Zvok je najgloblja skrivnost

Zvok je vse - snovno in nesnovno, vidno in nevidno, slišno in neslišno ... Zvok je od nekdaj sodil med orodja za vzpostavljanje življenjske harmonije, ubranega sozvočja ali blagostanja in je hkrati izziv ter tehnologija prihodnosti.

Potovanje z zvokom (foto: Shutterstock) Shutterstock
14. 11. 2014

V tem izjemnem času velikih sprememb in obujanj starodavnih modrosti smo deležni tudi povsem novih darov. Tudi neobičajnih in čudežnih, kot je to čudežna zvočna (kozmično-energijska) »kirurgija«, ki izjemno učinkovito pomaga pri urejanju našega celotnega bitja.

Slovenci smo lahko še posebej srečni, ker imamo - zahvaljujoč dr. Miri Omerzel - Mirit ob pomoči ansambla Vedun - možnost izkusiti tehnologijo zvoka, s katero je nekoč zdravil veliki grški svečenik Pitagora. (Zvočna kirurgija se namreč trenutno na svetu izvaja le še na treh lokacijah).       

Prav zato vas vabimo, da kozmično-energijsko »kirurgijo« izkusite na letošnjem sejmu Narava-zdravje v okviru Sensinega obsejemskega programa!

ZVOČNO-ENERGIJSKA KIRURGIJA S KRATKIM UVODNIM PREDAVANJEM DR. MIRE OMERZEL - MIRIT

V soboto, 15.11. 2014, od 14-h do 16-h v predavalnici GALERIJA na Gospodarskem razstavišču

V tem izjemnem času velikih sprememb in prebujanj na do sedaj prezrte ravni zavesti sprejemamo tudi povsem nove, neobičajne in čudežne darove. Takšna je tudi zvočno-energijska kirurgija, ki so jo ali jo še poznajo različne kulture sveta in jo prevaja medi dr. Mira Omerzel - Mirit ob pomoči ansambla Vedun.

Mirit prejema potrebne frekvenčno-zvočne vibracijske darove iz Izvora ali Vira življenja oz. Univerzalne Inteligence. Kirurgija se odvija na vseh ravneh telesa in duha, razgrajuje čustveno-miselne in energijske blokade ter posledično ureja tudi fizično telo, odstranjuje rušilne učinke stresa in nemira ter pospešuje duhovno rast, kar omogoča tudi prejemanje jasne misli, potrebnih uvidov in vizij za vsakodnevno življenje.

Mira Omerzel-Mirit je dr. etnomuzikoloških znanosti, glasbenica, energo-zvočna terapevtka, duhovna učiteljica, medij, pisateljica in varuhinja starodavnih modrosti in znanj, ki jih proučuje že 44 let. Je pionirka v raziskovanju razsežnosti in moči zvoka ter pozabljenih duhovnih tehnik različnih civilizacij, še posebej slovanske. Tudi drugi glasbeniki ansambla Vedun (Tine Omerzel Terlep, Mojka Žagar in Igor Meglič) so zvočno-energijski terapevti, ki delujejo z glasom in nenavadnimi pozabljenimi glasbili različnih duhovnih izročil sveta.

Glas ponotranjene modrosti mi šepeče:

Zvok je najgloblja skrivnost.

Podeli

to skrivnost sebi in

drugim,

ne skrivaj se in ne beži pred njo.

Deli svetu planetarne in kozmične sanje,

plemenit navdih

ali navdihujočo pesem  (Mirit)