Tisto, po čemer ves čas hrepenimo, nikoli ne pride samo po sebi!

Za radost in obilje se je potrebno potruditi in vzpostaviti pogoje zanju! Dragocena pomoč pri tem so nam tudi kozmične in galaktične iniciacije, v katerih dobivamo, kar sami sebi ne moremo dati, saj le‑to presega naše zmožnosti.

17. 11. 2014

Dr. Mira Omerzel ‒ Mirit in ansambel VEDUN: VEDUNA KOZMIČNE IN GALAKTIČNE INICIACIJE

Iniciacije skupaj s tečaji katedre Veduna in izjemno zvočno-energijsko kirurgijo sestavljajo celovito učenje Misterijev življenja in izničujejo globoko potisnjene travme ter omogočajo duhovno rast.

Leta 2000 je Mirit trajno zaživela brez običajne hrane (hrani se s kozmično energijo). Tedaj se ji je odprl čudežni svet kozmičnih vibracij, svet neslišnih (a zaznavnih) frekvenčnih valovanj planetov in zvezd. Postala je kozmični telepat in medij za Izvorno (kozmično) življenjsko energijo, prenašalka kozmičnih in galaktičnih iniciacij, kakršne so poznali tudi v starodavnih Misteričnih šolah starega Egipta, Indije, Tibeta, Havajci, stari Maji, stari Slovani, Grki in drugi. Zvočno-energijske iniciacije, ki potekajo enkrat mesečno, so kopeli različnih vibracijskih planetarnih kvalitet ali darov: ozvezdij Plejad, Siriusa, Oriona, Galaktičnega Središča, Velike medvedke, Andromede, Krijona, Laboda, Dvojčka, Zmaja, Kozmične kače ...

Ciklu kozmičnih iniciacij sledi še cikel galaktičnih iniciacij, ki »zvenijo« še višje oz. so še prodornejše. Tisto, po čemer ves čas hrepenimo, nikoli ne pride samo po sebi! Za radost in obilje se je potrebno potruditi in vzpostaviti pogoje zanju! Dragocena pomoč pri tem so nam tudi kozmične in galaktične iniciacije, v katerih dobivamo, kar sami sebi ne moremo dati, saj le‑to presega naše zmožnosti.

Naučiti se je torej treba, kako pritegniti tisto, kar potrebujemo za harmonijo in potrebno preobrazbo iz nesrečnosti v srečo, novo zavest in odzivanje pa ohraniti v svojem življenju. Cikel galaktičnih iniciacij sestavlja nov set še poglobljenejših učenj in osveščanj življenjskih zakonitosti, sozvočja in blagostanja.

IV. Galaktična iniciacija – Velika medvedka / Osredinjanje mnogorazsežnostne zavesti in obvladovanje uma

bo potekala v četrtek, 20. 11. 2014, od 18:30 do 21:30 v Parinama centru, Cesta na Brdo 85, Ljubljana

Frekvenčno valovanje ozvezdja Velike medvedke je še posebej pomembno za evropski, slovenski in slovanski prostor. Z vibracijami sijočega ozvezdja medveda ali voza iščemo sebe med neštetimi možnostmi in priložnostmi, ki nam jih ponuja življenje.

Medvedke ali voza ni težko najti in po njima se najlažje orientiramo med zvezdami na nebu, ki se bočijo nad nami na severni polobli. Tako kot nam svetle zvezde navideznega voza in medveda nakazujejo, kje se nahajamo v prostoru in celo v času, tako nam tudi njune neslišne in komajda zaznavne vibracije frekvenčnega valovanja nakazujejo zemljevid trenutnega duhovnega iskanja in podpirajo razumevanje življenjske igre; da bi jo zmogli igrati in tudi popravljati njene manke vse bolj zavedajoče.

Od nas pa frekvenčno valovanje Velike medvedke zahteva popolno odpuščanje (tako sebi kot drugim), opustitev vsega, kar ni ljubezen. Sibirski šamani trdijo, da Velika medvedka »vse ve in tudi prva izve«, prej kot mi (tako opisujejo energije Vira ali Počela in zakodirane informacije vsega, kar je bilo, je in bo, v Polju). Pripisujejo ji tudi posredniško vlogo usmerjevalke človeških usod, preroški intuitivno-telepatski vpliv in povezovalno lastnost z Virom življenja ali Središčem (tudi Mlečne ceste; sibirski šamani jo še dandanes časte).

Naše stikalo pa je um, ki ga velja izmojstriti tako dobro, da bomo sposobni sprevideti in obvladovati vse njegove vzgibe in mu tako odvzeti rušilno moč kaotičnega. Osredinjanje po osi zavesti, z Virom in s središčem lastne biti, je vseživljenjski proces. Obvladajmo um ‒ ne on nas. Obvladovati um pomeni prepoznati njegovo igro in zavedajoče oblikovati vsebine življenja, po lastni volji in zamisli. Tako se osrediščamo v sebi in ustvarjamo prepotrebno in magično tišino uma, kjer biva moč uresničevanja..

Vabljeni na cikel kozmično-galaktičnih iniciacij, če želite pospešeno duhovno rast, potrebujete učinkovito visoko-frekvenčno pomoč pri razreševanju življenjskih težav ali želite izkusiti Polje brezmejne Kozmične Zavesti. Vsaka iniciacija nudi svojstven dar in pomoč.

S seboj prinesite cvet in sadež za daritev, kristal, podloge in odeje za sedenje ali ležanje ter se oblecite v bela oblačila.

Več informacij o posameznih iniciacijah najdete na naslovu http://www.veduna.si/kozmicne.htm.

Obvezne prijave na prijave@veduna.si ali gsm: 040 870 155 (Mojka)