Prihaja energija dvojčkov in obdobje spontanosti (astro napoved)

Preberite podrobno astro napoved za obdobje od 22. do 28. maja.

Prihaja energija dvojčkov in obdobje spontanosti (astro napoved) (foto: shutterstock) shutterstock
22. 5. 2023

Sonce v znamenju dvojčkov, ki pričenja obdobje spontanosti in lahkotnih rešitev, bo povzročilo, da bo težje biti tiho, ter biti natančen, zelo enostavno pa bo poiskati mnogo načinov, da vam ne bo dolgčas. Komunikacija bo izredno aktivna v obliki pisanja, govorov, blogov ali navznotraj v toku nenehnega razglabljanja ter razmišljanja. Energija dvojčkov simbolizira svežino, hitre misli in željo po ugajanju, zato boste poskrbeli za zunanji videz bolj kot običajno. 

Na področju zdravja ne boste najbolj dosledni, lahko da se boste terminom pri zdravniku želeli izogniti. Prav tako bodo vaša pljuča občutljiva, zato kadilci skušajte pokaditi kakšno cigareto manj. Posebno pozornost skušajte posvetiti temu, da umirite svojo notranjo živčno ter nemirno energijo.

Sprejmite nihanja, ki se na prvi pogled ne bodo zdela enostavna. V enem trenutku boste o določeni zadevi popolnoma prepričani, že v naslednjem trenutku prihaja kup raznih dvomov. 

Nikar v tem tednu ne stavite na natančnost, če vas čakajo precizna opravila. Dovolj vam bo občutek, da vas nekdo posluša, med govorjenjem boste večkrat izgubili zdravo mero. 

Tudi če za resne naloge običajno potrebujete popolno tišino, vas nemir, hrup, govorjenje in glasba tokrat ne bodo zmotili. Prihaja več energije za duševne aktivnosti, previdni bodite, da ne boste pretiravali, saj vas lahko napete situacije privedejo do tesnobe in stresa. To je pravi čas, da načnete pogovor s simpatičnim neznancem ali neznanko, da pričnete pogovor naključno, izberete nov hobi in presenečeni boste nad tem, kako dobro se boste potem počutili.

VPLIV VENERE

Venera v znamenju raka bo povečala vašo občutljivost, zato se boste v razne podvige podajali manj samozavestni. Kljub temu, da boste upoštevali vse faktorje, pravega zadovoljstva v smislu čustvene izpopolnjenosti ne boste občutili. Sedaj boste zaznavali tudi drobne malenkosti, vendar jih ne boste znali uporabiti tako hitro, kot bi bilo potrebno.

Pomagate si lahko z notranjimi občutki, ki prinašajo odgovore in preprečujejo dvomom, da bi se pomaknili v ospredje. Veliko nejasnosti bo prepletenih v vsakodnevno življenje, kljub temu se ne boste zlomili. Imejte odprte oči, saj vam ta vpliv nudi podroben vpogled v lekcije, sedanje in pretekle. Zato v tem tednu nikar ne ponavljajte napak, za katere točno veste, da lahko peljejo celo v katastrofo.

VPLIV LUNE VSAK DAN

V ponedeljek, ko se bo luna nahajala v raku se prebuja nežna energija, na dan prihajajo tudi posledice preteklosti ter misli, ki bi jih najraje zabrisali. S kančkom zaupanja vase in vztrajnosti boste lahko zadeve na področju kariere in izobraževanja izpeljali do konca. Notranji nemir in razdražljivost pa lahko pričakujete tisti, ki delate z ljudmi. V domačem okolju boste ljubeznivi in naravnani na urejanje odnosov. Vse o čemer boste razmišljali, boste želeli razčleniti in sedaj lahko določene zadeve dobijo pravi pomen. Umetnost, glasba in prijetno počutje bodo odlična iztočnica, da si tudi če ste slabe volje pričarate lepši dan. 

Če boste v torek, ko se bo luna nahajala v raku budni, boste prejeli sporočila, kako se v določeni situaciji pravilno odločiti ali usmeriti. Na plano prihajajo pretirana srčnost, dobronamernost oziroma želja po ugajanju. Zamika vas lahko tudi zapravljanje in s tem povezano nezadovoljstvo. V kolikor se vas bo dotaknil pesimizem, lahko njegova vibracija poruši kakšno predstavo, vendar bo kratkoročnega značaja, zato se nikar ne predajte žalosti ali slabim občutkom. Sredi dneva se boste boljše počutili, saj nastopi konjunkcija med Luno in Venero, ki prebuja optimizem.

V sredo dopoldne izkoristite umirjeno in prilagodljivo energijo, saj popoldne nastopi prehod lune v znamenje leva, prepleten z energijo konjunkcije z Marsom. Povečana želja po lepoti, slavi in opaznosti vas lahko popelje v drage, a zgrešene nakupe, ki vas bodo še dolgo spravljali v slabo voljo. Kdor vas bo bolj hvalil, tega si boste zapomnili v najlepši luči. Pešal bo vaš občutek za zdravo mero, nagnjeni boste k pretiravanju na vseh področjih. Odnosi lahko postanejo bolj pomembni, saj boste na vsak način želeli ugajati. 

V četrtek z energijo leva pričakujte veliko dogajanja ter iskrene odnose. Kar boste čutili, boste pokazali, ničesar ne boste mogli skriti, zato se niti ne trudite. Prepirljivost, nagnjenje k poškodbam, glavoboli, vse to se lahko izrazi v primeru osebnega nezadovoljstva, zato poskrbite da bo ego ostal na pravem mestu. Polni idej in raznih zamisli se boste z veseljem odtrgali od rutine in se podali tja, kjer je zanimivo. Težje se boste umirili, saj boste ves čas čutili, da bi lahko storili še kaj.

V petek, ko se bo luna še nahajala v levu boste sproščeni. Ni pomembno, kje se boste nahajali, na vsakem koraku vas bo spremljalo notranje zadovoljstvo. Tudi če vas čakajo težja opravila se boste odlično znašli, še posebej če vam bo nekdo prišepnil, kako dobro obvladate. Simpatija se bo z veseljem odzvala, zato se nikar preveč ne držite nazaj. Dan je vsekakor ugoden za začetek poslovanja. Optimizem vas bo reševal na vsakem koraku in zelo težko vas bo kdorkoli spravil v slabo voljo. 

V soboto luna prehaja v znamenje device, nastopi tudi Prvi krajec. Ne bodite presenečeni, če bo v vaših očeh moralo vse izgledati popolno in čisto. Napak si nikakor ne boste dovolili, dokler ne bo vse na svojem mestu ne boste odnehali. Natančnost bo smotrno uporabiti tudi na področju dela in izobraževanja. Strast na področju ljubezni pa lahko ostane neizživeta. Ne čudite se, če zvečer ne boste takoj zaspali, saj vam bodo po glavi švigale številne misli. V kolikor se srečujete z zdravstvenimi težavami, boste znali tokrat pravilno in hitro odreagirati.

Nedelja z energijo lune v devici bo za marsikoga obremenilen, vendar učinkovit dan. Želeli boste razčistiti kar vas bremeni, zanimala vas bo tudi zdrava hrana. Znebite se na področju ljubezni občutka nezadovoljstva, ki se bo pojavljal občasno še posebej pri tistih, ki ste v daljšem razmerju. Začeli boste pospešeno strukturirati vse obveznosti, ki vas čakajo v prihodnjih dneh, postanete lahko tudi nemirni ali napeti, kar se lahko odraža preko bolečin v predelu želodca. Uredite, namesto da neprestano pospravljate raje svoje misli!

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: