Pred nami je teden, ko boste lažje razrešili svoje odnose

V krajši delovni teden se boste podali z zadnjimi izdihljaji energije ovna, saj se Sonce v sredo pomakne v znamenje bika. Pomembno bo, da zaključite z določenimi cikli, ter da se soočite s tistimi zadevami, ki vas motijo. 

Pred nami je teden, ko boste lažje razrešili svoje odnose (foto: shutterstock) shutterstock
18. 4. 2022

Čeprav boste trdni in stabilni, lahko tudi degenerirate zaradi domišljije, utvar, oblastnosti ali celo trmoglavosti. Prisotne bo veliko zanimive energije, ki pa je lahko potisnjena v ozadje, dokler se ne počutite izzvani, potem lahko nenadoma izbruhne iz vas. 

Ko boste enkrat v pogonu, vam bo veliko lažje. Tudi narava bo bolj umirjena in harmonična, zato naj bo vaša zlata popotnica sprehod po gozdu, ki vas bo napolnil s čisto energijo. Če ste v poslovnem svetu v zadnjem času malce zaspali, boste imeli sedaj odlične možnosti, da se ponovno prebudite, vendar se ne zaganjajte v nove, nepreverjene projekte, raje nadaljujte to, kar obvladate. Za pridno delo in ustvarjalnost boste tokrat nagrajeni in pohvaljeni, kar bo še dodatno dvignilo motivacijo. 

V kolikor se ukvarjate z osebnostno rastjo ali osebnostno preobrazbo si vzemite nekaj dodatnega časa zase in naredite naslednji pomemben korak k svoji sreči, saj boste le tako začutili spremembe. Ne bodite presenečeni, če se bo pojavilo nekaj ležernosti, ali če kakšen dan ne boste imeli dovolj energije, da dokončate s pomembnim delom, nič vam ne bo ušlo izpod nadzora, saj boste zbrani in motivirani. Veliko se boste ukvarjali tudi z domačimi vprašanji, še posebej v povezavi z otroci ali starejšimi osebami, za katere boste imeli v tem tednu občutek, da so vam še bližje, ter da jim morate pomagati. Vaše sočutje bo povečano tudi v prijateljskih odnosih.

Merkur v znamenju bika prinaša bolj smiselno komunikacijo in povečano storilnost na področju dela. Hitre rešitve se v tem tednu ne bodo obrestovale v pozitivni smeri. Več boste dosegli s počasnimi in premišljenimi koraki. Povečala se bo želja po napredku in zaslužku, tveganje pa vas bo močno odbijalo.

Venera v ribah prinaša več romantike in želje po prijetnem druženju. Ker boste zelo čustveni, vam bo ljubezen veliko pomenila. Pojavi pa se lahko tudi nekaj ljubosumnih trenutkov, ki lahko ob neupoštevanju določenih pravil privedejo v konflikte. Znali si boste vzeti čas zase in uživati tudi v svoji samoti, prepleteni s številnimi mislimi, ki vas tokrat ne bodo obremenjevale, ampak nasprotno, vodile vas bodo k osebnemu napredku.

To je čas, ki je primeren za celjenje ran in razreševanje odnosov, saj boste lažje prekinili vse nezdrave vzorce. Za vse, ki ste izgubljeni, bo poskrbel Mars v ribah, saj vas bo usmeril do ugotovitve, kaj si sploh želite. Dokažete lahko svojo sposobnost sporazumevanja, moč vodenja, proizvajanja ter pogajanja, saj bo zdaj čas usmerjanja energije v nove podvige, v poglabljanja in v to, kako poiskati smisel v novih izzivih.

VPLIV LUNE ZA VSAK DAN 

Z energijo lune v škorpijonu se boste v ponedeljek intenzivno odzivali na vse, kar vas bo obdajalo. Navdihovale vas bodo tudi športne aktivnosti, kjer boste z lahkoto sprostili odvečno energijo. Odnose boste želeli pripeljati na višjo stopnjo, vendar nikar z glavo skozi zid. Ne ignorirajte bolečin in ne iščite izgovorov, saj boste s tem situacijo na področju zdravja samo še poslabšali. Nosečnicam se priporoča izogibanje vsakemu naporu. Močno bodo razburkana vaša čustva, še bolj pa ustvarjalna in seksualna energija. 

Usmerite se v tisto, kar vam leži in kar opravljate z veseljem, saj prihaja v torek luna v znamenju strelca. Prinaša boljše počutje, obarvano z novimi energijami, optimizmom in močno željo po napredku. Prehajate v bolj sproščen čas, vseeno vam bo za težave, ki so vas še pred kratkim obremenjevale in z lahkoto se boste dogovorili o vseh stvareh. Lahkotno vzdušje bo primerno tudi za krepitev prijateljskih vezi. 

Brez somišljenikov se boste tudi v sredo, ko se bo luna še nahajala v strelcu, počutili osamljeni in zapuščeni. Kjerkoli se boste nahajali, bo veliko hrupa in smeha, ter glasno, vendar neškodljivo besedno bojevanje. Brzdajte pa ostre besede, ki so lahko posledica trenutnega nezadovoljstva. Zanimalo vas bo raziskovanje in odkrivanje neznanega. Energija, ki vas bo obdajala, bo v vas spodbudila zelo razigrana čustva. Jeza, obremenjenost z drugimi in razne blokade se umikajo in dajejo prostor neodvisni naravi.

V četrtek, ko luna preide v znamenje kozoroga, bo dobro počutje povezano s poslovno in finančno stabilnostjo. Dobili boste občutek, da se stvari za katere ste se že nekaj časa trudili, končno premikajo v pravi smeri. Delo, ki se vam je nakopičilo, boste z lahkoto opravili, tudi finančne situacije se bodo počasi začele urejati.

Zdravje in počutje naj vas tudi v petek, ko bo luna še v kozorogu ne skrbi, saj boste zelo stabilni in odporni. Bistveno bo, da boste poskrbeli zase, da bo vse urejeno in plačano.

V soboto vstopi luna v vodnarja, nastopi tudi Zadnji krajec. To je energija, ki vam bo dovolila spontanost na vseh področjih. Srečevali boste stare prijatelje in znance, ki jih že dolgo niste videli.

Tudi v nedeljo boste z ugodno luno v vodnarju hrepeneli po spontanih dogodkih ter neobremenjenih odločitvah. Dotaknili se boste tistih tematik, o katerih običajno ne govorite. 

Pripravil: Horoskop.si

Poglejte si še: