to bo minilo. Ste v tranziciji in morda boste morali menjati nekaj služb, preden se ustalite tam, kjer boste našli svojo strast.

Umik od družinskih zvez. S svojo biološko družino ste povezani s staro karmo. Ko se osvobodite karmičnega kroga, se vezi starih razmerij sprostijo. Videti bo, kot da vas nosi stran od vaše družine in prijateljev. Tudi to bo minilo. Čez nekaj časa boste mogoče z njimi ustvarili nov odnos, če bo to ustrezno. Vendar bo to razmerje osnovano na novi energiji brez karmičnih vezi.

Nenavadni vzorci spanja. Verjetno je, da se boste pogosto zbudili med 2:00 in 4:00. V vas se odvijajo številne stvari in pogosto se zgodi, da se zbudite, da 'zajamete zrak'. Ni razloga za skrb. Če ne morete ponovno zaspati, vstanite in se ukvarjajte s čim, raje kot da bi ležali v postelji in skrbeli zaradi človeških stvari. Tudi to bo minilo.

Intenzivne sanje. Le-te lahko vključujejo sanje o vojni in bojih, o preganjanju ali pošastih. Zdaj dobesedno osvobajate staro energijo iz sebe in te energije preteklosti so pogosto simbolizirane kot vojne, bežanje ter čudaki. Tudi to bo minilo.

Fizična dezorientacija. Včasih se boste počutili zelo neprizemljeni. Boste 'prostorsko izzvani' (spatially challenged) z občutkom, kot da ne morete postaviti dveh stopal na tla ali kot da hodite med dvema svetovoma. Ko vaša zavest prehaja v novo energijo, se vaše telo včasih obotavlja zadaj. Preživljajte več časa v naravi, da bi pomagali prizemljiti novo energijo v sebi. Tudi to bo minilo.

Povečani 'samogovori'. Zalotili se boste, da se pogosteje pogovarjate s sabo. Nenadoma se boste zavedli, da ste klepetali s sabo zadnje pol ure. Znotraj vašega bitja nastaja nova raven komunikacije in s samogovorom se dotikate vrha ledene gore. Pogovorov bo vedno več in postajali bodo vedno bolj tekoči, koherentni in dajali bodo vedno večji vpogled. Ne meša se vam, ste samo Shaumbra, ki se giblje v novo energijo.

Občutki osamljenosti, celo v družbi drugih. Morda se boste počutili osamljeni in ločeni od drugih. Morda boste čutili željo, da bi se izognili skupinam in množicam. Kot Shaumbra hodite po sveti in osamljeni poti. Kolikor vam že občutki osamljenosti povzročajo tesnobo, se je v teh časih težko povezati z drugimi. Občutki osamljenosti so povezani tudi z dejstvom, da so vaši vodniki odšli. Z vami so bili na vseh potovanjih v vseh vaših življenjih. Čas je bil, da se umaknejo, da lahko napolnite svoj prostor s svojo božanskostjo. Tudi to bo minilo. 

Izguba strasti. Morda se boste počutili popolnoma brez strasti, z malo ali brez želje, da bi naredili karkoli. To je v redu in je samo del procesa. Vzemite si ta čas, da delate 'nič'. Ne borite se sami s sabo glede tega, ker bo tudi to minilo. Podobno je vnovični zagon računalnika. Za krajši čas se morate zapreti, da bi naložili zapleteno novo "programsko opremo." 

Globoko domotožje, želja vrniti se Domov. To je verjetno najbolj težek izziv od vseh pogojev. Doživite lahko globoko in vseprežemajočo željo, da bi zapustili planet in se vrnili domov. To ni 'samomorilski' občutek. Ne temelji na jezi ali frustraciji. Ne želite ga napihniti ali dramatizirati zase ali za drugega. V vas je tihi del, ki želi Domov. Glavni razlog za to je povsem preprost. Sklenili ste svoj karmični krog. Izpolnili ste svojo pogodbo za to življenje. Pripravljeni ste začeti novo življenje še v tem telesu. Med tem procesom tranzicije imate notranji spomin, kako je biti na drugi strani. Ali ste se pripravljeni zapisati za novo nalogo tukaj na Zemlji? Ali ste pripravljeni prevzeti izziv prehoda v Novo Energijo?

Res, lahko bi šli Domov v tem trenutku. Vendar ste prišli tako daleč in po mnogih, mnogih življenjih bi bilo škoda oditi pred koncem filma. Poleg tega vas Duh potrebuje tukaj, da boste pomagali drugim pri prehodu v novo energijo. Potrebovali bodo človeškega vodnika, kot ste vi, ki je prepotoval iz stare energije v novo. Pot, po kateri hodite v tem trenutku, vam zagotavlja izkušnje, da lahko postanete Učitelj Novega Božanskega Človeka. Kakor je že vaše potovanje včasih osamljeno in temno, ne pozabite, da nikoli niste sami.

Adamus Saint-Germain 

Adamus Saint-Germain je Profesor, Mojster in Učitelj Škrlatnega kroga, ki prinaša sporočila Nove Energije skozi Geoffreya Hoppeja. Bil je izredno bitje, ki se je pojavilo že v mnogo utelešenjih, svetovalec kraljev in odličen alkimist. Izjemen je bil pri delu z energijo. Trenutno je tukaj, da poučuje Učitelje Nove dobe.