Napoved: Čustvena nihanja bodo intenzivna

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 17. do 23. 6. 2019.

Napoved: Čustvena nihanja bodo intenzivna (foto: unsplash) unsplash
16. 6. 2019

Splošna napoved

V teden se boste podali z nekoliko oslabljeno energijo Sonca, ki zaključuje pot v znamenju dvojčkov. Čeprav se bo vse dogajalo hitro in nestabilno, se boste znali izboriti za svoj prav. Pomembne vam bodo zanimive smernice, ki jih boste tkali v mislih, za realizacijo pa se bo potrebno malo bolj zbrati in povečati vztrajnost.

V petek, ko bo nastopil prvi poletni dan, se Sonce zavihti v znamenje raka, kar vas vodi v čustvene podvige, predvsem tiste, ki ste bili do sedaj v težjih situacijah. Počasi prehajate v čas, ko bo vse skupaj lažje razumljivo. Poslovne situacije bodo dobile boljšo podobo, potrebne bo le več akcije in dobre motiviranosti.

Astrološko znamenje raka predstavlja družinsko srečo ali sedenje okoli obložene mize, čas raka je veselja poln poletni čas. Počutili se boste nekaj let mlajši, zadovoljni s svojo podobo, zlasti rojeni v vodnih znamenjih. Čustva postajajo še bolj globoka, zato se boste resnim pogovorom tokrat težko izognili.

Merkur, ki se bo sprehajal po znamenju raka se izraža kot poudarjena dojemljivost, ter čut za besedno izražanje čustev in topline. Prihaja povečana domišljija, kot tudi globok spomin, ki ga lahko tokrat uporabite v svoj prid. Znali boste resnično sočutno prisluhniti tujim težavam, jim svetovati in pomagati po svojih najboljših močeh.

Čustveno navezani na predmete, boste težko v tem času preuredili omare ali stanovanje. Ne bodite presenečeni, če v določenih situacijah vzamete stvari zelo osebno, po drugi strani pa boste izjemno razumevajoči in prijazni. Ne sprejemajte hitrih odločitev, ne v osebnem ne v poslovnem življenju, saj bo čas pred vami zahteval od vas tehten premislek. Na ljubezenskem področju se boste veliko bolje počutili, saj boste vsaj približno vedeli, kam pelje vaša pot.

Venera v znamenju dvojčkov vas bo popeljala k spontanosti in veliko bolj lahkotnim korakom. Dojeli boste, da so določene težave le posledica prejšnjih odločitev in da je čas za kakšno zanimivo spremembo. Denar bo s tem vplivom sicer pomemben, zato se nikar ne branite novih priložnosti, ki prihajajo. Pojdite na dopust in se povežite s svojimi prijatelji. Če imate otroke, bo to idealen čas za skupno druženje, saj bodo prevladovale simpatične energije. Prekmalu bo za načrtovanje skupne prihodnosti, zato z resnimi odločitvami na tem področju še nekoliko počakajte.

Vpliv Marsa v znamenju raka vas bo usmeril v to, da boste bolj intenzivno razmišljali o delu. Če ste mlajši, vas bo očarala neka oseba, s katero boste hoteli preživeti več časa, zato se prepustite intenzivnim čustvom.

V petek se bo Neptun v znamenju rib začel gibati retrogradno, kar na osebno raven ne bo imelo posebnega vpliva, lahko pa se zapletejo kakšni dogovori, vendar boste dovolj prilagodljivi da tisto, kar se zaplete, tudi rešite.

Tedenska napoved

V ponedeljek se boste skozi dan "zabavali" z luno v znamenju strelca in tudi če so pred vami zahtevna opravila, se vas to ne bo dotaknilo. Obremenjenost z delom in financami prihaja v večernih urah, ko se luna pomakne v znamenje resnega kozoroga. Polna luna bo ustvarila nihanja, vendar se boste znali tudi rešiti in se prebiti v ospredje brez večjih posledic.

V torek boste z vplivom lune v kozorogu bolj dovzetni za učenje, praktična znanja, spretnosti, skratka znanja, ki jih lahko s pridom uporabite. Deluje hladni razum, zato vas ne bo zanimalo, ali ste osamljeni, zaupali boste le trdnim, oprijemljivim dejstvom, ki jih lahko vsak trenutek tudi dokažete. Manj se boste družili ter se nasploh držali dela in obveznosti, namesto da bi se ljubili, zabavali ali sproščali.

V sredo prihaja s konjunkcijo med luno in Saturnom nekaj tesnobe, resnost in občutek, da se ne dogaja to, kar si želite. Samokontrola, previdnost in nejasen občutek krivde vas vodijo v obremenjenost, zato z resnimi dogovori še nekoliko počakajte. Pojavijo se lahko prebavne težave, zobobol in splošna nezbranost.

V četrtek prehajate z luno v vodnarju v neodvisen čas, poln raznih zanimivih dogodivščin. Vibracije tega vpliva ne priznavajo druge avtoritete kot lastne želje, zato boste razmišljali s svojo glavo in sledili svojim notranjim občutkom, tudi če vas bodo pripeljali v kakšen nesporazum ali konflikt. Ne boste si dovolili, da bi kdorkoli posegal v vašo svobodo, preprosto boste odreagirali in se znali na pogumen način postaviti zase.

V petek prihaja z luno v zračnem znamenju povečana radovednost, vodila vas bo sla po spremembi in napredku. Hrepeneli boste po zabavi, klepetali boste do onemoglosti, kar lahko koga tudi zmoti, vendar se s tem ne boste obremenjevali. Družba bo vaše zavetje in če imate v mislih že nekaj časa kakšno nenavadno željo ali podvig, je sedaj pravi čas, da se izpostavite in seveda premagate konkurenco.

V soboto popoldne luna preide v znamenje rib. Malce zmedeni in zasanjani boste kljub temu izjemno delavni in neutrudljivi. Poskušajte tudi v kočljivih situacijah ostati strpni do drugih, predvsem pa bodite pozorni na svojo preobčutljivost. Ne težite preveč k idealnosti in se raje ukvarjajte s sabo ter svojimi potrebami. Priporočljiv je tudi kakšen romantičen ljubezenski sestanek.

horoskop.si

Poglejte si še:

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri