Napoved za ta teden: Iskanje globine v odnosih

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 8. do 15. 7. 2019.

Napoved za ta teden: Iskanje globine v odnosih (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
7. 7. 2019

Splošna napoved

V teden se boste podali z bujno domišljijo in številnimi pričakovanji, saj se bo Sonce sprehajalo po znamenju občutljivega raka. Ustvarili si boste nežno in hkrati prijetno ozračje, ki bo zagotovo vsebovalo ljubezen, zapisano z veliko začetnico. Morda se boste v mislih, ali celo dejanjih, vračali v stare zgodbe. Prisotna bo tudi občutljivost, zato boste kritike težko prenašali, želeli se jim boste izogniti. Ustavljali se boste pri pomembnih opravilih, na previden način. Vse skupaj se lahko zavleče in vam povzroči nekaj notranje napetosti.

Pripadnice ženskega spola boste posebno skrb namenile ginekološkemu področju, pri marsikateri pa bo prisotno tudi razmišljanje o naraščaju. Otroci bodo vir navdiha in glavna prioriteta. Roka pravice se bo dotaknila pravnih zadeve in odnosov. Teden bo kljub številnim dopustom primeren za razreševanje raznih zadev.

Merkur v znamenju leva prinaša akcijo, hitre rešitve in bolj osredotočene misli. Spremljal vas bo občutek, da ste vsevedni, toda v resnici boste želeli le deliti svoje znanje z drugimi. Govorili boste z avtoriteto, zato boste zelo prepričljivi. Nagnjeni boste tudi k pretiravanju na vseh področjih. Ta vpliv vas bo soočil z dejstvom, da boste morali odnose s svojimi bližnjimi morda spremeniti.

Venera v znamenju raka v tem tednu prinaša toplino v odnose. Všeč vam bo ženstvenost. Čutni boste od ljubljene osebe pričakovali, da poskrbi za vas. Vznemirjal vas bo pogovor o skrivnostih, še posebej v večernih urah, ko boste polni čustev. Pojavljali se bodo napeti trenutki, šli boste v največjo globino in tam obmirovali v svojem pričakovanju. 

S pomočjo Marsa v znamenju leva se boste sposobni boriti, tako z besedami, kot tudi z dejanji, samo da bi dokazali, da imate prav. V odnosih bo prisotnega veliko smeha in dobre volje. Na dan lahko pridejo skrivnosti ali informacije o raznih prevarah in špekulacijah, zato vse skupaj raje preverite, preden storite kakšno neumnost ali napačen korak. Pripravljeni boste na vroče noči v dvoje, hrepeneli boste po dogajanju in strasti.

Z retrogradnim Jupitrom v znamenju strelca bi bilo najbolj modro zazreti se vase in prisluhniti sebi, ter spoznati kaj bi resnično radi in kaj vas resnično veseli. Prišli boste do zanimivih spoznanj, ki pa lahko nekoliko obtičijo v zraku.

Tedenska napoved

V ponedeljek boste z vplivom lune v tehtnici nagnjeni k iskanju sloge in težili boste k harmoničnim odnosom okoli vas, saj tehtnici vlada Venera, planet ljubezni in lepote. Vztrajajte, dokler se tehtnici ne ustavita v ravnovesju, šele takrat boste resnično zadovoljni. Nikar pa ne bodite preveč popustljivi. V želji, da bi se vsi razumeli idealno, lahko ogrozite samega sebe, se umaknete, ker želite ugajati drugim. Ni treba poudarjati, da boste še posebej občutljivi na krivice vseh vrst, borili se boste za šibke in neodločne.

V torek bo Prvi krajec občutno prebudil vaše misli in čustva. Zaželeli si boste konkretnih premikov, lahko da boste ob tem malce napeti in nemirni, vendar še vedno znosni za okolico. Ta vpliv bo prinesel tudi lahkotnost in razigranost.

V sredo vas bo spremljal vpliv lune v znamenju škorpijona. Nakopičenih bo veliko misli, povezanih s poslovnimi in finančnimi zadevami. Ponosni boste na svoje dosežke, zato lahko v določenih situacijah pretiravate s samozavestnimi nastopi in olepševanjem situacij. Želeli si boste iskrene ljubezni, predvsem pa pozornosti.

V četrtek se boste z luno v škorpijonu dokopali do odgovorov, po katerih hrepenite že dlje časa. Prodorna energija bo tista, ki vam bo pomagala doseči, kar ste si zastavili, prisotna bo tudi borbenost, ki jo boste težko nadzorovali. Ljubezen bo aktivna, vendar tudi dramatična, zato raje trikrat premislite, preden spregovorite.

V petek popoldan, ko luna preide v znamenje strelca prihaja optimizem. Obremenitve se bodo umaknile in končno boste začeli delovati bolj spontano.  Dovolite tudi drugim do besede, saj lahko v teh dneh skupaj stkete boljšo nit, polno razumevanja.

V soboto prihaja s konjunkcijo med Luno in Jupitrom sreča, ki vas bo lahko objela na vseh področjih. Zamegljeni vzorci in napačna prepričanja tokrat ne bodo prišli na plano, saj vas bo zanimalo le to, kako iz določene situacije ali odnosa potegniti tisto, kar je najboljše za vas. Prijetna druženja bodo popestrila vaš vsakdan.

Nedelja z luno v strelcu bo ugoden dan za razmislek o novih poteh. Kljub nenehnemu hitenju lahko mimogrede pozabite na uro in zamujate, čeprav boste sposobni tudi izjemne koncentracije, bliskovitega odzivanja in prilagajanja.

horoskop.si

Poglejte si še: