Astrološka napoved za leto 2015 za vsa znamenja

Uresničevanje načrtov in ambicij bo, kot kaže, v letu 2015 na prvem mestu, zato ne izgubljajte časa za pretirana razmišljanja o tem, kaj vse bi morali spremeniti. Osredotočite se na dejanja in začnite sami krojiti svojo usodo.

Astrološka napoved za leto 2015 za vsa znamenja (foto: profimedia) profimedia
5. 12. 2014

Ognjena znamenja

Oven

(od 21. marca do  20. aprila)

Po napornem preteklem letu pričakujte predvsem nagrade za dobro opravljeno leto. V letu 2014 ste si upravičeno pridobili spoštovanje in večji ugled, zato zdaj pričakujte nove odgovornosti, nove kliente in tudi boljšo plačo oziroma finančne nagrade. Mlajši ovni boste veliko energije usmerjali v svojo ustvarjalnost oziroma v uveljavljanje svojih talentov, medtem ko se boste tisti, ki ste si že utrdili poslovno pot, raje osredotočili na osebno življenje. V letu 2015 boste zato poskušali čim bolj uravnotežiti poslovno in osebno življenje.

Celotno astrološko napoved za leto 2015 si preberite na spletni povezavi Letni horoskop: Oven.

Lev

(od 23. julija do 23. avgusta)

Če imate občutek, da ste zadnja leta delali tako, kot so hoteli drugi, boste letos imeli priložnost to spremeniti. Jupiter v vašem znamenju vas spodbuja, da se posvetite sebi, svojim željam in ambicijam ter premislite o tem, kaj je tisto, kar bi vas lahko dolgoročno osrečilo. Čas bo zato primeren za velike življenjske odločitve predvsem na osebnem področju, ki bodo morda povezane z nakupom ali prenovo doma, selitvijo v tujino, poroko, ustvarjanjem družine ali pa s kakšno drugo osebno spremembo, ki vas bo osrečila.

Celotno astrološko napoved za leto 2015 si preberite na spletni povezavi Letni horoskop: Lev.

Strelec

(od 23. novembra do 21. decembra)

V novem letu boste dobili priložnost za utrditev svojega položaja, za izboljšanje svojih talentov in veščin ter za pridobitev novega pogleda na življenje. Saturn v vašem znamenju vam bo poskušal dopovedati, da je prišel čas, da se zresnite, se dodobra spoznate in premislite o svojih življenjskih željah. Prav zato v letu 2015 pričakujte nekaj osebnih sprememb, ki bodo seveda vplivale tudi na vaše delo, službo in odnose. Vaš odgovornejši pristop k življenju bo viden tudi v vaših novih življenjskih načrtih, ki bodo temeljili na izobraževanju in novih izkušnjah.

Celotno astrološko napoved za leto 2015 si preberite na spletni povezavi Letni horoskop: Strelec.

Zemeljska znamenja

Bik

(od 21. aprila do 20. maja)

Pred vami je naporno čustveno leto. Kaže, da se boste veliko soočali s preteklostjo in premišljevali o zapravljenih priložnostih; nekateri se boste poglobili v intimni odnos in poskušali razčistiti določene nesporazume; drugi bodo iskali odgovore na vprašanja, zakaj se neko razmerje ni obneslo; spet tretji boste poskušali ustvariti kakovosten in zaupen odnos z nekom, ki ga boste spoznali v tem letu. Na dan lahko pridejo tudi določene družinske težave, povezane z denarjem ali z dogodki iz preteklosti. Druga polovica leta bo veliko bolj sproščena.

Celotno astrološko napoved za leto 2015 si preberite na spletni povezavi Letni horoskop: Bik.

Devica

(od 24. avgusta do 22. septembra)

Čeprav se na prvi pogled zdi, da je pred vami mirno leto, se bo v resnici zelo veliko dogajalo na vseh življenjskih področjih, še posebej po juniju, ko boste po rahlem zatišju spet pripravljeni navezovati nove osebne in poslovne stike. S prehodom Jupitra v vaše znamenje, kar se bo zgodilo v začetku avgusta, boste obenem pridobili na samozavesti in se bolj zavedali, kaj želite od življenja. Znali boste izpostaviti svoje prednosti in se še bolj potruditi za uspeh, zato je konec leta uspeh zagotovljen. Saturn bo obenem izpostavil tudi družinske odnose.

Celotno astrološko napoved za leto 2015 si preberite na spletni povezavi Letni horoskop: Devica.

Kozorog

(od 22. decembra do 20. januarja)

Pred vami je leto preobrazb in izzivov, ki bodo od vas zahtevali čustveno in psihično stabilnost. Pozabite na dosedanje uspehe in zunanja potrjevanja, zdaj je čas, da se osredotočite nase, na svojo čustveno, duhovno in mentalno rast ter se začnete zavedati svoje vloge v pomembnih osebnih odnosih. Spremembe, ki se nakazujejo, morda sprva ne bodo dobrodošle, toda do jeseni boste doumeli, zakaj so bili določeni dogodki, ki so prispevali k spremembam na osebnem področju, nujni, in kaj točno ste pridobili z njimi. Ostanite trdni in zaupajte vase.

Celotno astrološko napoved za leto 2015 si preberite na spletni povezavi Letni horoskop: Kozorog.

Zračna znamenja

Dvojčka

(od 21. maja do 21. jinija)

V novem letu ne razmišljajte dolgoročno, saj obstaja nevarnost, da boste pozabili na trenutne okoliščine in načrte, ki so pred vami. Osredotočite se na tukaj in zdaj. Posvetite se kratkoročnim ciljem in jih uresničite, šele potem si izberite nove izzive, ki bodo okupirali vaše misli. Če študirate, se lotevajte vsake naloge posebej in postopoma. Dvomi o tem, ali zmorete, so odveč. Možno je, da vas bo pri napredku ovirala ali bodrila neka oseba, ki jo ali zelo spoštujete ali pa se je bojite. Dokažite ji, da ste odgovorni, predani in pripravljeni na kakršen koli izziv.

Celotno astrološko napoved za leto 2015 si preberite na spletni povezavi Letni horoskop: Dvojčka.

Tehtnica

(od 23. septembra do 23. oktobra)

Veliko se bo dogajalo tako na osebnem kot na poslovnem področju, zato boste morali nekako najti ravnovesje med obema. Jupiter v Levu bo odprl nova vrata priložnosti na različnih področjih in prav bi bilo, da jih uresničite. Po vsem sodeč boste spoznali veliko novih ljudi, ki vam bodo pripravljeni pomagati doseči nove uspehe. Prisluhnite njihovim nasvetom in se odzovite na njihova povabila. Čeprav boste včasih kar malce preveč zaposleni, boste vseeno zadovoljni z izkupičkom. Če ste samski, boste toliko lažje krmarili v novih poslovnih vodah.

Celotno astrološko napoved za leto 2015 si preberite na spletni povezavi Letni horoskop: Tehtnica.

Vodnar

(od 21. januarja do 19. februarja)

Planeti bodo v splošnem spodbujali pozitiven pogled na življenje, zato boste polni optimizma in v pričakovanju novih nalog in doživetij. Če ste bili do zdaj vajeni delati bolj sami zase, se boste v tem letu morali bolj posvečati sodelovanju in morda tudi kakemu bolj altruistično usmerjenemu cilju. Vsekakor bodo v ospredju odnosi s prijatelji, tesnimi sodelavci in ljubljeno osebo. Saturn vam bo morda namenil odgovornejši položaj pri nekem projektu ali v kolektivu, zato se boste morali pogumno spopasti z novim tipom dela in odgovornosti.

Celotno astrološko napoved za leto 2015 si preberite na spletni povezavi Letni horoskop: Vodnar.

Vodna znamenja

Rak

(od 22. junija do 22. julija)

Pričakujte veliko novih izkušenj in nalog na delovnem mestu, možne spremembe službenega položaja in izboljšan finančni položaj. Saturn v šesti hiši vas bo spodbujal k novim delovnim obveznostim in k večjemu sodelovanju s kolegi. Kaže, da se boste letos več družili s sodelavci in si prek novih poslovnih poznanstev zagotovili podporo, ki jo potrebujete za napredovanje. Pripravljeni boste veliko delati za to, da bi naredili vtis na prave ljudi. Če vam primanjkuje vsakdanje discipline, boste morali v tem letu v svoje osebno življenje vnesti več reda.

Celotno astrološko napoved za leto 2015 si preberite na spletni povezavi Letni horoskop: Rak.

Škorpijon

(od 24. oktobra do 22. novembra)

Tudi vi komaj čakate, da Saturn končno zapusti vaše znamenje in vam prinese malo sprostitve? Od sredine junija do sredine septembra boste sicer še vedno čutili njegov vpliv, na splošno pa si boste lahko v novem letu malce oddahnili. Obenem vam vesolje prinaša majhno nagrado, saj vam Jupiter v Devici od sredine avgusta naprej omogoča več uspehov, druženj in novih načrtov, ki bodo po napornem obdobju kot nalašč za vašo dušo in za vašo samozavest. Saturn vas je do zob oborožil s potrpežljivostjo, izkušnjami in znanjem; zdaj je čas, da greste v napad.

Celotno astrološko napoved za leto 2015 si preberite na spletni povezavi Letni horoskop: Škorpijon.

Ribi

(od 20. februarja do 20. marca)

Motivirani boste, a poskusite najti ravnovesje na vseh področjih življenja. Vse kaže, da boste nagnjeni k pretiravanju na enem področju in zanemarjanju dolžnosti na drugem. Zadovoljstvo in srečo prinaša le uravnovešeno življenje, sredi katerega se počutite kot sam svoj gospodar. Če ste trenutno bolj gospodar svojih sanjarij in hrepenenja, vam bodo planeti v novem letu hitro sporočili, da morate nekaj spremeniti. Vrnite se na zemljo, začutite trdna tla pod nogami in aktivnejše posezite v svoje življenje. Organizirajte se, saj le to prinaša potrebno učinkovitost.

Celotno astrološko napoved za leto 2015 si preberite na spletni povezavi Letni horoskop: Ribi.