Bodite na tekočem z astro dogodki, prijavite se na Sensa astro novice

Če se prijavite v naš astro klub, vas bo vsak ponedeljek zjutraj v e-poštnem nabiralniku čakal mail z astro napovedmi in horoskopi za tekoči teden. 

Bodite na tekočem z astro dogodki, prijavite se na Sensa astro novice (foto: pixabay) pixabay
28. 11. 2018

Človek je zelo občutljiv "inštrument" za zaznavo energij, zavedno ali nezavedno čutimo vplive vesolja na svojem počutju, na fizičnem telesu, v mislih, v odnosih... Dobro je vedeti, kako energije določenih planetov delujejo na nas v določenem trenutku. Tako lažje razumemo svoje (morda nenavadno) počutje oz. lahko energije tudi izkoristimo v svoje najvišje dobro. 

Sensa astro klub poskrbi, da ste na tekočem z najnovejšimi novičkami iz kozmosa. Vsebine so vam v celoti na voljo brezplačno. 

BREZPLAČNA PRIJAVA TUKAJ

Še posebej v današnjih časih velikih in hitrih sprememb tako na Zemlji kot v širšem vesolju, nam pride prav zavedanje o tem, kaj se dogaja. Fontane energij tečejo skozi vsako našo celico. Vsakdo lahko občuti ta tok. Vendar ga tudi zlahka blokiramo ali se borimo proti spremembam, ki jih od nas zahteva trenutek. Ko ne sprejemamo trenutnosti, se v življenju prične vse zapletati. Mi vam skušamo pomagati, da se vsi skupaj bolje zavedamo, kako na nas vplivajo določeni dogodki in kaj je v določenem obdobju pomembno za našo rast in razvoj. 

Če se prijavite v Sensa astro klub, enkrat tedensko prejmete: 

1. Lunine napovedi

Polna luna, mlaj ali mrk. Vsaka lunina mena na nas vpliva drugače, v Sensa uredništvu pogledamo vplive vsake posamezne lune in preučimo njene vplive. 

2. Planeti in posebni dogodki v kozmosu

Luna pa še zdaleč ni edino nebesno telo, ki vpliva nas. Obveščamo vas tudi o tekočih astro dogodki, kot so; retrogradni planeti, mrki, solsticij, energije in napovedi za posamezni mesec...  

3. Astro napoved in horoskop

Prav tako prejmete še astro napoved za tekoči teden, katero pripravijo kolegi pri horoskop.si. V njej najdete natančne informacije glede vpliva planetov na določen dan v tednu. Pripravijo pa tudi tedenski horoskop.

4. Horoskopi in lastnosti posameznih astroznamenj

Zanimajo nas tudi karakteristike posameznih astroloških znamenj in kako se te odražajo v našem obnašanju. Dobro je vedeti, kakšne talente ali manjke ima naše astrološko znamenje. Tovrstne informacije nam služijo kot usmeritev, kaj bi bilo dobro pri sebi spremeniti oz. premostiti, da bi zaživeli bolje. Včasih pa popestrimo novice tudi s posebnimi horoskopi (egipčanski horoskop, indijanski horoskop, keltski horoskop ipd.). 

Vabimo vas, da se prijavite na naše tedenske astro klub e-novice in prejemate vsebine tudi v vaš e-poštni nabiralnik.

Upamo, da vam bodo naše novice dobro služile in pomagale pri ustvarjanju lepšega dne!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri