Velikonočno sporočilo

Kanalizirano velikonočno sporočilo iz duhovnega sveta

21. 4. 2014

Radi se imejte v deljenju vsega, kar vam pomeni več kot le trenutek pridobitve le-tega. Šele ko stvari, ki vas osrečujejo, delite s svojimi bližnjimi, tudi za vas same dobijo poseben, ljubeč pomen. Ravno delitev stvari je tista moralna vrlina, ki svet osrečuje, a je vse prepogosto pozabljena in odvržena na smetišče.

Šele ko se znate zazreti vase in v sebi uzrete svojo popolnost, takrat se vam bliža mir v srcu in radost v vašem notranjem miru. Ko ste pozabljeni od vseh, se ne upate nikomur več približati, a ravno v teh velikonočnih praznikih ne pozabite na revne in uboge in jim namenite trenutek vašega časa in jim polepšajte dan z vašo pozornostjo.

Pozornost je nekaj, kar si zasluži vsako živo bitje na Zemlji. Ne prikrajšajte tistih, ki jim polzi iz rok, in naredite vse, kar je potrebno, da bo svet lepši, popolnejši, ljubeč in nežen. Seveda ne pozabite nase, na svoje potrebe in moralne vrednote, ki vas povezujejo z vašimi bližnjimi, kadar se jim predate v svojem srcu. Srce je tisto, ki vas osvobaja vseh napetosti in bremen preteklosti, ko ga znate poslušati in se znate zazreti v popolnost tega trenutka.

Življenje je sestavljeno iz neštetih trenutkov tega časa, ki se nadgrajujejo in dopolnjujejo; le če se znate zazreti vase, ste v stiku s svojo notranjo modrostjo in ljubeznijo ter znate postaviti pravila igre samemu sebi. Saj vse prevečkrat pozabite nase, na svoj mir, na svoj blagor - saj blagor je, ko se znate zazreti vase, v svojo popolnost vsak trenutek svojih travm in se znate odpreti vesolju, ko vam je najtežje. Za težkimi časi vedno posije sonce. Le če se znate pravilno postaviti zase, se znate postaviti v vlogo žrtve in zmagovalca in postaviti pravi izid v dobro človeštva in v svoje najvišje dobro.

Prečistite svoj razum vsega napuha in vse krame, ki ste jo nakopičili v sebi in najdite pot do razumevanja samega sebe. Saj ko razumete in sprejmete samega sebe, svoje telo, svoj razum, svoje jedro Božje popolnosti, takrat se vam bližajo lepi časi samosprejemanja in poti vase, v svoje obličje svetih zakramentov, ki vam kažejo pot naprej kot popotnica višjih smotrov življenja in znate pravilno oceniti situacijo ter iti naprej z vsemi optimalnimi rešitvami svojega srca.

Srce je popotnica vase, v višje nivoje svojega zavedanja, ne porušite svojih idealov z nesamosprejemanjem in odtujevanjem od družbenih norm. Norme so tiste, ki vas vračajo v kalup razvoja človeštva v javno dobro, kadar so pisane s srcem, potrpežljivostjo in v javno dobro brez kakršnihkoli interesov. Interesi podirajo družbeni red, saj onemogočajo pot vase na osnovi ljubezni in notranjih zaznav. Očistite se kalupov nesprejemanja in nepoti vase, postavite sebe na prvo mesto in najdite mir v delu na sebi, samosprejemanju in vračanju kredibilnosti samemu sebi z ljubeznijo do sebe in svojih bližnjih. Saj kar dajete, dobivate nazaj v dopolnjeni obliki. Vse pošiljajte iz srca in notranje potrpežljivosti, saj kadar niste v stiku s seboj, se blaginja življenja odmika in vam kaže pot v nesprejemanje in odtujenosti od družbenih norm. Pozdravlja vas vaš brat Jezus Kristus, ki vam prinaša na te blagoslovljene praznike svoj mir in zaupanje vase na osnovi vaše ljubezni in samosprejemanja.

Sprejmite se in sprejemam vas v vaši popolni podobi in vam dajem delček sebe, ko to najmanj pričakujete. Z vami sem v vaših mislih, ko se ljubite in pomagate drugim. Ne pozabite na uboge in vse, ki jim je namenjen košček vaše zemlje, a se počutijo odmaknjene in nesamosprejete. Potrudite se, vsi ste enaki, vsi ste eno, pozdravlja vas vaš brat Jezus Kristus.

Sandi, www.meditacija-sandi.com

Pisano po nareku 20.4.2014 od 10.30 do 10.49