Astro napoved: V tem tednu boste lahko postali bolj prisotni

Podrobna astrološka napoved za teden od 29. avgusta do 4. septembra.

Astro napoved: V tem tednu boste lahko postali bolj prisotni (foto: shutterstock) shutterstock
29. 8. 2022

Sonce v znamenju device prinaša zadostno mero samozavesti in želje po uspehu, tako da so vsi strahovi, da vam nekaj ne bi uspelo, skoraj odveč. Če boste motivirani in pripravljeni na prilagajanje, se vam bodo pozitivni razpleti ves čas pojavljali. Vse, kar vas je do sedaj na področju kariere in izobraževanja skrbelo, se lahko razblini, če boste ob pravem času naredili pravi korak.  

Dobro se boste počutili v zavetju doma, ter poskušali dom tudi urediti po svojih željah. Postali boste bolj učinkoviti, zavedali se boste realnih zmožnosti. Opazili boste veliko potrebo po dobrodelnosti in pomoči tistim, ki so vam blizu, vendar se nikar preveč ne zapletajte v nerešljive situacije.

Čas je ugoden tudi za finančne investicije, vendar morate biti premišljeni in previdni. Devica tradicionalno akumulira energijo, hrano in vse, kar človek potrebuje, da preživi. Postali boste bolj prisotni in začeli boste jasno razumeti, katere izzive je potrebno sprejeti ter reševali. Tisti, ki boste čutili ogromno obremenitev in slabše počutje, si lahko pomagate s počitkom v naravi ali meditacijo. Zanimala vas bo tudi zdrava prehrana, kar lahko spretno izkoristite, če želite izgubiti kakšen kilogram. 

Ukvarjali se boste sami s sabo, predvsem s svojimi možnostmi za razvoj na kariernem področju. Napake drugih boste težko sprejemali, zato se vam lahko zgodi, da boste ob neprimernem trenutku na sarkastičen način izrazili svoje mnenje. V medsebojnih odnosih čim prej izpostavite moteče faktorje ter se pogovorite o napetostih, ki so se vrstile v zadnjem obdobju in jih nekako niste znali rešiti. Pojavili se bodo rezultati, po katerih ste hrepeneli, ali pa so se vam celo zdeli nemogoči. 

Merkur v znamenju tehtnice bo povzročil nekaj prijetnih sprememb. Ne zadajajte si preveč zahtevnih nalog, saj vas bodo popeljale le v slabo voljo in nemoč. Raje se ukvarjajte z opravili, ki ne predstavljajo obremenitve in potrebujejo noto kreativnosti. Sanjarjenje o tem, kaj bi bilo, če bi bilo, vam ne bo prineslo uspeha.

Potrebno bo zavihati rokave. Razmišljali boste o možnosti, kako dolgoročno rešiti določene finančne zaplete in povrniti zaostale obveznosti. Pri tem lahko računate na pomoč partnerja in tudi ostalih družinskih članov, ki vam bodo stali ob strani in vas podpirali. 

Venera v znamenju leva bo tista, ki vas bo prepričala v soočenja na področju ljubezni. Prihaja ponosna, kraljevska drža, bolj boste radodarni, ljubeči in igrivi. Sedaj lahko srečate veliko zanimivih ljudi ali pa začnete ljubezensko zvezo, ki bo imela trajen pridih. Všeč vam bo, da imate veliko občudovalcev, razveselili se boste prijetnih komplimentov. Hrepeneli boste po določeni meri pozornosti. Težko se boste soočali ter družili s tistimi, ki se vam zdijo dolgočasni in so brez prave volje do  življenja. Kot radodarni prijatelj boste spodbujali tudi druge, da sledijo svojim sanjam bolj samozavestno. 

VPLIV LUNE ZA VSAK DAN POSEBEJ 

V ponedeljek se boste podali z luno v znamenju device. Težnje po blišču se bodo umaknile in postali boste bolj samokritični. Čiščenje se vam bo zdelo na vseh področjih nujno potrebno. Tisti, ki ste v napetem odnosu in ne vidite pravega izhoda, boste še vedno iskali razna opravičila za nasprotno stran. Dobro počutje bo tokrat še bolj povezano s čustveno stabilnostjo. Ob 11.45 uri luna prehaja v tehtnico, zato prihaja občutek, da se stvari končno premikajo v vašo korist in v pravi smeri. Na področju kariere boste dobili nove priložnosti, da se izkažete in dokažete. Končno se lahko osredotočite na svoje potrebe. 

Težje in pomembnejše naloge in projekte tudi v torek, ko bo luna še v tehtnici, prestavite na kasnejše dni, saj boste bolj uživali v kreativnih opravilih, ki bodo prebudila noto ustvarjalnosti. Imeli boste ogromno dobrih idej, zato boste naredili odlične osnutke in jih kvalitetno predstavili.

Čas bo tudi v sredo skozi dan romantično obarvan, saj boste sproščeni, zato se prepustite nežnim dotikom ljubljene osebe. Na področju zdravja in počutja morate biti pozorni, da pijete dovolj tekočine in s tem pomagate k lažjemu delovanju ledvic.  V sredo ob 19.11 uri prehaja luna v škorpijona, zato se bodo začele kopičiti bolj intenzivne energije. Prosti čas boste izkoristili za ukvarjanje s tistimi dejavnostmi, ki zahtevajo veliko napora. Vpliv bo povečal vašo zahtevnost, zato vas bo na vseh področjih tokrat težko zadovoljiti. Iskali boste napake, tudi tam, kjer jih ni. 

V četrtek in petek, ko se bo luna nahajala v škorpijonu, ne pričakujte prilagodljivosti. Veliko se bo sicer dogajalo, vendar se bo vse skupaj bolj težko speljalo do konca. Notranje napetosti vas bodo usmerjale v napačno smer, zato bodite pri pomembnih odločitvah bolj previdni. Vsekakor berite drobni tisk in se ne zapletajte v razna dokazovanja, raje odreagirajte diplomatsko. V odnosih bo čutiti boj za prevlado, še posebej pri tistih, ki ste v resnem razmerju in že nekaj časa čutite razne nedorečenosti. 

V soboto luna prehaja v znamenje strelca, nastopi tudi prvi krajec. Odlično se boste počutili, sproščeni boste uživali v ljubezenski sreči. Ugotovili boste, da je življenje veliko lažje, če ste pozitivno naravnani. Prav tako boste spoznali, da ni smiselno da bi se  obremenjevali z malenkostmi. Odgovarjal vam bo pobeg v domišljijski svet, končno se boste odkrito pogovorili. Imeli boste povečano potrebo po družabnih stikih, pikre in sarkastične podrobnosti pa raje prihranite za kdaj drugič. 

V nedeljo se bo luna še nahajala v strelcu, zato se ne bojte, da bi se nakopičila negativna energija. Borbenost in zmogljivost vas bosta reševali v domačem okolju, kjer se boste z veseljem postavili zase. Naklonjeni boste tudi k temu, da nekomu od bližnjih popolnoma nesebično pomagate s svojimi modrimi nasveti. 

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: