Voščilo 2015

Spreobrnite se v svoji notranjosti, najdite nove poti vaše sreče, samozaupanja in odpirajte si vrata notranje moči, saj ko verjamete vase, celotno vesolje verjame v vas in vas podpira na tisti poti, ki je za vas optimalna.

Voščilo 2015 (foto: Shutterstock) Shutterstock
2. 1. 2015

Če ne ločite pravih poti od preteklosti, se blaginja življenja odmika. Najdite tiste poti v svojem srcu, ki vam dajejo notranji mir, veselje in radost v še tako težki situaciji. Bog vas podpira na vaši poti, ko se mu predate v svojem srcu, stojite eden drugemu ob strani, pomagate revnim in ubogim, vsem svojim bližnjim stojite ob strani brez kakršnihkoli pomislekov. Tudi marsikatera ovca se izgubi, pa je zato pastir ne zavrže, ampak išče poti, da se vrne v čredo.

Tudi vas marsikdo kdaj razočara, zapusti, vam obrne hrbet, ko si želite njegove podpore, a življenje je tako sestavljeno, da se dobre stvari vračajo k vam, ko jih počnete iz svojega srca in niste hrepeneči po pohvali ob vsaki malenkosti. Bog ceni vaš napor in vam daje svojo moč, ko omagate ob pomoči revnim, ubogim in vsem, ki si želijo vaše podpore. Ne more vam pomagati, ko skrbite le zase in bližnjim obrnete hrbet ob vsaki malenkosti.

Verjemite vase, verjemite v pravičnost celotnega sistema in blaginja življenja se odmika samo, če se ne prepustite svojim občutkom, če zatirate svoja čustva in nočete biti vodilni v pomoči drugim.

V letu 2015 se vam obeta veliko veselja na področju znanosti, predvsem fizike, saj boste odkrili nove poti vesolja, odkrili boste notranje jedro, ki vas bodri na poti vase in našli boste način, kako ne obupati ob prvi težavi, saj bliža se vam steber vztrajnosti, notranjega miru. Za dosego svojih ciljev samo verjemite vase.

Tisti cilji, projekti, želje, ki imajo Božjo podporo, so v skladu z vami, vašimi usmeritvami in vam prinašajo radost in spodbudo za prihodnost. Ne ukvarjajte se s preteklostjo, ampak zazrite se v ta trenutek popolnosti in najdite mir v delu na sebi, odpuščajte, najdite simbiozo v sodelovanju z bližjimi in vsemi, ki vas želijo v vašem timskem delu.

Najlažje je obupati, nad sabo, nad drugimi, najlažje je zapustiti partnerja in mu naprtiti vso krivdo. Veliko težje je najti moč poguma in notranje vesti, se postaviti zase, razrešiti še tako bolečo rano partnerskih odnosov. A prihodnost človeštva je v sodelovanju z bližnjimi, odpuščanju, iskanju srednjih poti, toleranci....

Bodite prvi, ki vam uspe biti zgled dobrega medsebojnega sodelovanja, najdite poti v svojem srcu, poslušajte svoje občutke in blagor je blizu, bližje kot si lahko mislite.

Najdite prave poti v sozvočju z duhovnim svetom, le ta vas podpira vsak dan, ob vsaki težki situaciji. Zaupajte vase, zaupajte v duhovni svet, simbioza prinaša čudeže in vas postavlja na pot miru in notranje moči, uzrite popolnost v sebi, najdite pot miru in zaupajte vase.

Pozdravlja vas vaš brat Jezus, Mihael in vsi, ki vam stojimo ob strani, ko žrtvujete svoje kapljice znoja za preporod človeštva in si v svojem srcu želite blaginjo in pot miru.

Sandi, www.meditacija-sandi.com