Danes lahko hitreje ozdravite (napoved za ta teden)

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 4. do 10. 2. 2019.

Danes lahko hitreje ozdravite (napoved za ta teden) (foto: unsplash) unsplash
4. 2. 2019

Splošna napoved

Teden, ki ga bo popestrilo Sonce v znamenju vodnarja bo družaben, drugačen, predvsem pa poln raznih presenečenj, večjih in manjših. Svet umetnosti in kreativnosti vas bo toplo vabil, da ustvarite nekaj, kar vas bo notranje izpopolnilo. Sedaj je čas, ko lahko svoji domišljiji podarite prosto pot. Teden bo od vas zahteval uravnoteženje denarnih in razreševanje vseh pravnih zadev. Z zanimanjem in voljo se boste začeli veliko bolj posvečati zdravju ali pa se boste odločili za veliko bolj ustrezen način življenja.

Nove dimenzije, jasnost in ravnotežje dobivajo bolj konkretno podobo. Tisti, ki ste na področju ljubezni že nekaj časa neodločni, glejte, da se boste dovolj posvečali svojemu partnerju, sicer bo iskal uteho pri tretji osebi. Odnosi, ki nimajo smisla ali so samo površinski, se lahko brez odvečnega kompliciranja prekinejo. Zaključki vas tokrat ne bodo vznemirjali in žalostili, ampak boste nanje gledali kot na novo možnost in nov začetek, po katerem boste v tem obdobju zagotovo hrepeneli. Izžarevali boste simpatičnost in razigranost, ki vas lahko v prijateljskih odnosih popeljeta v osvajanje, v primeru zavrnitve pa se boste sarkastično znašli z besedami.

Merkur se bo do konca tedna, ko preide v ribi, sprehajal po znamenju vodnarja, zato pričakujte razne zamude, nedorečene zadeve, vendar kljub temu veliko zagnanosti in volje ter želje po novitetah. V poslovnih odnosih bo sicer primanjkovalo natančnosti in zbranosti, vendar boste s prodornim razmišljanjem uspeli rešiti še tako zapleteno situacijo, saj boste usmerjeni k napredku.

Zaradi vpliva Venere v znamenju Kozoroga žalosti, razočaranj in iluzij ne boste mogli več prenašati, prav tako vas bodo motili nedorečeni odnosi. Trudili se boste poiskati resnico in ujeti pristnost. Priporočljivo je, da poenostavite vse stvari in odnose, ki so trenutno nestabilni. Želeli si boste videti tudi konkretno sliko pri pomembnih stvareh, o katerih ste do sedaj le sanjarili. Venera vas podpira, da lahko uspešno definirate različne predloge, pošiljate prošnje za delo ali denarno pomoč in dokončate raziskovalne projekte.

Mars v Ovnu bo tiste, ki se težko odločate, porinil v novo izkušnjo, mencanja in dvomov ne bo dovolil. Strahovi se bodo z njegovo pomočjo lažje razblinili in sedaj lahko bliskovito ujamete trenutek, o katerem sanjarite že nekaj časa, saj bo dovolj tudi poguma. Energija Jupitra v strelcu bo poskrbela, da se boste tudi v naključnih, nepremišljenih situacijah znašli in znali uloviti svojo srečo. Bodite radovedni, neodvisni in predvsem prepričani v to, da vas tam nekje čaka sreča.

Tedenska napoved

V ponedeljek se boste zavihteli z Mlajem v znamenju vodnarja. V ljubezenskih odnosih se bo prepletalo veliko zanimivega dogajanja, ki vas bo odtegnilo od resnih zadev. Samski boste imeli povečano željo po strasti, ki bo strmela k novim poznanstvom. Moč čiščenja strupov in škodljivih snovi iz telesa je v tem času najbolj učinkovita. Danes lahko hitreje ozdravite, če vas mučijo zdravstvene težave, ali pa se morda odločite znebiti neprijetnih navad in pri tem boste zagotovo uspešni.

V torek prihaja s konjunkcijo med Luno in Merkurjem odlična komunikacija. Zamegljeni vzorci in napačna prepričanja tokrat ne bodo prišli na plano, saj vas bo zanimalo le to, kako iz določene situacije ali odnosa potegniti tisto, kar je najboljše za vas. Na sproščen način boste reševali naloge in situacije in kljub temu, da se lahko kaj zaplete, slabi volj ne boste podlegali.

V sredo luna preide v znamenje rib, kar vas vodi v sladke sanje in bujno domišljijo. Nekaj zapletov pričakujte na poslovnem in finančnem področju. Sodelavci vam bodo povzročali težave, ker se ne bodo strinjali z določenimi postopki, ki jih morate narediti, če želite, da delo pravilno teče naprej. Rešili se boste s samozavestjo, ki bo še posebej poudarjena pri pripadnicah ženskega spola. Zresnili se boste, saj boste začutili potrebo, da okrepite svoja poznanstva in dorečete zadeve.

V četrtek prihaja s konjunkcijo med Luno in Neptunom še bolj bujna domišljija, dober spomin in odlična sposobnost vizualizacije, zato izkoristite ugodne energije za kreativna udejstvovanja. Posebej previdni morate biti v prometu, saj boste z mislimi ves čas tam nekje drugje, skratka nezbrani. Čas je ugoden za duhovno rast, obisk delavnic, astrološki vpogled, kreativno delovanje in meditacijo. 

V petek popoldne boste presenečeni nad bliskovito energijo ovna, ki vas bo opomnila na vse, kar je nerešeno in vas porinila v akcijo. Delovali boste optimistično, ambiciozno in predvsem zelo samozavestno. Kulturni praznik vas bo povabil na številne prireditve, kjer boste željni novih informacij. Pokončna drža bo tudi v soboto vaše varovalo, temperamentna energija pa se bo prepletala tudi na čustvenem področju, kjer boste bolj kot po nežnostih in romantiki, hrepeneli po vročih, strastnih avanturah.

V nedeljo se bo s konjunkcijo Lune in Marsa vaša nepotrpežljivost še povečala. Stopnjevali se bodo tudi jeza, razdražljivost in neučakanost. Izžarevali boste resnico in direktnost, tudi če nekdo tega ne bo znal sprejeti, boste pripravljeni vztrajati do konca, o prilagajanju pa tokrat niti sledu.

horoskop.si

Poglejte si še: 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri