Napoved za ta teden: Intenzivne notranje želje

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 3. do 9. julija 2017.

Napoved za ta teden: Intenzivne notranje želje (foto: profimedia) profimedia
3. 7. 2017

Splošna napoved

Poletni dnevi bodo v prihajajočem tednu zaradi Sonca v znamenju raka obarvani z željo po ljubezni in spoštovanju. Približali se boste notranjim željam, ki bodo vedno bolj intenzivne. Potrebne bo le nekaj umirjenosti in prilagodljivosti v kočljivih situacijah. Imeli boste občutek, da potrebujete več pozornosti in nežnosti, če le tega ne boste deležni, se lahko prelevite v nezadovoljno osebo, ki ves čas išče pomanjkljivosti. Skrivnosti boste znali obdržati zase in z lahkoto boste ločili pomembne zadeve od nepomembnih, ki vas niti ne bodo obremenjevale. V odnosih boste prilagodljivi, vendar le do neke mere, ko pa se boste znali tudi postaviti zase, vendar na simpatičen način.

Do četrtka se bo Merkur nahajal v znamenju raka, kar prinaša nekaj nesigurnosti. Pri poslovnih podvigih bodite bolj natančni in zbrani. V četrtek se Merkur pomakne v znamenje leva, kar vas usmerja k želji po večjem zaslužku. Privlačila vas bodo nepričakovane prelomnice, ki se bodo vrstile ena za drugo. Tudi tveganje vam bo pisano na kožo, vendar se mu izogibajte na finančnem področju.

V ponedeljek in torek boste z Venero v biku prijetni, topli in prisrčni. Pripravljeni boste na dolga razglabljanja o čustvih, ki se bodo od srede dalje, ko Venera pride v dvojčka prelevila v prazne debate. Več poudarka boste namenili flirtanju in zunanji podobi.

Tedenska napoved 

V ponedeljek vas bo spremljala luna v škorpijonu, ki ne bo dovolila ležernosti in mencanja. Kljub vodnim energijam boste močni, prodorni in strastni. Posebej previdni bodite v prometu in pri delu, ki zahteva popolno zbranost. Ne bodite presenečeni, če se boste težko osredotočili na zadeve, ki zahtevajo popolno zbranost in natančnost. Lepotni posegi in precizni rituali naj še malce počakajo, v tem času se raje družite s prijatelji, kar bo odlična terapija za vas.

V sredo luna pride v znamenje strelca, zato pričakujte zabavo, smeh in optimizem. Partner in mlajše osebe v družini vam bodo vir navdiha in veselja. Pred vami je čas, ko vam bo zdravje veliko bolj pomembno, zato lahko pričakujete boljše počutje. Zamikalo vas bo branje lahke literature, strokovne knjige pa še kakšen dan pustite na polici. 

V petek boste zaradi konjunkcije med luno in Saturnom imeli povečan čut za dolžnost in odgovornost, spremljala vas bo tudi močna potreba po varnosti. Samokontrola in previdnost vam lahko povzročita nekaj napetosti. Zvečer, ko se luna pomakne v znamenje kozoroga, postajate bolj resni ter varčni. Na ljubezenskem področju se nekako ne boste znali popolnoma prepustiti in se pomakniti naprej, kar vas lahko malce spravi v slabo voljo.

Polna luna bo v nedeljo vaša čustva postavila na nezavidljivo raven. Presenečeni boste, česar vse se boste v mislih dotaknili, vendar se nikar ne predajte negativnim vibracijam, raje odvečno energijo usmerite v športne dejavnosti.

horoskop.si

Preberite si še: