Starodavno znanje (samo)obnavljanja in vzpostavljanja ravnovesja

Veduna dotik ali kozmična resonanca in zvočno-energijska kirurgija omogočata vzpostavljanje vezi z različnimi vibracijskimi kvalitetami. Vsaka frekvenca prinaša svojstven dar.

26. 2. 2015

Veduna kozmično resonanco sestavlja cikel stopenjskih tečajev (4 + 12) obujene starodavne modrosti uglaševanja z urejajočo prvobitno življenjsko energijo, s kozmično-zemeljskimi zakonitostmi bivanja, z vsemi ravnmi duha in telesa.

Učinek kozmično-zemeljskega uglaševanja (ali resoniranja) oz. Veduna dotika je urejanje v dovršeno popolnost. Spontani učinek obeh je (samo)urejevalen. Dr. Mira Omerzel - Mirit ‒ medij za kozmični tok življenjske energije ‒ je tisočletno misterično učenje, ki se je pričelo ponovno vse nagleje obujati v svetu, povezala z novimi (kanaliziranimi) orodji duhovne rasti in širjenja zavesti ter ozaveščanjem staro novih svetlobno-zvočnih kod.

Mirit podarja ljudem (in do neke mere tudi njeni učenci, tečajniki šole Veduna – slovansko-pitagorejske katedre za razvoj zavesti in harmoniziranje z zvokom) starodavno znanje (samo)obnavljanja in vzpostavljanja ravnovesja. Oživlja oziroma kanalizira mnoge starodavne ključe ali pozabljene kode svetlobno-zvočne abecede življenja, ki služijo kot orodje uglaševanja in povezovanja z zemeljskim, duhovnim, Izvornim, občečloveškim, z duhom ali dušo in vsemi življenjskimi oblikami in bitji, z Virom življenja. Ta dragoceni svetlobno-zvočni jezik višjih dimenzij resničnosti ali zavesti nam poklanja sozvenenje z Resnico in Prapočelom življenjskih moči ter mirom.

Vsaka iniciacijska stopnja oz. pripadajoči ključi (kode/simboli ali svetloba zvoka, ki jih uporabljajo v kozmičnem dotiku Mirini tečajniki) omogočajo vzpostavljanje vezi z različnimi vibracijskimi kvalitetami. Vsaka frekvenca prinaša svojstven dar. Ti ključi pomagajo živeti in ozaveščati vzroke nesrečnosti, pa tudi razgaljati utvare in neravnovesja, odpravljati popačenja (duhovna in telesna) ter širiti zavest in zavedanje; prebujajo telepatsko intuitivne sposobnosti ter odstirajo vizije in uvide, kaj storiti in kako. Zato je Veduna Karuna kozmična resonanca izjemna pomoč hrabrim duhovnim iskalcem, ki si žele več in se ne bojijo življenjskih sprememb. Z njimi stopijo na pot razsvetljene kozmične zavesti enosti in celovitosti.

Na tečajih inicirane kode lahko inicianti uporabljajo tudi sami, kadar to želijo in kolikor potrebujejo, pomagajo pa lahko tudi vsem, ki poskušajo ponovno vzpostaviti ravnovesje v sebi, v okolju in v življenju.

Svetlobno-zvočni ključi dvigujejo in razrešujejo rušilne vsebine iz nezavednega, ki so vzrok naših težav, ter razgrajujejo potisnjena rušilna in boleča čustva ter odpravljajo energijske blokade. Posebnosti Veduna učenja sta t. i. spontani ali vódeni zvok in vódeni gib, ki se vklapljata samo, ko so za to v vzpostavljeni pogoji (dovolj široka zavest). Sem sodita tudi vódeno ustvarjanje in kanalizirano pisanje. Vse to se postopoma spontano prebuja tudi v zavzetih tečajnikih. Ob vztrajnem delu s kodami, seveda.

S kozmično (duhovno) resonanco ali Veduna dotikom se tečajniki učijo prepuščati toku Izvorne življenjske energije, ki ima neskončno blagodejen in urejajoč učinek. Postopoma tako postajajo vse boljši mediji za prenos urejajočih frekvenc ali vibracij zvoka, ki so vir miru, skladja, sreče in obilja.

O dr. Miri Omerzel - Mirit

Mira Omerzel ‒ Mirit je dr. etnomuzikoloških znanosti, začetnica etnoarheomuzikologije na Slovenskem ter pionirka v raziskovanju razsežnosti zvoka, glasbenica in duhovna učiteljica, medij za prenos življenjske energije ter zvočno-energijska terapevtka »kirurginja«. Je ustanoviteljica katedre Veduna ter ansambla Trutamora Slovenica (za oživljanje slovenske glasbene dediščine) ‒ sedaj Vedun (ansambel za staro in meditativno glasbo ter transcendentalni zvok ljudstev sveta), in avtorica mnogih knjig (med najpomembnejšimi je serija Kozmična telepatija).

S sodelavci (z glasbeniki ansambla Vedun, ki ga sestavljajo še Tine Omerzel Terlep, Mojka Žagar in Igor Meglič) je posnela številne (meditativne in energijsko urejajoče) zgoščenke ter izvedla preko 1000 koncertov doma in po svetu. Njena šola Veduna mesečno pripravlja delavnice in tečaje na različne teme, Mirit pa s sodelavci izvaja tudi kozmično zvočno-energijsko kirurgijo. Že več kot 40 let raziskuje slovensko, evropsko in svetovno glasbeno in duhovno dediščino, od poletja 2000 pa živi brez običajne hrane – od kozmične življenjske energije ali prane.

Spomladanski začetni tečaj kozmične resonance bo v nedeljo, 8. marca 2015 ob 15. uri

Za podrobnejše informacije o posameznih stopnjah kozmične resonance kliknite TUKAJ

Kozmična zvočno-energijska kirurgija sicer poteka vsak 1. in 2. četrtek v mesecu, 3. četrtek v mesecu pa v povezavi s kozmično oz. galaktično iniciacijo.

Za več informacij o posameznih iniciacijah kliknite TUKAJ

Intenzivi iz cikla Misteriji življenja in obujanje duhovnih modrosti sveta se odvijajo vsako 2. soboto v mesecu.

Več informacij o posameznem intenzivu je objavljenih TUKAJ

Vsi navedeni dogodki se odvijajo v prostorih joga centra Parinama, Cesta na Brdo 85, Ljubljana - Vič, za tečaj Veduna kozmične resonance pa kraj izvajanja izveste ob prijavi.

Obvezne prijave na prijave@veduna.si ali gsm: 040 870 155 (Mojka) (razen za zvočno-energijsko kirurgijo)

Termini tečajev in srečanj so objavljeni v tiskanem programu in na spletni strani: http://www.veduna.si/program.htm.

Starodavno znanje (samo)obnavljanja in vzpostavljanja ravnovesja z dr. Miro Omerzel-Mirit in ansamblom Vedun na 1. Sensa dnevu

VEDUNA ENERGIJSKI UREJAJOČI DOTIK za boljše počutje – po starodavnih znanjih različnih civilizacij in VEDUNA ZVOČNO-ENERGIJSKO KIRURGIJO z Mirit ob podpori ansambla Vedun boste lahko izkusili tudi na 1. Sensa dnevu 21. marca ob pomladnem enakonočju. Doživeli bomo tudi ZVOČNO-ENERGIJSKO OBREDOVANJE SPOMLADANSKEGE ENAKONOČJA ansambla Vedun s pesmimi in glasbili različnih kultur sveta ter z Mirinimi kanaliziranimi sporočili. Pridružite se nam! Cena celodnevnega dogodka je 50 evrov. Za prijavo kliknite TUKAJ

Preberite tudi:

Kanalizirani – zdravilni kozmični zvok vpliva na misli in občutke

Alkimija zvoka: Zakaj ni vseeno, kaj poslušamo?