Trenuten čas nas izziva in spodbuja, da dosežemo kaj več in boljše

V ciklusih nove Zemlje ali v življenju na novem evolucijskem spiralnem zavoju (po letu 2012) se vse navidez nekako zaostruje in izostruje hkrati. Nesmisli dražijo in podžigajo drugačno odzivanje ter uporniškega duha.

Trenuten čas nas izziva in spodbuja, da dosežemo kaj več in boljše (foto: pixabay) pixabay
29. 12. 2018

Čas nas izziva in spodbuja, da bi dosegli kaj več in boljše ‒ predvsem v duhovnem in etičnem smislu. Kaj sodi semkaj, nam kot slikar razkazuje hrepenenje duše. Nepotešeno hrepenenje se vztrajno vrača, vse dokler ne končamo svojega življenjskega potovanja v celoviti prebujeni zavesti. Vse dokler ne spoznamo in trajno zaživimo vseh ravni duhovne in materialne resničnosti.

V tej novi Zemlji naj bi živeli v mnogo višjih (bolj poduhovljenih) kozmičnih in zemeljskih frekvencah časa in uma. Če se ne bomo uglasili z njimi, nam bo težko; in tako bo vse dokler ne spregledamo in ne najdemo dovolj poguma za gledanje v najgloblje plasti sebe, kjer tiči davno potisnjeno, nesprejeto, travmatično, razdvojeno, nesrečno in brezupno ...

Naj nam to spoznanje pomaga ozavestiti in spremeniti egoistične težnje v sočutno ljubezen. Življenje nas vztrajno vodi v ozaveščanje lastnih napak in mankov. Da jih spregledamo in razgradimo, seveda. Tudi narava in vreme nam kažeta, da se povsod na Zemlji dogaja burno spreminjanje in pre-rojevanje ter energijsko preoblikovanje. Vse je namreč povezano zelo tesno. Naš um to sicer težko dojema. Zato nas uči tudi okolje ter dogodki v življenju. S čim? S posledicami naših dejanj in tudi s trpljenjem.

Povabiti velja toplino duše v svoja srca, misli in duha ter si v prvi vrsti DOVOLITI kar se da pozorno in lahkotno POSLUŠANJE (kaj, kdaj in kako ...) TER ČUJEČNO SPREMINJANJE. Bodite kot čuječni majevski jaguar in pogumni orel, ki zre iz višav duha, ali kot spretna kača, ki se brez oklevanja vsako leto ali kadar je potrebno, levi. Levitev je rešitev! Kača odvrže svoj kožnati lev oziroma staro podobo nesrečnosti in manjkov. Tudi človek bi jo moral. Krivde ni, kot uči cerkev, temveč le učenje.

dr. Mira Omerzel - Mirit; veduna.siKatedra Veduna

Celoten zapis dr. Mire Omerzel - Mirit je bil objavljen v tiskani reviji Sensa