Napoved za ta teden: Boj s samim seboj in veliko dogajanja

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 30. oktobra do 5. novembra 2017 napoveduje misli povezane s preteklostjo in veliko dogajanja.

Napoved za ta teden: Boj s samim seboj in veliko dogajanja (foto: profimedia) profimedia
30. 10. 2017

Splošna napoved

S Soncem v znamenju škorpijona se boste v tednu pred vami, ki ga spremljajo prazniki, prijetni ter neprijetni, težko popolnoma umirili. Ves čas boste na preži, pripravljeni na boj ter osredotočeni nase. Približali se boste tudi globini svojih misli, vendar s pridihom nemira in napetosti, ki se bo odražala tudi v poslovnih odnosih. Pojavi se lahko tudi ljubosumje in želja po maščevanju, ki jo skušajte čim prej pogasiti ali utišati. Vse boste doživljali izredno intenzivno, tudi opazke svojih sodelavcev in bližnjih. Doživeli boste tudi boj s samim sabo, saj bo veliko zanimivega in nenavadnega, kar vas bo vznemirjalo in hkrati navduševalo.

Merkur v škorpijonu bo poskrbel, da bo na področju dela prisotne dovolj strasti, da dosežete stopnjo, o kateri sanjate že nekaj časa. Izognite se zapletom, nepomembnim malenkostim in previsokemu egu, saj vas vse to vodi v večje nezadovoljstvo, vendar le do nedelje, ko se Merkur pomakne v znamenje veselega strelca.  

Venera v znamenju tehtnice bo poskrbela, da boste na čustvenem področju vse kar se bo dogajalo doživljali na prijeten in harmoničen način. Temne misli in poglobljeni pogovori vam bodo le kradli energijo, zato se jim izognite. Pripravljeni boste na kakšen korak v smeri osvajanja, prijetnega videza pa boste pri tem deležni tudi uspeha, oziroma odziva s strani osebe nasprotnega spola. Z Marsom v tehtnici se boste tisti, ki vas čakajo razčiščevanja in globoki pogovori lažje poglobili v zadeve in se usmerili k za vas pravi odločitvi. Nikar pa preveč ne vsiljujte svojih nasvetov in svojega mnenja tistim, ki nanje niso pripravljeni, saj bi se lahko zamerili. Jupiter v škorpijonu vas bo še naprej bodril, da se je nesmiselno vdati, ampak je potrebno ohranjati svojo moč.  

Tedenska napoved

V ponedeljek se boste podali z luno v znamenju rib, ki bo pričarala prijetno vzdušje, kljub temu pa boste bolj labilni in malce pesimistični. Nikamor se vam ne bo mudilo in težko se boste podali v akcijo, saj vas bo vodil občutek, da niste dovolj pripravljeni.

Dan reformacije bo nežen in romantičen. Izogibali se boste konfliktom in zapletom, veliko vam bodo pomenili stabilni in urejeni odnosi. Strmeli boste k temu, da vas vsi razumejo na pravi način, družba prijateljev pa bo danes pravi balzam za dušo.

V sredo boste z luno v ovnu veliko lažje ostali stabilni, kljub temu, da se vas bodo oklepale energije tistih, ki so vam nekoč ogromno pomenili, pa jih žal ni več z vami. Hitro boste znali odreagirati, vaši zaključki bodo realni, misli pa zbrane in prodorne. Tudi v četrtek vas bodo spremljale dinamične energije in želja po napredku.

V petek pozno dopoldne luna pride v bika, kar bo prineslo sveže energije, vendar bolj ležerne. Na področju dela se boste lotili vsega, kar vas čaka, vztrajnosti in storilnosti bo tokrat več kot dovolj.

Le v soboto, ko se vas bo dotaknila Polna luna pazite, da se ne boste preveč zapirali v svoj svet in zamudili kakšne priložnosti. Odlična komunikacija in razigranost prihajata v nedeljo popoldne z luno v znamenju dvojčkov.

horoskop.si

Preberite si še: