Astrološka znamenja in slog oblačenja (2. del)

20. 7. 2015
Deli
Astrološka znamenja in slog oblačenja (2. del) (foto: Shutterstock)
Shutterstock

Vsako astrološko znamenje ima svoj slog. Barve, ki so nekaterim znamenjem zelo všeč in brez njih ne morejo živeti, drugim znamenjem niso všeč in se v njih ne počutijo dobro. Kakšne pa so vaše smernice in navade na tem področju?

Devica

Barva oblačila, s katero boste lažje dosegali svoje cilje: rožnata (Rožnata barva nas poživlja in nežno spodbuja. Rožnata pomaga sproščati mišice. Je barva brezpogojne ljubezni in sočutja. Daje nam oporo in tolažbo. Je barva, v kateri boste bolj umirjeni in nežni.

Barva oblačila, ki se ji raje izognite: oranžna

Modni dodatek, ki ga morate imeti: zapestnica

Vaš slog: radi ste urejeni, vendar se radi počutite tudi udobno. Klasičen in posloven slog sta vam pisana na kožo, vendar včasih pretiravate z dodatki, kar lahko pokvari celotno podobo.

Vaša pričeska: enostavnih oblik, srednje dolga

Ne pozabite: poskusite oblikovati obrvi malce drugače.

Tehtnica

Barva oblačila, s katero boste lažje dosegali svoje cilje: turkizna (Turkizna krepi odpornost telesa, tako da spodbuja delovanje timusa, ščitnice in pljuč. Kadar čutite potrebo po osvežitvi in očiščenju, ko ste prazni, vas bo turkizna napolnila z življenjsko močjo in iskrivostjo.)

Barva oblačila, ki se ji raje izognite: oranžna

Modni dodatek, ki ga morate imeti: svileni šal

Vaš slog: ste estet in hkrati perfekcionist, zato ste sinonim elegantnega oblačenja, ki vam tudi najbolj pristaja. Odlično znate usklajevati vzorce in barve, s čimer ustvarjate popolne podobe.

Vaša pričeska: urejena, dolgi lasje

Ne pozabite: ne držite se samo svojih modnih smernic.

Škorpijon

Barva oblačila, s katero boste lažje dosegali svoje cilje: indigo (Indigo barva deluje kot narkotik. Izzove lahko tudi anestezijo in pomaga pri odpravljanju bolečin. Bistri glavo, močno pomirja in obnavlja celice. Je barva, s katero boste zagotovo privlačni za nasprotni spol.)

Barva oblačila, ki se ji raje izognite: rjava

Modni dodatek, ki ga morate imeti: pas

Vaš slog: ste strastne, zato je vaš slog obarvan z dodatki, ki poudarijo vašo vročekrvno naravo. Ustreza vam tudi športen stil, ki ga dopolnjujejo žive barve, a se jim v poslovnih krogih raje izognite.

Vaša pričeska: pričesko radi spreminjate, nesimetrična.

Ne pozabite: tudi noge potrebujejo nego.

Strelec

Barva oblačila, s katero boste lažje dosegali svoje cilje: modra (Modra pomirja um in odseva potrebo po tem, da bi prisluhnili svoji intuiciji. Prinaša razumevanje in utrjuje samozaupanje. Je barva ustvarjalnosti. Modro se oblecite, če ste potrebni miru in sprostitve. Modra prinaša razumevanje in spodbuja sprejemanje odločitev.)

Barva oblačila, ki se ji raje izognite: siva

Modni dodatek, ki ga morate imeti: prstani

Vaš slog: zanimajo vas novi in drugačni stili, ki pa so modni. Vaše torbice so neobičajne, toda vedno prilagojene oblačilu. Delujete elegantno, s pridihom športnega stila.

Vaša pričeska: kratka, nesimetrična

Ne pozabite: koristila vam bo kopel z eteričnimi olji.

Kozorog

Barva oblačila, s katero boste lažje dosegali svoje cilje: rjava (Rjava spada med najmanj priljubljene barve. Kot barva oblačil lahko deluje zelo estetsko in pogosto je tudi dominantna barva ženske mode. Simbolizira zemljo, vračanje, negotovost in trdo, materialno realnost. V določenih primerih ima rjava barva tudi pozitivne pomene, saj simbolizira ugodje in varnost.)

Barva oblačila, ki se ji raje izognite: rdeča

Modni dodatek, ki ga morate imeti: ura

Vaš slog: niste ravno drzni, zato se v živih barvah in vzorcih ne počutite urejeno, raje izberete eleganco, ki pa je večinoma enobarvna. Izmed vseh znamenj nosite najmanj nakita in drugih dodatkov.

Vaša pričeska: urejena, dolgi temnejši lasje

Ne pozabite: razmislite o drugačni kombinaciji nohtov.

Vodnar

Barva oblačila, s katero boste lažje dosegali svoje cilje: oranžna (Oranžna in njeni odtenki pomagajo, ko vas muči potrtost ali ko potrebujete veselje in lahkotnost v življenju. Poživlja in greje, spodbuja um in obnavlja zanimanje za življenje. Oranžna barva krepi organizem.)

Barva oblačila, ki se ji raje izognite: rožnata

Modni dodatek, ki ga morate imeti: velika modna torba

Vaš slog: sledite vsem modnim smernicam in želite biti všeč sebi in drugim. Ker nosite bolj prestižna oblačila in dodatke, je vaš stil dovršen in marsikdo ga bo poskušal uporabiti oziroma posnemati.

Vaša pričeska: rdeča, zdravi lasje

Ne pozabite: roke vam bodo hvaležne za nego.

Ribi

Barva oblačila, s katero boste lažje dosegali svoje cilje: zelena (Zelena se v naravi pojavlja v velikih količinah, njen vpliv na človeški organizem je ugoden. Zelena je predvsem barva vegetacije, zato se večina njenih pomenov navezuje na naravo. Povezujemo jo s počitkom, saj je njen vpliv izredno pomirjevalen.)

Barva oblačila, ki se ji raje izognite: rožnata

Modni dodatek, ki ga morate imeti: elegantna torbica

Vaš slog: drznost vam ni pisana na kožo, saj ne želite privabiti vseh pogledov s svojo podobo. Skrbno izbirate oblačila, ki so bolj elegantna. Športen stil vam ustreza, vendar se bolje počutite naličeni v obleki in visokih petah.

Vaša pričeska: dolgi temni lasje, frufru

Ne pozabite: če ste utrujeni, si privoščite sprostitveno masažo.

Novo na Metroplay: "Svojo otroško igro dajem na papir." | Hana Stupica in Urška Križnik Zupan