Astro POZIV, da si zastavite nove cilje in naredite prve korake k njihovemu doseganju.

Kakšna je podrobna astro napoved za vaše znamenje?

Astro POZIV, da si zastavite nove cilje in naredite prve korake k njihovemu doseganju. (foto: shutterstock) shutterstock
2. 1. 2023

V tednu pred vami se boste zaradi Sonca v kozorogu ukvarjali z oprijemljivimi vidiki življenja, s tistim, kar je mogoče videti, slišati, se dotakniti ali okusiti. Praktičnost in usmerjenost k akciji se bosta prepletali, zato se boste znali osredotočiti na dejanske dosežke. Počutili se boste produktivne in pomembne, pomemben bo tudi status. Tako kot se kozorog vzpenja višje in višje, se boste v tem tednu neprestano trudili za večje in boljše stvari. Vpliv vas poziva, da si zastavite nove cilje in naredite prve korake k njihovemu doseganju.

Sonce v znamenju kozoroga si prizadeva pridobiti materialne predmete. To so lahko modna oblačila, pohištvo, čudovit dodatek itd. Uporabljali boste svoje preizkušene metode in se držali tistega, kar najbolje znate. Všeč vam bodo načrti, ki ste jih preizkusili ali skovali sami. Vztrajnost je tisto, kar vam lahko pomaga načrtovati boljšo prihodnost. Potrpežljivi in pogumni boste ves čas iskali naslednjo stopnjo, ki jo boste z dobro motivacijo tudi dosegli.

Smisel za namen bo tokrat najmočnejša osebnostna lastnost. Poudarjene lastnosti bodo ambicioznost, samostojnost, disciplina, vztrajnost, iznajdljivost ter potrpežljivost. Z negativnega vidika pa prihaja tudi melanholična, stroga, pesimistična, brezobzirna ter avtoritarna energija. Privlačilo vas bo vse, kar je dolgotrajno in brezčasno. Prihaja discipliniran pristop, ki omogoča analitično planiranje. To je obdobje, v katerem iščemo novo upanje. Poskrbite v tem obdobju za posel in finančno področje, tako da se organizirate in načrtujete prihodnost. Ker vam nič ne bo težko, se lahko lotite tudi bolj zahtevnih nalog. Predanost in potrpežljivost skupaj z vašo željo po materialnem bogastvu in družbenem statusu bo ključ o zadovoljstva. Neverjetno ambiciozni, se boste ves čas dotikali spoštovanja in ne boste zadovoljni, dokler ne boste prišli do želelnega cilja.

Retrogradni Merkur v kozorogu, ki vas bo spremljal v tem tednu lahko v pozitivnem smislu služi kot fantastična priložnost, da upočasnite svoje hitenje in si ponovno nanizate svoje sanje in namene, preden se podate v realizacijo. To je lahko produktiven čas za ponovno vzpostavitev povezave s starimi prijatelji, potopitev nazaj v ljubljene knjige, ki jih niste prebrali vrsto let, ponovno oceno svojih finančnih ciljev. Tipkarske napake in nerodni spodrsljaji se bodo zagotovo zgodili, zato naj vas ne spravijo v slabo voljo.

Venera v torek prehaja v znamenje vodnarja, zato boste presenečali z nenavadnimi idejami in zadovoljni boste, ko boste ljubljeno osebo ali bližnje čisto spontano razvedrili. Začrtali si boste svojo pot in navdušeni boste nad tem, da jo popeljete do konca, ne glede na ovire, ki se lahko pojavijo. Denar bo za vas sredstvo za dosego cilja in ne cilj sam. Spremljale vas bodo velike sanje, trdne vrednote in neprimerljiva ustvarjalnost. Redko boste sklepali kompromise, saj boste prepričani, da bi to pomenilo izgubo edinstvene individualnosti.

VPLIV LUNE ZA VSAK DAN POSEBEJ

V ponedeljek vas bo spremljal ugoden vpliv lune v znamenju bika, zato boste pričakovali pohvale in potrditve za svoj vloženi trud. V ljubezenskih odnosih boste igrivo razpoloženi in pripravljeni na pogovore o tem, kar se vam odvija v notranjosti. V negativnem smislu se težave lahko pojavijo tistim, ki ste izpostavljeni na psihičnem področju. Slabe misli preženite z iskrenim pogovorom, saj vam bodo bližnji tokrat z veseljem prisluhnili. Energija bo po eni strani produktivna, po drugi strani pa bo čas, ko si boste lahko dovolili obarvana z lenarjenjem.

V torek, ko poleg energije lune v dvojčkih nastopi konjunkcija med Luno in Marsom boste znali poskrbeti zase in si vzeti kar vam pripada. Vsako pretirano radovedno vprašanje vas bo motiviralo k novim podvigom. Vse kar se bo ugodno reševalo, bo pozitivno vplivalo na vašo odločnost. Stvari, ki se vas bodo močno dotikale vas lahko v notranjosti vznemirijo bolj kot običajno.

Sreda bo razposajen dan, poln raznih idej in odlične komunikacije. Pojavi se lahko nekaj napetosti, saj boste vse želeli zaključiti čim prej, kar pa ni najbolj priporočljivo, saj vam lahko uide kakšno pomembno bistvo. Polni boste zagona, vendar vam bo primanjkovalo osredotočenosti in vztrajnosti, zato z resnimi podvigi še malce počakajte. Ker se boste na trenutke nagibali k nepazljivosti, je dan lahko tudi nevaren ali vsaj neprijeten.

V četrtek prehaja popoldne luna v raka. Vpliv, ki na področju čustev deluje  intenzivno. Pojavijo se lahko stari vzorci, ki jih bodo spremljale notranje napetosti, prisotnega bo tudi nekaj nezadovoljstva, ki se bo izražalo v pripombah, ki bi jih bilo bolj zadržati zase.

Petek bo zaradi energije raka, ki spodbuja ustvarjalne procese zelo naklonjen umetnikom, krativcem in samostojnim podjetnikom. Prav tako boste uživali v povezovanju na področju čustev. Z veseljem boste podarili kakšen lep kompliment ali priskočili na pomoč, če se bo kdo v vaši bližini znašel v težavah.

Vpliv Polne lune, ki prihaja v soboto lahko povzroči več nejasnosti, vendar jih boste lahko z umirjenim pristopom tudi zgladili. Ne jezite se, če vas bodo opozorili na nekaj, kaj ste skoraj pozabili. Prihaja tudi nekaj splošnih nejasnosti, ne čudite pa se tudi nepričakovanim zamudam, ki vas lahko za trenutek spravijo v slabo voljo.

V nedeljo boste končno zaživeli na razgiban način, saj se luna pomakne v znamenje ognjenega leva. S samozavestni pristopom boste ves čas skušali prodreti v ospredje. Zaznavali boste povečano potrebo po družabnih stikih, razrešile se bodo situacije, v katere ste še pred kratkim močno dvomili. Na področju družinskih odnosov boste s svojo prisotnostjo marsikomu še kako polepšali dan.

Pripravil: Horoskop.si 

Preberite tudi: