Kako se bo aktivirala energija Nove dobe?

Energija nove dobe se je že formirala na obrobju naše galaksije in že deluje na nezavednem nivoju.

15. 12. 2012

Nezavedno delovanje poteka preko informacij kolektivne zavesti človeštva. Najprej jo bodo nezavedno deležni vsi ubogi in revni, potem določeni otroci, ki so energetsko šibki, nato tisti, ki imajo zelo nizko energijo in so take pomoči najbolj potrebni. Taka pomoč bo na nezavednih nivojih potekala do 21. 12. 2012, potem pa bo dostop do te energije, omogočen zavedno tistim ljudem, ki imajo duhovno vodstvo iz visokih duhovnih nivojev in vsem, ki si bodo to zaslužili z dotedanjim delom. To se ne bo več določalo po kolektivni zavesti, ampak po Božanskih zapisih

Takrat se bodo odprle povezave energije nove dobe do kavzalnih nivojev in bo ta najprej začela dotekati do tistih ljudi, ki imajo duhovno vodstvo na kavzalnih nivojih, in sicer preko duhovnega vodstva. Par mesecev kasneje se bo energija začela spuščati do tistih, ki imajo duhovno vodstvo na mentalnih nivojih. Na še nižje astralne nivoje se povezave ne bodo odprle, ampak se bodo morali posamezniki potruditi in dvigovati svojo zavest, da si bodo zaslužili podporo iz mentalnega nivoja in tako začeli prejemati novo energijo.

Zdaj duhovna pomoč poteka prek duhovnega vodstva, po aktivaciji energije nove dobe bo le-ta vzpostavila povezavo z dušo določene osebe in ji pomagala neposredno. Vzpostavljene bodo tudi energetske zaščite, ki bodo ohranjale čistost nove energije. Zaščita bo delovala na tiste, ki bodo že imeli povezave, in s tem dostop do nove energije. Če bodo v svojem življenju ali duhovnem delovanju ustvarjali energijo, ki ni čista, na primer z nizkimi čustvi, z uporabo tehnik, pripomočkov, kart, namenjenih duhovnemu delovanju, ki v novih časih ne bodo več uporabne, bo ta zaščita prekinila povezavo energije nove dobe do te osebe.

Povezava se bo lahko zopet vzpostavila, ko bo ta oseba opustila škodljive dejavnosti. Tako bo tudi v duhovnem delovanju vzpostavljenega več reda, saj bo optimalno deloval, kdor bo imel dostop do nove energije. Tako bo vsak lahko deloval iz sebe, ne bo potreboval kakšnih pripomočkov ali tehnik, ki za sabo vlečejo kakršno koli vprašljivo energijo.

Namen te zaščite bo ohranjati čistost nove energije. Sedaj na vsakem vogalu nekdo nekaj dela, marsikdo je zbegan v poplavi različnih tehnik, vsi nekaj obljubljajo, na koncu pa so občutki mešani. Z novo dobo bo tudi več reda na tem področju, saj bodo prišli v ospredje tisti, ki bodo dobili posvetitev energije nove dobe in potem s podporo te energije pomagali drugim. To, kdo lahko pomaga drugim, je pa že Bog uredil v zapisih duše, kjer je zapis darov in duhovne pomoči, ki deluje v imenu neke osebe, saj je fizično telo le prevodnik, orodje, ki usmerja duhovno delovanje, medtem ko duša in duhovne energije, ki so v zapisih duše neke osebe, energetsko delujejo, in na tak način lahko nekdo pomaga drugim. Seveda potem, ko uredi svoje življenje. Torej odpade razlog za ego nekoga, ki duhovno deluje. Vsak ima svojo nalogo v tem življenju in lahko se primerjamo edino po tem, koliko svoje naloge je nekdo že opravil, to pa bo tudi eden izmed kriterijev sprejemanja nove energije.

Ko bo nekdo začel sprejemati novo energijo, se bo začela dvigovati tudi vibracija fizičnega telesa. Ta energija prihaja iz različnih galaksij, je tako močna, čista, polna ljubezni, svetlobe in s tako visoko vibracijo, da bo v zelo kratkem času popolnoma prečistila fizično telo, odpravila vse čustvene in miselne blokade, ki jih imamo v sebi. Po sprejemanju nove energije se bo telo kak dan ali dva prilagajalo na novo, višjo vibracijo.

Več kot ima nekdo vase potlačenih in zablokiranih čustev, več kot je miselnih vzorcev, ki jih moramo spremeniti, dlje se bo naše fizično telo uravnavalo na višjo vibracijo. Ob čustveni zablokiranosti bo sledilo dan ali dva slabšega počutja; ob spremenjenih miselnih vzorcih dan ali dva glavobola in podobno. Vsakdo bo v svojem individualnem procesu, na eni strani bo šlo za opuščanje škodljivih vzorcev in navad, na drugi strani pa bo pritekala nova energija. Torej si bo vsakdo sam določal hitrost transformacije. Pomembno bo, da se bomo naučili izogibati nizkim vibracijam, saj nam bo nova energija hitro odtekla pod vplivom nizkih čustev, ravno tako bo zelo pomembno, da s prehrano ne bomo vnašali nizkih vibracij v telo. To bo najlažje preprečiti tako, da v mislih pred obrokom prosimo svoje duhovno vodstvo, da prečisti in blagoslovi naš obrok, in tako se bo energija in vibracija hrane dvignila. Prav je, da to vsakdo naredi sam za svojo hrano, ker imamo različno duhovno vodstvo, ki različno deluje.

Ko bo nekdo že sprejemal energijo nove dobe, bo tako vplival tudi na kolektivno zavest, najprej na svojem nivoju, torej na nivoju družinske kolektivne zavesti, ki je skupek energije tistih, ki živijo skupaj. Tako bodo tudi ostali, ki še ne sprejemajo nove energije, deležni podpore in majhnega dela nove zavesti, ki jim bo odpirala vrata lastne transformacije, da tudi sami pridejo med tiste, ki bodo prvi deležni te nove energije.

In kaj nam bo prineslo to novo obdobje? Na osebnem nivoju višjo kvaliteto življenja, osebno transformacijo, višjo energijo in ustvarjalnost fizičnega in duhovnega življenja. Globalno bo to proces, ki bo revnim, ubogim in vsem, ki so pomoči najbolj potrebni, omogočil dvig njihove zavesti in se bodo na osnovi svoje moči lahko dvignili iz socialnega ali energetskega dna, ostalim pa bo omogočil življenje na višjem nivoju, nadgradnjo sedanjega stanja na novih, bolj trdnih temeljih. Tako se bo začelo vzpostavljati ravnovesje in blaginja, a ta proces bo trajal več let, zdaj je le začetek. Imamo možnost, ki si je človeštvo v desetletjih ni znalo samo ustvariti, zato nam je Bog namenil to možnost. Kako bo vse skupaj v praksi, pa je odvisno od vsakega posameznika, če se bomo vsi res potrudili biti boljši kot kdajkoli, kar bo ob taki pomoči bistveno lažje kot kdajkoli prej, potem bo to verjetno res začetek zlate dobe človeštva, a vse je v naših rokah.

Sandi, www.meditacija-sandi.com; www.facebook.com/meditacija.sandi