Veduna dotik ali kozmična resonanca in zvočno-energijska kirurgija

Tisočletno misterično učenje povezano z novimi (kanaliziranimi) orodji duhovne rasti in širjenja zavesti

Veduna dotik ali kozmična resonanca in zvočno-energijska kirurgija (foto: Osebni arhiv; www.veduna.si) Osebni arhiv; www.veduna.si
1. 3. 2015

Kaj je Veduna dotik ali kozmična resonanca in zvočno-energijska kirurgija?

Veduna kozmično resonanco sestavlja cikel stopenjskih tečajev (4 + 12) obujene starodavne modrosti uglaševanja z urejajočo prvobitno življenjsko energijo, s kozmično-zemeljskimi zakonitostmi bivanja, z vsemi ravnmi duha in telesa. Učinek kozmično-zemeljskega uglaševanja (ali resoniranja) oz. Veduna dotika je urejanje v dovršeno popolnost. Spontani učinek obeh je (samo)urejevalen.

Dr. Mirit ‒ medij za kozmični tok življenjske energije ‒ je tisočletno misterično učenje, ki se je pričelo ponovno vse nagleje obujati v svetu, povezala z novimi (kanaliziranimi) orodji duhovne rasti in širjenja zavesti ter ozaveščanjem staro‐novih svetlobno-zvočnih kod.

Mirit podarja ljudem (in do neke mere tudi njeni učenci, tečajniki šole Veduna – slovansko-pitagorejske katedre za razvoj zavesti in harmoniziranje z zvokom) starodavno znanje (samo)obnavljanja in vzpostavljanja ravnovesja. Oživlja oziroma kanalizira mnoge starodavne ključe ali pozabljene kode svetlobno-zvočne abecede življenja, ki služijo kot orodje uglaševanja in povezovanja z zemeljskim, duhovnim, Izvornim, občečloveškim, z duhom ali dušo in vsemi življenjskimi oblikami in bitji, z Virom življenja.

Ta dragoceni svetlobno-zvočni jezik višjih dimenzij resničnosti ali zavesti nam poklanja sozvenenje z Resnico in Prapočelom življenjskih moči ter mirom. Vsaka iniciacijska stopnja oz. pripadajoči ključi (kode/simboli ali svetloba zvoka, ki jih uporabljajo v kozmičnem dotiku Mirini tečajniki) omogočajo vzpostavljanje vezi z različnimi vibracijskimi kvalitetami. Vsaka frekvenca prinaša svojstven dar.

Ti ključi pomagajo živeti in ozaveščati vzroke nesrečnosti, pa tudi razgaljati utvare in neravnovesja, odpravljati popačenja (duhovna in telesna) ter širiti zavest in zavedanje; prebujajo telepatsko‐intuitivne sposobnosti ter odstirajo vizije in uvide, kaj storiti in kako. Zato je Veduna Karuna kozmična resonanca izjemna pomoč hrabrim duhovnim iskalcem, ki si žele več in se ne bojijo življenjskih sprememb. Z njimi stopijo na pot razsvetljene kozmične zavesti enosti in celovitosti.

Na tečajih inicirane kode lahko inicianti uporabljajo tudi sami, kadar to želijo in kolikor potrebujejo, pomagajo pa lahko tudi vsem, ki poskušajo ponovno vzpostaviti ravnovesje v sebi, v okolju in  Svetlobno-zvočni ključi dvigujejo in razrešujejo rušilne vsebine iz nezavednega, ki so vzrok naših težav, ter razgrajujejo potisnjena rušilna in boleča čustva ter odpravljajo energijske blokade. Posebnosti Veduna učenja sta t. i. spontani ali vódeni zvok in vódeni gib, ki se vklapljata samo, ko so za to v vzpostavljeni pogoji (dovolj široka zavest).

Sem sodita tudi vódeno ustvarjanje in kanalizirano pisanje. Vse to se postopoma spontano prebuja tudi v zavzetih tečajnikih. Ob vztrajnem delu s kodami, seveda. S kozmično (duhovno) resonanco ali Veduna dotikom se tečajniki učijo prepuščati toku Izvorne življenjske energije, ki ima neskončno blagodejen in urejajoč učinek. Postopoma tako postajajo vse boljši mediji za prenos urejajočih frekvenc ali vibracij zvoka, ki so vir miru, skladja, sreče in obilja.

Mira Omerzel ‒ Mirit je dr. etnomuzikoloških znanosti, začetnica etnoarheomuzikologije na Slovenskem ter pionirka v raziskovanju razsežnosti zvoka, glasbenica in duhovna učiteljica, medij za prenos življenjske energije ter zvočno-energijska terapevtka »kirurginja«. Je ustanoviteljica katedre Veduna ter ansambla Trutamora Slovenica (za oživljanje slovenske glasbene dediščine) ‒ sedaj Vedun (ansambel za staro in meditativno glasbo ter transcendentalni zvok ljudstev sveta), in avtorica mnogih knjig (med najpomembnejšimi je serija Kozmična telepatija). S sodelavci (z glasbeniki ansambla Vedun, ki ga sestavljajo še Tine Omerzel Terlep, Mojka Žagar in Igor Meglič) je posnela številne (meditativne in energijsko urejajoče) zgoščenke ter izvedla preko 1000 koncertov doma in po svetu. Njena šola Veduna mesečno pripravlja delavnice in tečaje na različne teme, Mirit pa s sodelavci izvaja tudi kozmično zvočno-energijsko kirurgijo. Že več kot 40 let raziskuje slovensko, evropsko in svetovno glasbeno in duhovno dediščino, od poletja 2000 pa živi brez običajne hrane – od kozmične življenjske energije ali prane.

KOZMIČNA ZVOČNO-ENERGIJSKA KIRURGIJA ob asistenci ansambla Vedun

Zvočno-energijska kirurgija je namenjena v prvi vrsti intenzivnemu sproščanju. Vsem, ki se želijo rešiti rušilnih učinkov vsakodnevnega stresa ter neravnovesij v psihi in fizisu, čustvenega nemira in zagat, ter uglasiti sebe in svoje življenje v harmonično so‐bivanje. Sproščeni in umirjeni smo tudi pametnejši, misel se odvija jasneje, čuti so bistrejši, odzivanje pa izostreno in na mestu. Višjedimenzionalni slišni in neslišni zvok Izvorne življenjske energije kanalizira medij Mirit in glasbeniki-terapevti ansambla Vedun. Zvočno-energijska kirurgija podpira torej človekovo iskanje ravnovesja in samozdravljenje telesnega logosa, pa tudi pospešeno duhovno rast in prebujanje spečih sposobnosti in talentov.

NAJUČINKOVITEJŠA ZA SAMOZDRAVLJENJE IN SAMORAZVOJ JE UDELEŽBA NA VEČ KIRURGIJAH (vsaj 3) IN SPREMLJAJOČIH TEČAJIH.

Priporočilo: po kirurgiji naj udeleženci ostanejo čim dlje v miru in tišini ter v sledečih dneh pijejo veliko tekočine (vsaj 2 litra na dan). Najboljša je prekuhana voda, blagi čaj ali čista studenčnica. Zaradi energijskih procesov v telesu lahko nastopi kratkotrajna utrujenost, žeja ali lakota.


Spomladanski začetni tečaj kozmične resonance bo v ponedeljek, 6. aprila 2015 ob 16. uri. Podrobnejše informacije o posameznih stopnjah kozmične resonance dobite TUKAJ

Kozmična zvočno-energijska kirurgija sicer poteka vsak 1. in 2. četrtek v mesecu, 3. četrtek v mesecu pa v povezavi s kozmično oz. galaktično iniciacijo. Več informacij o posameznih iniciacijah najdete TUKAJ

Intenzivi iz cikla Misteriji življenja in obujanje duhovnih modrosti sveta se odvijajo vsako 2. soboto v mesecu. Več informacij o posameznem intenzivu najdete TUKAJ

Vsi navedeni dogodki se odvijajo v prostorih joga centra Parinama, Cesta na Brdo 85, Ljubljana - Vič, za tečaj Veduna kozmične resonance pa kraj izvajanja izveste ob prijavi.

 Obvezne prijave na prijave@veduna.si (razen za zvočno-energijsko kirurgijo)

Termini tečajev in srečanj so objavljeni v tiskanem programu in na spletni strani