Napoved: Energija leva vas bo v tem tednu držala pokonci

Tedenska astro napoved za obdobje od 9. do 15. avgusta.

Napoved: Energija leva vas bo v tem tednu držala pokonci (foto: pexels) pexels
9. 8. 2021

Energija leva vas bo v tednu pred vami držala pokonci, polni boste načrtov, zagona in idej. To je čas, ko lahko ujamete kakšno lepo priložnost. Ker boste končno lahko prekipevali od samozavesti, je zdaj čas, da se lotite tistega, kar si resnično želite.

Ne glede na to, ali želite napredovati, peti ali kričati, je to obdobje ustvarjalnega, ljubečega in neustrašnega izražanja. Z veseljem se boste odpravili ven, se igrali z lepimi mislimi in vpijali sončne žarke, s tem boste pomladili svoje srce in duha, ter napolnili telo z energijo.

Spontana energija vam bo omogočala, da zasledujete to, kar vas fascinira, z neuspehom pa se ne bo enostavno sprijazniti. Povečano navdušenje vam omogoča, da se lotite dela, s katerim ste prej odlašali, nagnjeni boste tudi k tveganju. Pomanjkanje pozornosti lahko slabo vpliva na vaše počutje, zato tudi sami ne skoparite s komplimenti. Spremljala vas bo zadostna zaloga vitalnosti in moči, s katero se boste v primeru kakšnih zdravstvenih težav lažje soočali.

Ko bo energija leva premočna, lahko pričakujete egoizem, bahavost, zahtevnost, ošabnost in gospodovalnost. V konfliktih bodo zmagovali in prevladovali glasnejši in tisti, ki jim je vseeno, kaj si mislijo drugi. Ustvariti si lastno mnenje tokrat ne bo težko, težje pa bo sprejeti nekaj, kar ni v vaših okvirjih.

Merkur prehaja v sredo iz prodornega leva v analitično devico, zato si v začetku tedna spočijte, nato prihaja čas, ki vas bo dobesedno vlekel k delu in storilnosti. Um bo jasen in hiter, oko bo budno in kritično, vaša presoja pa realna in nepristranska, zato se boste na lažji način lotili pisanja, reševanja in načrtovanja. Če vam nekaj ne bo všeč, boste glasno kritizirali in se pritoževali brez slabe vesti. Čeprav bo skoraj vse na svojem mestu, boste še vedno notranje nemirni, vsaj v zvezi s financami in poslovnimi odločitvami. Imeli boste možnost, da se ustavite, razmislite in preusmerite svoje energije v veliko bolj produktivno smer in dejanja.

Venera v znamenju device, bo strastno energijo Sonca v levu na ljubezenskem področju nekoliko ohladila, pozitivno pa je, da vam bo njen vpliv podaril razumske odgovore na nejasna vprašanja. V partnerstvu boste lažje kot v pretekle obdobju iskreno poudarili moteče faktorje ter se pogovorili o napetostih, ki so se vrstile v zadnjem obdobju in jih nekako niste znali rešiti.

Mars v znamenju device vam bo dal moč, da ne boste obupali, ter da boste na reševanje težav bolje pripravljeni. Povežete se lahko s starimi prijatelji, ki vam lahko olajšajo uvid v trenutno situacijo s popolnoma druge perspektive. Vzemite si čas in odkrijte, kaj je tisto, kar vas resnično zanima in privlači. V tem času bodite pozorni predvsem na to, da se ne boste prehitro odločali in potegnili prehitrih zaključkov.

NAPOVED ZA VSAK DAN POSEBEJ

Ponedeljkovo dopoldne, ki ga spremlja vpliv lune v levu bo veselo, bolj spontano in namenjeno prijetnim stvarem. Naj bo ljubezen iskrena, spomnite se tudi da vas vse energije podpirajo na vaši poti, predstavljajte si, da srce dela v svoji polni moči. Oblecite bolj vpadljivo obleko, če želite, da vas pohvalijo. Ob 16.66 uri prehaja luna v znamenje device. Da pa bo vse skupaj bolj pestro, bo poskrbela konjunkcija med Luno in Merkurjem. Spomin bo neverjeten, znali se boste organizirati, le kakšno zadevo, ki je povezana s preteklostjo boste težko izpustili.

V torek se vam zaradi vpliva zemeljske energije ne bo mudilo, ne glede na to, kako radi bi nekoga prehiteli, bo vaš ritem bolj počasen. Kljub temu boste pridni kot mravljica, ko se boste odločili za opravljanje obveznosti. Vztrajnost in trdnost vodita do dobrih rezultatov, s katerimi boste sprejemali svoje odločitve.

Vpliv bo tudi v sredo prebudil potrebo po samoorganiziranju, vendar pa se lahko ta energija izrazi kot pretirana kritičnost in ukvarjanje z nepotrebnimi malenkostmi.  Ugoden čas, da začnete z dieto ali s telovadnimi vajami, poskrbite za svoje telo in videz, naredite si masko za obraz, oblogo za lase, uredite ter pospravite svojo garderobo.

Luna prehaja v tehtnico v sredo pozno zvečer, zato lahko v četrtek in petek pričakujete skladne medsebojne odnose in željo po delovanju na ljubezenskem področju. Ne glede na to, koliko imate obveznosti, si boste brez slabe vesti privoščili počitek in ustrezno sprostitev. Kritičnost in negativna nastrojenost postajata nepomembni temi, saj ju bo presegla prilagodljivost. Zelo primeren in ugoden čas za začetek poslovnega sodelovanja. Želeli si boste družbe ljudi, ob katerih lahko sproščeno in na široko razpravljate, se nasmejite in vsaj za trenutek verjamete, da ste zadovoljni. 

V soboto prehaja luna v znamenje strastnega škorpijona. Močna energija bo še dodatno okrepila vaša čustva, vendar za tiste, ki ne veste česa si želite, v malce negativni smeri. Ob kakšni zavrnitvi lahko postanete nevzdržni in nezainteresirani. Iskali boste dotike in bližino, v notranjosti pa boste težko popolnoma umirjeni. Močni občutki ne bodo dovoljevali popolnoma sproščenih misli. Družinski odnosi bodo zahtevali tehten razmislek, nikar vsega kar vam v določenem trenutku pade na misel takoj ne delite z drugimi.

V nedeljo, ko poleg lune v škorpijonu nastopi Prvi krajec, boste zaznali notranje občutke, ki bodo lepši, bolj usmerjeni v prihodnost. Preteklost boste zaničevali, saj boste imeli občutek, da ste se v zadnjem času z njo dovolj soočali. Pozornost boste namenjali stvarem, ki vas sproščajo ter osebam, ob katerih ste lahko takšni kot ste v resnici.

Tekst: Horoskop.si

Preberite še: