Zdaj je čas za višje vibracije

Navkljub opozorilom, opominom, nasvetom in pozivom, naj človek ne podleže plehkim in minljivim stvarem, ga napačno razumevanje še vedno zapelje v bolečino.

1. 12. 2015

Danes prevladujejo sovraštvo, pohlep, rovarjenje in prerekanje, ker so ljudje odslovili Boga kot nepotrebnega ali ga označili za praznoverje. V svetih spisih so zapisane misli in izkušnje čistih ter nepristranskih iskalcev resnice. Dobro vam bo, če jim zaupate. Zelo jasno razlagajo naslednja načela: ljubezen vedno zmaga; nenavezanost je vaše pravo bogastvo; le videnje enosti in povezanosti je resnica; Bog mora biti edini cilj vašega življenja.

Kadar prične plamen v oljni svetilki usihati, popravimo stenj ali prilijemo olje. Zato je zdaj pravi čas, da se v vsakem človeku okrepijo plemenita in vzvišena nagnjenja. Le to vas lahko obvaruje pred nesrečo. Resnično si morate želeti, da se osvobodite vezi, ki ste jih stkali okrog sebe.

- Sathya Sai Baba -

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri