Izkoristite še zadnje žarke Sonca v znamenju Tehtnice

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 17. do 23. oktobra 2016.

Izkoristite še zadnje žarke Sonca v znamenju Tehtnice (foto: Profimedia) Profimedia
17. 10. 2016

Splošna napoved

Teden vam prinaša zanimive planetarne kombinacije, ki bodo od vas zahtevale nekaj previdnosti in prilagajanja. Sonce v znamenju Tehtnice bo poskrbelo, da bo vse na svojem mestu, ter da bodo vaša čustva iskrena in premišljena. Prenehali se boste vrteti okrog težav in z lahkoto si boste vzeli več časa zase ter za prijetno sprostitev.

Do sobote, ko sledi premik Sonca v znamenje Škorpijona, boste zazrti vase in v svoje občutke. Znamenje Škorpijona pa bo na plano privabilo pestro dogajanje in več zanimivih prebliskov. Začeli se boste zanimati za različne oblike dodatnega izobraževanja, najbolj vas bo zanimalo učenje tujih jezikov. Okrepljena bo vaša sposobnost dogovarjanja, saj boste bolj samozavestni in dobili boste tudi širši vpogled v določene delovne in domače procese, ki so do sedaj nekako delovali mimo vaše pozornosti.

Venera se bo iz strastnega Škorpijona pomaknila v vedrega in svobodnega Strelca, zato boste v odnosih bolj sproščeni in polni predlogov. Všeč vam bo vse, kar je nenavadno in izven vsakodnevne rutine, ki pa vas bo utesnjevala. Na poseben način se boste tokrat lotili dela in opravil in s svojo iznajdljivostjo in kreativnostjo dosegali odlične rezultate. Partner in mlajše osebe v družini vam bodo vir navdiha in veselja. Pretirano se boste obremenjevali s potrebami družinskih članov, ki bodo do vas zahtevni in včasih tudi malo manipulativni.

V temu obdobju bodo zaradi Marsa v znamenju Kozoroga pomembni faktorji komunikacija, druženje, šport, rekreacija, gibanje in igra z otroki. Tako si tudi kratke dni in dolge noči lahko naredite veliko bolj vesele, sproščene in polne ljubezni ter razumevanja.

Tedenska napoved

V ponedeljek vas bo spremljala luna v Biku, ki izraža najboljše lastnosti in vzpodbuja razumevanje. Prijateljstva, ki ste jih v preteklem obdobju zanemarili, ali pa vanje vlagali premalo energije, bodo zopet vzcvetela. Imeli boste dovolj priložnosti, da pokažete in dokažete, kaj znate in zmorete. Nekoliko boste razburjeni zaradi težav, ki vam jih bodo povzročili vaši domači, predvsem partner. Pomirite situacijo, ali se umaknite, posebej če je prisotno tudi ljubosumje.

V torek popoldne se luna pomakne v znamenje Dvojčkov. Zadeve, ki so vas vlekle navzdol, počasi postajajo za vas nepomembne. Zaradi zračne lahkotnosti in svoje karizmatičnosti na poslovnem področju, lahko zasebno očarate pomembnega partnerja. Svoja prizadevanja boste usmerili k konkretnim ciljem, ki ste jih v zadnjem času precej zanemarili. Vaša prizadevanja za boljši finančni položaj bodo usmerjena v nove ustvarjalne projekte, manjkalo bo le nekaj vztrajnosti. Možno je, da si boste v tem obdobju poiskali dodatno zaposlitev ali dodaten hobi, ki vas bo osrečil.

Luna v znamenju Raka, ki bo nastopila v četrtek popoldne, se bo usmerila na vaše ljubezensko področje. Polno bo dvomov in misli, ki vas bodo nekoliko vlekle navzdol. Ta vpliv vas bo zapeljeval v sanjarjenje o tem kako bi lahko vaše življenje drugačno, če bi ravnali kako drugače in bi vam bila vaša usoda bolj naklonjena. Boljše bo, če se ne boste obremenjevali s takimi občutki, saj vam jih lahko posredujejo osebe, ki vam ne privoščijo sedanjega uspeha in bi najraje videli, da ostanete na slabi točki.

Nedelja z luno v znamenju Leva bo čisto po vašem okusu. Nikamor se vam ne bo mudilo, sami s sabo se boste odlično počutili in prav nihče vas ne bo mogel razjeziti s svojimi pripombami.

horoskop.si