Astro: Prebuja se močna želja po iskanju pravih odgovorov

Preberite podrobno astro napoved za naslenji teden od 14. do 20. novembra.

Astro: Prebuja se močna želja po iskanju pravih odgovorov (foto: shutterstock) shutterstock
14. 11. 2022

Sonce v znamenju škorpijona prebuja željo po strasti in iskanju odgovorov. Svojo moč boste še dodatno okrepili in se usmerjali proti svojim ciljem samostojno. Najbolj vam bo godil občutek zmage, uspeha in zadovoljstva. Prenehali se boste vrteti okrog nerešljivih težav, namesto tega boste iskali sistematične rešitve.

Na zelo zagnan način se boste lotili obveznosti in vse skupaj opravili z iznajdljivim pristopom. Rutinska opravila vas ne bodo zmotila, ničemur se ne boste izogibali.

Čustvene odnose boste še vedno doživljali zelo doživeto. Za tiste, ki ste zaljubljeni do ušes, bo teden naklonjen, saj vam strasti in čustev ne bo težko izraziti. Pričakujte pozitivne odzive, ki bodo ugodno vplivali tudi na privlačnost. Če ste na začetku razmerja, prihaja občutek, kot da sta povezana že od nekdaj.

V ospredje prehaja želja po svobodi in intenzivnem doživljanju določenih situacij. Nekateri posamezniki, še posebej rojeni v znamenju raka in rib, boste bolj tihi in skrivnosti, o svojih težavah ne boste razlagali. Kot razigran otrok se boste z veseljem podali v vse kar se vam bo ponudilo. Fizične energije boste imeli več kot dovolj, zato je teden ugoden za ukvarjanje s športom.

Materialno področje bo nosilo veliko težo, predvsem zato, ker boste potrebovali občutek moči. Blizu vam bodo borzne špekulacije, saj bodo za vas poseben izziv. Na poslovnem področju se boste izkazali pri vseh delih, ki se jim lahko posvetite z vsem svojim bitjem. Pripravljeni boste tudi trdo delati in presegati meje običajnega.

Merkur v znamenju škorpijona vas lahko v začetku tedna spomni na nedokončane posle in zadeve, na katere ste že pozabili. V četrtek, ko prehaja v znamenje strelca vas bo dobesedno prisilil, da se boste več gibali, več sodelovali in se bolj intenzivno odzivali na razne dražljaje. Povsod boste želeli biti vključeni in zanimalo vas bo tudi tisto, kar vas običajno ne pritegne. Ne boste ravno varčevali s svojo mentalno energijo, zato se vas lahko loti nervoza.

Ljubezen bo v ponedeljek in torek, ko se bo Venera še nahajala v škorpijonu obarvana s strastjo, ter razgibana. V negativnem smislu utegnejo priti na dan ljubosumnost, molčečnost in maščevalnost. Venera, ki v sredo prehaja v strelca bo tista, ki bo olajšala celotno dogajanje in dodala nekaj optimizma ter vere v ljubezen. Skozi to obdobje se boste prebijali s šalo in iskrivim humorjem.

S svojo dobrodušnostjo boste kjerkoli se boste pojavili pozitivno vplivali na vse ostale. Tisti, ki imate namen prekiniti razmerje se boste sedaj veliko lažje znašli. Nemirni in radovedni se boste v odnosih učili od drugih. Čeprav boste prepričani, da ste svobodnjaški in odprti, boste kdaj pa kdaj obsojali in prehitro sklepali.

VPLIV LUNE ZA VSAK DAN POSEBEJ

Ponedeljkovo jutro bo zaradi lune v raku obarvano s sentimentalnimi energijami, ki vam lahko preprečijo zadovoljstvo. Težko se boste zbrali in osredotočali, z veseljem pa boste kdorkoli boste lahko pobegnili v svoj svet sanj in domišljije. Ob 13.48 uri, ko luna prehaja v znamenje leva se boste popolnoma prebudili, dvignili glavo, zaključili z občutljivostjo in se podali naprej. Vse kar je še zjutraj izgledalo težko in naporno, bo sedaj lažje izvedljivo. Prodorna in ustvarjalna energija vas bo usmerila, da boste postali bolj veseli ter družabni, prav tako boste želeli napredovati na vseh področjih.

V torek, ko se bo luna nahajala v levu boste doživeli presenečenje, se odločili o nečem pomembnem ter prodrli na kariernem področju. Spontan pogled vas vodi v prijetne občutke, s katerimi boste veliko bolj zadovoljni s svojo podobo in notranjim svetom, tudi pogovori bodo nosili pozitivno noto. Veliko boste stavili na zunanji videz, saj boste želeli v množici izstopati. Če že dlje časa načrtujete ljubezenski podvig, pa vas je sramežljivost držala nazaj, ga naredite sedaj, saj vam bodo zvezde naklonjene.

V sredo se vas bo poleg energije leva dotaknil tudi Zadnji krajec. Lotite se osebnega preoblikovanja in se globoko zazrite vase. Če želite nekaj končati ali hrepenite po zaključku, je sedaj najbolj ustrezen čas, da to storite. Če vas določen odnos že nekaj časa obremenjuje, imate sedaj možnost, da ga zaključite na lažji način. Znebite se vsega balasta, katerega ne želite nositi s sabo. Povečana bo vaša spolna moč, prav tako tudi strast. Dobra novica je, da bodo kilogrami kopneli hitreje in lažje boste shujšali.

V četrtek, ko vas bo spremljal vpliv lune v znamenju device, boste začeli iskati bolj konkretne odločitve in se usmerjati k redu ter čistoči. Imeli boste dovolj energije, da se sistematično lotite vsega kar se vam je dozdevalo težavno ali nerešljivo. Dobro počutje bo povezano z zdravjem in vitalnostjo. Dobili boste občutek, da se stvari končno premikajo v vašo korist in v pravi smeri. Na področju kariere in denarja prihajajo nove priložnosti, da se izkažete in dokažete. Potrebnega pa bo veliko več prilagajanja.

V petek, ko se bo luna nahajala v devici prihajajo bolj hladne vibracije, zato ne bodite razočarani, če se vam nekdo ne bo odzval. V mislih se bodo prepletale ideje, povezane z materialnim področjem, spoznali boste, da niste več daleč od rešitve. V situacijah, ki bodo imele pridih nerealnega se ne boste izgubljali, zavedali se boste da šteje samo tisto, kar je oprijemljivo.

V soboto ob 11.57 uri prehaja luna v umirjeno tehtnico. Delovanje, ki bo poudarjalo ljubezen bo močno dušalo po neustavljivi zaljubljenosti, ki vam prinaša več zadovoljstva. Ker boste sproščeni, se lahko vezani brez zadržkov prepustite nežnim dotikom. Znamenje tehtnice povezujemo z ledvicami, zato je lahko čas neugoden za vse osebe, ki imate težave z ledvicami ali sečili. Še bolj pozorni morate biti na to, da pijete dovolj tekočine.

V nedeljo pričakujte prijeten razplet na vseh področjih. Energija tehtnice bo prijazen mediator, ki lahko uredi odnose ali pomiri sprte situacije. Povezava s sabo, ter s telesom bo močna, zato je čas ugoden za nego. Po glavi se bodo sprehajale prijazne afirmacije, ki jih skušajte na iskren način tudi izraziti.

Tekst: Horoskop.si

Preberite še: