Astro napoved: V teh dneh naredite stvari, ki so se vam v preteklosti zdele neizvedljive

10. 6. 2024
Deli
Astro napoved: V teh dneh naredite stvari, ki so se vam v preteklosti zdele neizvedljive (foto: Profimedia)
Profimedia

Preberite si tedensko astro napoved Sensa astro kluba za teden od 10. do 16. maja 2024.

V dvojčkih se bodo v tednu pred vami nahajali Sonce, Venera in Jupiter in Merkur, zato nikar ne pričakujte umirjenih odločitev in tihih vibracij, s katerimi bi se lahko podali v osamo. Z zmedenim umom in željo po novih spoznanjih se boste pogumno podajali tja, kjer boste imeli občutek, da lahko nekaj doprinesete. 

V glavi se bo vrtel pravi vrtiljak, zato bodite pozorni, da česa pomembnega ne zamudite ali izpustite. Prav tako ne bodite preveč jezni, če bo nekdo pozabil, kaj vam je še pred kratkim obljubil. Nasmehnili se boste ob vseh stvareh, ki so bile v prejšnjem obdobju še zelo resne. Najbolj smotrno bi bilo, da se ne zapletate v vsako frazo, saj bodo energije tudi na področju komunikacije nihale. 

Pripravite se na intenziven način komunikacije, saj bo vaš jezik nabrušen. Prihajajo burne izmenjave na spletu, za mizo, v službi, skratka kjerkoli se boste pojavili. Pojavi se lahko preveč razpršenih misli in nenadzorovanih prebliskov, zato si vzemite nekaj časa in se uglasite s svojim umom.  Večopravilnost v okviru razumnega izkoristite sebi v prid, naredite stvari, ki so se vam v preteklosti zdele neizvedljive. 

To je čas za opravljanje različnih stvari, saj boste obdani z veliko mero produktivnosti. Sedaj lahko končno spravite stvari v pogon. Po eni strani boste želeli opraviti čim več, po drugi strani pa prihaja nekakšen zastoj, ki bo povezan z občutkom zmede. Toda s to negotovostjo prihaja svoboda eksperimentiranja. Zdaj je čas za učenje, usposabljanje in pridobivanje novega navdiha. Pogosto se boste v negativnem smislu zalotili da ste nervozni, brezčutni, cinični ali celo nesramni. V kolikor se vam vse skupaj ne bo izšlo, boste krivdo iskali drugje. 

VPLIV VENERE

Ljubezen bo dobila zaradi Venere v dvojčkih bolj lahkoten ton, namesto povezovanja zaradi globokih strasti ali intenzivnih fizičnih privlačnosti vas bodo pritegnili tisti, ki bodo navduševali intelekt. Tistim v razmerju, da bi ostali zainteresirani, boste potrebovali raznolikost, zato se lahko odnosi, v katerih se prepletata dolgčas in nezadovoljstvo znajdejo na razpotju.

VPLIV MARSA

Mars, ki se bo nahajal v biku vam daje možnost, da pametno upravljate s svojim denarjem, tako da imate nadzor nad finančnimi zadevami. Začutili boste počasnejšo, bolj premišljeno vibracijo, ki bo na plano potegnila dodatne rezerve odločnosti. Prihajata tudi stabilnost in potrpežljivost. Previdni boste pri tem, čemur se boste zavezali, načrta se boste držali, dokler ga ne boste popeljali do konca. Čeprav se boste premikali počasi, boste pri vsem, kar počnete temeljiti. Nikakor ne boste žrtvovali svojega dostojanstva. Ključnega pomena bo vedeti, kdaj in zakaj se morate poglobiti. Veliko se lahko naučite iz svojih izkušenj in napak.

Napoved za vsak dan posebej:

V ponedeljek, ko se bo luna nahajala v levu boste pogumni, navdušeni, samozavestni in nekateri tudi egoistični. Če se boste znašli v kočljivi situaciji, se boste sposobni pretvarjati da vam je vseeno, ter se delati pogumno, samo da bi v očeh drugih čim boljše izpadli. Želeli se boste dotakniti živih odtenkov in pozitivna naravnanost bo tista, s katero si lahko obetate dobre rezultate. Želeli se boste sestaviti ter usmeriti. Zelo močna bo potreba po širjenju obzorij, prav tako boste plemenitili znanja, ki jih že imate. 

V torek se bo luna nahajala v znamenju leva, zato bo dan prijeten in obarvan z veseljem. Karkoli boste počeli, boste upali, da se vaša vnema opazi, močno boste hrepeneli po hvali ter občudovanju. Na ljubezenskem področju boste na odprt način izkazovali svoja čustva ter skušali ustvariti s toplino obarvano vzdušje. Odločali se boste na podlagi razuma, kar vas bo popeljalo k stabilnim rešitvam. Pomembna tema bo tudi zaslužek, želeli boste ohraniti ponos. Enostavno se boste sposobni umakniti od negativnih misli in vzorcev. 

V sredo luna prehaja v znamenje device, zato bo dan produktiven še posebej na področju dela in izobraževanja. Spremljala vas bo motivacija, ki bo prepletena z elementom vztrajnosti. Z veseljem se boste lotili tudi težjih nalog, brez da bi čutili pritiske in obremenitve. Vse priložnosti bo potrebno zagrabiti takoj, zato nikar preveč dolgo ne analizirajte, če se nekaj izplača ali ne. Želeli boste, da je v okolju, kjer se nahajate vse tako kot mora biti, lepo, pospravljeno in urejeno. 

V četrtek, ko se bo luna nahajala v znamenju device, se boste usmerjali k resnim vzgibom ter odločitvam. Ideje in razmišljanja boste z veseljem dopolnili, analizirali in popeljali v realnost. Zavedali se boste, da je potrebno zadeve reševati premišljeno z natančnim pristopom. Časa za lenobo ne bo, saj boste tudi, ko ne boste zaposleni z delom razmišljali o praktičnih stvareh in kritizirali okolico. V negativnem smislu se lahko prebudijo sitnoba, črnogledost in nizka samopodoba. Misli na materialno področje ne boste izpustili iz rok.

V petek se bo skozi dan luna še nahajala v devici, zvečer prehaja v tehtnico. Nastopita tudi Prvi krajec ter konjunkcija med Soncem in Merkurjem. Nekateri boste zaznavali potrebo po samoorganiziranju, pri ostalih pa bo prevladalo ukvarjanje z nepotrebnimi skrbmi. Če se boste želeli res dobro imeti, boste morali motivirati sami sebe in tiste s katerimi ste povezani. Razbremenitev lahko pričakujete zvečer, prav tako vam bo področje ljubezni vedno bolj pomembno.

V soboto, ko se bo luna nahajala v znamenju tehtnice, si boste z veseljem brez slabe vesti privoščili počitek in daljši spanec. Delo in opravki ne bodo prva misel, bolj vas bo zanimalo, kako si polepšati dan s kakšno prijetno zadevo. Na kožo vam bo pisana nežnost, ki jo boste vnašali v ljubezenske odnose. Namesto da ste obremenjeni z okolico, se lahkotno prepustite vodenju svoje domišljije. Hrepenenje po lepoti in dovršenosti se bo dotaknilo tudi področja mode.

V nedeljo bo energija lune v znamenju tehtnice prebujala besedno izražanje v najlepši obliki. Z jasnim umom in notranjo umirjenostjo se boste intenzivno posvetili vsemu kar boste počeli. Želeli se boste približati tistim, ki vam veliko pomenijo in prebuditi globoke povezave. Praktičen in zelo iskren pristop, lahko izboljša tudi skrhane odnose. Hrepeneli boste po okusni hrani in situacijah, v katerih lahko občutite nekaj lepega, sladkega in prijetnega. 

Pripravil: Horoskop.si

Preberite si še: