Čaka nas harmoničen teden s Soncem v znamenju Tehtnice

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 24. do 30. 9. 2018

Čaka nas harmoničen teden s Soncem v znamenju Tehtnice (foto: unsplash) unsplash
23. 9. 2018

Splošna napoved

Prihaja harmoničen teden s Soncem v znamenju Tehtnice, ki bo poskrbelo, da bo počasi skoraj vse tako, kot ste si zamislili. Potrebne bo le nekaj prilagodljivosti v kočljivih situacijah. Imeli boste občutek, da potrebujete več pozornosti in nežnosti, če le tega ne boste deležni, se lahko hitro prelevite v nezadovoljno osebo, ki ves čas išče napake. Vendar ne svoje, ampak tuje, kar bo moteče za vašo okolico in odnose. Poslovni podvigi bodo dobili pridih kreativnosti in tokrat se boste najbolj znašli tisti, ki delate na področju umetnosti. Vaša služba in obveznosti bodo od vas zahtevale polno odgovornost, tako da boste morali nekoliko bolj razmisliti, kako se usmeriti naprej. Medsebojni odnosi bodo precizni, vendar lahkotni in dovršeni. To je obdobje uživanja sadov, polnosti užitkov, pa tudi sklepanja novih zakonov, dogovorov in partnerstev. Energije vas bodo spodbujale k učenju in spoznavanju novih pristopov na poslovnem področju.

Merkur se bo v tem tednu sprehajal v znamenju tehtnice. Komunikacija bo odlično stekla, čas je primeren tudi za javno nastopanje, zato si lahko, če vas čaka ustni izpit obetate boljšo oceno. Sredstva za komuniciranje bodo v teh dneh še posebej na udaru, telefon vam bo veliko zvonil, vendar ne boste imeli vedno energije za daljše pogovore, saj bo vaše počutje nihajoče, spremljala vas bo tudi občutljivost. Še posebno uspešni boste v tem obdobju tisti, ki delujete samostojno, saj boste lahko svobodno izrazili svojo ustvarjalnost ter tako dosegli veliko več, kot ste pričakovali. Zadovoljstvo v službi se bo prenašalo tudi v vaše ljubezensko življenje, saj boste do ljubljene osebe izjemno ljubeznivi in darežljivi. Odnosi s prijatelji bodo zaradi te planetarne pozicije bolj družabni in sproščeni, le o pomembnih zadevah in večjih situacijah se ne boste želeli pogovarjati.

Venera se bo v tednu pred vami nahajala v znamenju škorpijona, zato bodo na dan prišla precej močna nasprotja med vami in partnerjem, ki ste jih na neki način prikrivali in s katerimi se v preteklosti niste želeli soočiti. Vsekakor boste nesporazume uspešno rešili vsi tisti, ki ste v resni vezi in ste navajeni odkrito govoriti o svojih težavah. Nekoliko se boste osvobodili pritiska krivde in postorili vse, kar je potrebno, da se obrnejo zadeve, ki vas motijo, v vašo smer. Po drugi strani pa se boste lahko sprostili, odšli na izlet, da si napolnite baterije in razmislite o tem, kako v prihodnje usmerjati svoje življenjske poti, da boste prišli do želelnega cilja. Če boste malce optimistični, se boste imeli prav dobro in uživali boste v središču pozornosti.

Z Marsom v znamenju vodnarja se boste izogibali negativnim ljudem z razlogom, da se izognete zapletom in nesporazumom. Na trenutke boste delovali vzgojno, kot da bi želeli druge spremeniti, kar vam lahko zamerijo. Znebite se zasanjanih misli in pretiranega strmenja k novostim, da boste lahko v miru dosegli, kar ste si zastavili. Ta Mars vam prinaša več gibanja, dogajanja in nekaj površnosti, ki se je bo treba izogniti še posebej na poslovnem področju, saj boste imeli v tem času nekaj zanimivih priložnosti. Njegov vpliv je močan in prinaša tudi nezbranost med vožnjo, zato bodite še posebej previdni. Odnosi s prijatelji bodo zaradi te planetarne pozicije bolj družabni in sproščeni, le o pomembnih zadevah in večjih situacijah se ne boste želeli pogovarjati. V nedeljo se bo Pluton začel gibati v direktni smeri, tako da se boste počasi lahko poslovili od določenih notranjih napetosti.

Tedenska napoved 

Ponedeljek prinaša z vplivom lune v ribah umirjene energije in nekaj zasanjanosti. Brez uvajanja določenih sprememb v vsakdanji ritem tokrat enostavno ne bo šlo. Malo manj energije boste vlagali v odnose in vse prepuščali nasprotni strani. Koristno bo, če boste določene skrivnosti zadržali zase. Predvsem bodite pozorni na pomembno informacijo, ki vam bo lahko v pomoč, a ni namenjeno, da jo širite. Ukvarjali se boste tudi s svojimi čustvi. Najboljše se boste počutili v svojem svetu, ko vas nihče ne bo motil in vznemirjal.

V torek boste stopili s Polno luno v znamenju ovna. Imeli boste kar nekaj vzrokov za zadovoljstvo, saj boste začutili, da zopet obvladujete tako poslovni kot tudi čustveni del svojega življenja, vendar se lahko v notranjosti kljub vsemu pojavijo dvomi. Čedalje bolj se boste zavedali smisla svojega življenja. Vaše telo bo hrepenelo po počitku. Primanjkovalo vam bo motivacije in vztrajnosti, zato se ne čudite, če boste sredi dela enostavno obupali in odnehali.

Samski boste v sredo z ognjeno luno malo bolj obremenjeni, vezani pa boste samo poglobili svojo sedanjo zvezo in se še bolj povezali s svojim partnerjem, s katerim boste delili vroče strasti, za nežnost pa tokrat žal ne bo prostora. Samo fizična privlačnost vam ne bo pomembna, ampak pa bo pomembno tudi, ali lahko z osebo sproščeno razpravljate in vsaj za trenutek verjamete, da imata veliko skupnega. Če vam kaj ne bo všeč, boste to tudi pokazali, od partnerja boste pričakovali več, včasih celo preveč, zato lahko s svojim nerganjem zanetite tudi kakšen prepir.

V četrtek preide luna v znamenje bika. Vaša naloga bo, da povezujete in združujete različne poslovne interese, v čemer se boste odlično odrezali. Na poslovnem področju bodo vsi nekako resnobni in delovni, zato boste prisiljeni zbrano delati, čeprav vam bodo misli uhajale k prijetnejšim stvarem. Povezave, ki bodo sklenjene, vam bodo koristile tako čustveno kot poslovno. Konjunkcija med Luno in Uranom prinaša nepredvidene dogodke in situacije, zato imejte ves čas odprte oči, da česa ne zamudite.

Samozavest boste v petek, ko se bo luna nahajala v zemeljskem znamenju pridobivali preko ljubljene osebe, ki vam bo znala pokazati svoja čustva in izraziti podporo vašim željam. Tudi delo vam bo šlo dobro od rok, saj boste znali na umirjen način poiskati rešitve.

V soboto popoldne se luna pomakne v znamenje dvojčkov in prinaša bolj klepetavo vzdušje. Veliko boste govorili in pojasnjevali stvari. Spremljala vas bo tudi radovednost. To ni čas, ko bi skrivnosti zlahka obdržali zase. Kljub hitenju lahko mimogrede pozabite na uro, čeprav boste sposobni tudi izjemne koncentracije, bliskovitega odzivanja in prilagajanja. Razigranost in igrivost bosta vaši stalni spremljevalki.

Na splošno bo nedelja z zračno luno ugodna za počutje, saj vam zagotavlja dovolj energije in živahnosti, s katero se lahko lotite vsega, obstaja pa tudi nevarnost, da boste prijetno utrujeni, ker si ne boste vzeli dovolj časa za počitek.

horoskop.si

Poglejte si še:

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri