Astro napoved: Sedaj se boste lažje odločali in soočali s seboj

Teden bo zaradi vpliva Sonca v znamenju dvojčkov obarvan s številnimi spremembami. Prebujeni bosta privlačnost in klepetavost. 

Astro napoved: Sedaj se boste lažje odločali in soočali s seboj (foto: profimedia) profimedia
6. 6. 2022

Vzdušje v tem tednu bo razigrano in obarvano z novimi idejami. Druženje bo na prvem mestu, saj boste hrepeneli po bližini soljudi in uživali v izmenjavi mnenj. Po drugi strani je to obdobje hitrosti in neprevidnosti, zato vožnji in zahtevnim opravilom namenite več pozornosti. 

Ugoden vpliv vas bo usmeril v gibanje in željo po športnih dejavnostih, ki vas bodo napolnile z energijo. Brez posebnega truda lahko priplezate stopničko višje, in se znebite pesimizma na posameznih področjih. Ugoden čas tudi za nova prijateljstva in poznanstva, ki se lahko ohranijo dolgoročno.

Doživeli boste boj s samim sabo, saj bo veliko zanimivega in nenavadnega, kar vas bo vzpodbujalo in hkrati navduševalo. Prijateljski odnosi bodo ponovno zaživeli v pravi smeri in ne bo vam težko narediti usluge ali priskočiti na pomoč. Veliko bo smeha, komplimentov in prijetnih povabil. Časa za malenkosti bo bolj malo, zato boste pred njimi zbežali v svet dogajanja.

Sedaj se boste lažje odločali in soočali tudi s svojim notranjim svetom. Veliko boljše pa se boste izražali tisti, ki ste na svojem poslovnem področju odvisni od komunikacije. Nezadovoljstvo bo tokrat težko skriti, tudi majhne laži lahko hitro pridejo na dan.

Merkur v znamenju bika bo omogočil lažje reševanje zapletenih vzorcev ter vam pokazal pravo pot usmerjeno k zaslužku. Prihaja stabilnost vezana na poslovno in finančno področje. Vse, česar se boste lotili, boste storili premišljeno.

Primanjkovalo vam bo kreativnosti in možnosti za tveganje, ki bi vam tokrat še kako prav prišla, saj se bodo priložnosti nizale ena za drugo.  Zapomnite si, kar dajete, to prejemate, kar bo v tednu pred vami še posebej prišlo do izraza. 

Zdaj je čas, da z Venero v znamenju bika živite na polno, se družite, potujete, klepetate in poskušate nove stvari, predvsem v kontekstu vaših razmerij in lepotne rutine.

Ključ do uspeha, če ste samski, bo, da ljubezensko življenje ohranite lahkotno in sveže. Tisti, ki ste v odnosu, pa se boste znali odlično prilagoditi in skupaj graditi nove temelje v razmerju. Čas bo, da ovrednotite določene občutke, se zazrete vase in poizkušate opustiti določene navade, ki imajo negativen predznak. Čustveno boste rahlo občutljivi, a tudi zelo dojemljivi. 

VPLIV LUNE ZA VSAK DAN POSEBEJ

Ponedeljek bo namenjen delu, financam in skrbi za zdravje, saj se bo luna nahajala v znamenju device. Lažje kot v preteklih dneh boste veliko postorili in si pričarali notranji občutek zadovoljstva. Neuspehi vas ne bodo več zasledovali in obremenjevali, zato boste bolj sproščeni in budni, ko bo govora o novih podvigih. Spodbujena bo potreba po samoorganiziranju, ki pa lahko meji na pretirano kritičnost in ukvarjanje z nepotrebnimi skrbmi. Lotili se boste pospravljanja, čiščenja ali urejanja zadev, s katerimi že nekaj časa odlašate. 

V torek vas vpliv Prvega krajca vodi v analitično zaključevanje starih zgodb in intenzivno usmerjanje k novim začetkom. Pomembno vam bo, da je vse jasno in realno, ter obarvano s konkretnimi odgovori, saj energija device ne spodbuja sanjarjenja in nerealnih načrtov.

V sredo dopoldne vas bo zaradi lune, ki se bo še nahajala v devici, najbolj zanimalo področje kariere in izobraževanja, popoldan pa luna pride v prijetno tehtnico. Kar naenkrat boste bolj topli in prijazni, dogovarjanje bo veliko bolj enostavno, hitreje boste pristajali tudi na kompromise. Znamenje tehtnice podpira tudi partnerske odnose, zato bodo le ti sproščeni. Romantična večerja ob svečah bo več kot naročena, če želite zgladiti kakšen konflikt.  

V dobro voljo vas lahko v četrtek in petek skozi dan, ko se bo luna še nahaja v tehtnic, popelje obisk razstave ali umetniške prireditve. Ta čas je nekoliko neugoden za vse, ki imate težave z ledvicami ali sečili, zato morate biti pozorni na to, da pijete dovolj tekočine in s tem pomagate k lažjemu delovanju telesa. Na področju dela se boste težje zbrali, saj bodo misli bolj prepletene z ljubeznijo. Pripomb ne boste najboljše prenašali, kljub temu da bodo nekatere od njih dobronamerne. Ukvarjali se boste s svojimi domačimi, prav tako se boste posvečali sebi in svojim potrebam. V kolikor se boste odzivali iskreno, lahko pričakujete skladnost v odnosih in pravičnost na vsakem koraku. V petek pozno zvečer preide luna v škorpijona in prinaša obilo strasti. 

V soboto in nedeljo se bo luna sprehaja v znamenju škorpijona. Pričarala vam bo magično in hkrati skrivnostno obdobje. Najboljše se boste počutili takrat, ko se bo skoraj vse vrtelo v smeri strastnih odločitev. Ljubezen bo najbolj zanimivo področje, seveda s poudarkom na intimnosti, zato ji boste namenili veliko svojega časa. Ob nestrinjanju ljubljene osebe pa lahko postanete malce napadalni. Močna energija, ki jo boste zaznavali se bo na trenutke prevesila v sumničenje in razna obtoževanja. To je odličen čas za raziskovanje in duhovno razvijanje. Posebno pozornost na področju zdravja namenite ginekološkemu področju.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: