Vse bolj postajamo kozmični telepati

Neravnovesja, nastala predvsem zaradi človekovega nasilnega poseganja v naravne ritme, kažejo zobe tudi na drugih področjih Zemlje. Šamani in jasnovedci zatrjujejo, da Zemlja in Univerzum kažeta svoj »bes« oziroma da se tako »očiščujeta« vse kramarske navlake, ki duši pretočnost življenjske energije skozi pojavni svet oblik.

Vse bolj postajamo kozmični telepati (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
5. 10. 2014

Tako v poetičnem in simbolnem jeziku. Kar preprosto pomeni tudi, da je malha človekovega nepreudarnega in nasilnega ravnanja polna. Vse to pa se kaže tudi v vremenski razglašenosti in različnih naravnih ujmah. Vsak zakaj ima svoj zato. Nič ni povsem oddvojeno iz skupnega toka.

Vse vpliva na vse, saj je vse obstoječe del celotnega mozaika ali enovite mandale. Tudi procese preobrazbe v človeku in na Zemlji sproža interakcija med vidnim in nevidnimi svetovi in energijami, ki jih ustvarjajo naše misli, vizije, čustva, dejanja ... Vesolje je velik kalejdoskop frekvenčnih valovanj, ki je hkrati tudi neslišen zvok, ki teži k temu, da se utelesi v slišnem zvoku, v tonih, ritmih, pesmi in glasbi. Zato je zvok tudi glavno kirurško orodje udejanjanja želja in vizij, tako v preteklosti kot sedanjosti in še zlasti tehnologija prihodnosti. Z njim velja ravnati preudarneje!

Ponekod je torej občasno vode preveč, ponekod pa premalo. Tudi vročina je v zadnjih letih včasih lahko izjemna, nato sledita nenaden mraz in za več deset stopinj ohlajeno ozračje. Tako narava opravlja svojo »inventuro« in se nagiba zdaj v eno, zdaj v drugo skrajnost. Doživljamo tudi ciklično ponavljanje skrajnosti. In tudi človek v svojem življenju počne podobno.

Skozi procese prebujanja se vse bolj ozaveščamo, kdo smo in še posebej iz česa smo: iz telesnega in netelesnega, vidnega in nevidnega, otipljivega in neotipljivega ... Človek je čudo, je trdil že veliki egipčanski modrec Hermes Trismegistos. V svoji biti je brezmejen ali nezamejen. Je devetdimenzionalno bitje ali bitje različnih snovnih in finosnovnih ravni in esenc, ki na Zemlji izkuša širjenje uma in kvalitet pozorne sočutne ljubezni ali srca. Življenje pa ni nič drugega kot iskanje ravnovesja. Tudi mi podobno kot naši predniki iščemo središče ali lastno osrediščenost v čisti bitnosti ali popolnosti. Zato presegamo časovno-prostorske zamejitve in seveda tudi vse omejitve, ki smo si jih postavili sami in jih zgradili z umskimi tvorbami, predsodki, vzorci, ki niso čista Bit ali Resnica. Bolj ko stopamo onkraj teh zidov, jasneje odkrivamo večnost in navzočnost modrosti duše ali višjih ravni zavesti. Želimo se povezati v celoto ali bolje – poskušamo najti uglašenost vseh ravni ali dimenzij lastnega bitja.

V inventuri, ki jo pravkar živimo, naša zavest v našem umu oslikuje in prebuja film ali slike življenja iz preteklosti in nam tako pomaga pri vse hitrejšem učenju in razumevanju zakonitosti bivanja. Ko iščemo ravnovesje ali sozveneče note zemeljskega (fizičnega) in kozmičnega (duhovnega), se učimo zaupanja, predanosti in hvaležnosti, tako za trenutnost kot za preteklost in prihodnost. Pri tem pa vedno znova odkrivamo modrost prednikov, ki so enake zakonitosti življenja odkrivali in živeli tudi že davno pred nami. In tako polagali temeljne kamne evoluciji Zemlje in človeštva.

V tej evoluciji, ki je vselej tudi revolucija, ozaveščamo svoje napake in manke ali vse tisto, kar v svoji biti (še) ni brezpogojna ljubezen. S tem pa vse bolj zavestno odkrivamo neznane svetove in nove sposobnosti ter speče talente, za katere smo bili prepričani, da jih nimamo. Mi že ne?! Vendar tako meni le naš um. Resnica je drugačna. V razsvetljenskih procesih prebujamo vse čute: za zvočni jezik in snovne podobe, za energijsko prisotnost in celo tiho navzočnost Inteligence življenja. Vse bolj postajamo kozmični telepati, ki občutijo utrip ali zvenenje Zemlje, lastnega srca in življenjskega dogajanja. Učimo se občutiti in prepoznati tudi vse, kar obstaja onkraj časa in prostora, onkraj materialnega in slišnega. Odpiramo se v galaktično in celo medgalaktično. Preučujemo svoje zmožnosti in razgrajujemo zamejitve, ki jih je ustvaril naš um. Kar mislimo, to smo. Življenjske situacije in odnosi pa nam pomagajo razkrivati tisto, kar v svoji biti tudi smo: mnogodimenzionalno bitje telesa in duha.

Poglavje iz knjige: Življenje brez hrane in večnost duhovnih sporočil severnameriških Indijancev dr. Mire Omerzel - Mirit 

Mirit so kot šamanko in duhovno učiteljico, varuhinjo staroslovenske in staroslovanske modrosti in medkulturno povezovalko prepoznali tudi modreci drugih kultur. Znana je po odličnih predavanjih, delavnicah in duhovnem zdravljenju z zvokom in kanalizirano izvorno življenjsko energijo ter Mojstri. Predstavljena knjiga je prva iz serije KOZMIČNA TELEPATIJA ali modrost onkraj misli in slišnega zvoka preteklosti za prihodnost. Naročite jo lahko na www.veduna.si; www.kozmicna-telepatija.si; cena: 25,00 EUR.

Poglejte si še: Dr. Mira Omerzel - Mirit: Veliki Misteriji se razkrivajo brez prestanka

Izbrali smo drugačen pristop. Ga boste podprli?
V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Poleg tega pa tudi neomejen dostop do kakovostnih lifestyle vsebin.
Vsak prispevek, velik ali majhen, je dragocen in ključnega pomena za našo uredniško neodvisnost.

Podpri in prispevaj

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri