Veduna kozmične in galaktične iniciacije

Iniciacije skupaj s tečaji katedre Veduna in izjemno zvočno-energijsko kirurgijo sestavljajo celovito učenje Misterijev življenja in izničujejo globoko potisnjene travme ter omogočajo duhovno rast.

20. 10. 2014

Leta 2000 je dr. Mira Omerzel ‒ Mirit trajno zaživela brez običajne hrane (hrani se s kozmično energijo). Tedaj se ji je odprl čudežni svet kozmičnih vibracij, svet neslišnih (a zaznavnih) frekvenčnih valovanj planetov in zvezd. Postala je kozmični telepat in medij za Izvorno (kozmično) življenjsko energijo, prenašalka kozmičnih in galaktičnih iniciacij, kakršne so poznali tudi v starodavnih Misteričnih šolah starega Egipta, Indije, Tibeta, Havajci, stari Maji, stari Slovani, Grki in drugi.

Zvočno-energijske iniciacije, ki potekajo enkrat mesečno, so kopeli različnih vibracijskih planetarnih kvalitet ali darov: ozvezdij Plejad, Siriusa, Oriona, Galaktičnega Središča, Velike medvedke, Andromede, Krijona, Laboda, Dvojčka, Zmaja, Kozmične kače ...

Ciklu kozmičnih iniciacij sledi še cikel galaktičnih iniciacij, ki »zvenijo« še višje oz. so še prodornejše. Tisto, po čemer ves čas hrepenimo, nikoli ne pride samo po sebi! Za radost in obilje se je potrebno potruditi in vzpostaviti pogoje zanju! Dragocena pomoč pri tem so nam tudi kozmične in galaktične iniciacije, v katerih dobivamo, kar sami sebi ne moremo dati, saj le‑to presega naše zmožnosti. Naučiti se je torej treba, kako pritegniti tisto, kar potrebujemo za harmonijo in potrebno preobrazbo iz nesrečnosti v srečo, novo zavest in odzivanje pa ohraniti v svojem življenju. Cikel galaktičnih iniciacij sestavlja nov set še poglobljenejših učenj in osveščanj življenjskih zakonitosti, sozvočja in blagostanja.

Galaktična iniciacija – Galaktično Središče / Pomlajevanje in uglaševanje z izvorno popolnostjo in 9‑dimenzionalno zavestjo resničnosti

bo potekala v četrtek, 23. 10. 2014 od 18:30 - 21:30, v Parinama centru v Ljubljani (Cesta na Brdo 85).

Frekvence in vibracije ali zvočne kvalitete Galaktičnega Središča sodijo med tiste prabitne danosti, ki učinkovito uglašujejo z zemeljskimi in kozmičnimi zakonitostmi ter izvorno neizkrivljenostjo. Iniciacija v iniciantih prebuja jasnejše zavedanje ciljev in namenov življenjskih preizkušenj, tudi bolečine, bolezni in trpljenja, ter uglašuje z esencami Izvornega, z Logoidno Idejo popolnosti (celostnosti, po ljudsko ‒ z Božanskim Načrtom), kar v svoji biti tudi smo in želimo biti ‒ celi in popolni ter torej brez duhovnih ali telesnih popačenj.

Ko ubrano zazvenimo s celoto vsega obstoječega, ne ustvarjamo več novih življenjskih težav

Smo uglašeno blagozvočje neštetih vibracijskih kvalitet ali svetov. Ko ubrano zazvenimo s celoto vsega obstoječega, ne ustvarjamo več novih življenjskih težav. Samo uglaševanje v popolno pa je ‒ vse dokler ne dosežemo prebujenega cilja ‒ nujen življenjski proces in smisel našega bivanja. Je tudi način vračanja k Viru življenja, v Središče ali Dom duše, ki navdihuje in celo pomlajuje.

Iniciacija nam razgalja tudi mnoga spoznanja starodavnih duhovnih izročil, predvsem pa starih Majev, ki so se zavestno uglaševali z mnogodimenzionalno zavestjo in resničnostjo ali s Središčem Izvorne življenjske energije. Še več: na krilih duha so se nekdaj podajali v središče Mlečne ceste (črvine), kjer veljajo drugačni zakoni. Ti blagodejno vplivajo na zavest in telo brezčasnih »šamanov«, ki jim uspe »pripotovati« tjakaj, poživljajo in pomlajujejo. Ta izjemna izkustva so nam še vedno na voljo.

Polega tega velja pogledati, kje smo zavozili s poti, da še vedno ne živimo miru, obilja in sreče. Na kateri postaji smo obtičali. Pot in cilj sta za vse ista, le načini potovanja so za vsakogar različni. Najprej pa velja spoznati potovanje po osi (po ljudsko 9-dimenzionalne) zavesti in resničnosti.

Vabljeni na cikel kozmično-galaktičnih iniciacij, če želite pospešeno duhovno rast, potrebujete učinkovito visoko-frekvenčno pomoč pri razreševanju življenjskih težav ali želite izkusiti Polje brezmejne Kozmične Zavesti. Vsaka iniciacija nudi svojstven dar in pomoč.

S seboj prinesite cvet in sadež za daritev, kristal, podloge in odeje za sedenje ali ležanje ter se oblecite v bela oblačila.

Več informacij o posameznih iniciacijah

Obvezne prijave na prijave@veduna.si ali gsm: 040 870 155 (Mojka)