Kako se bodo posamezna astrološka znamenja počutila v hladnejšem obdobju?

16. 11. 2015
Deli
Kako se bodo posamezna astrološka znamenja počutila v hladnejšem obdobju? (foto: Shutterstock)
Shutterstock

Jesensko obdobje prinaša hladnejše dni, manj sonca in več osebnega nezadovoljstva ter poglabljanja vase. Astrološka znamenja se na turobno obdobje in energije, ki prihajajo, odzivajo različno. Nekateri obožujejo deževne dni, drugi pa hrepenijo po vsakem žarku sonca.

Oven

Oven je navadno oseba, ki ni odvisna od vremenskih in drugih vplivov, ampak od lastnega dogajanja in občutkov, zato se bo v jesenskem obdobju počutil odlično. Le mraza ne prenaša najbolje, kar lahko pokvari njegovo razpoloženje. Njegova odločnost in prodornost bosta kljub turobnim dnem na višku.

Kaj ga spravi v slabo voljo? Gneča na cesti, ki nastane ob deževnih in zasneženih dneh.
Kako ga razvedriti? Presenetite ga s simpatičnim povabilom k sebi domov.

Bik

Biku so krajši dnevi pisani na kožo, saj uživa v zavetju toplega doma v krogu družine. Za mraz mu je vseeno, ker obožuje zimske modne dodatke, s katerimi bo na sprehodu še bolj privlačen. Njegovo razpoloženje bo sicer malce nihalo, vendar ga bo prijeten sprehod v dvoje po dežju hitro razveselil.

Kaj ga spravi v slabo voljo? Neodzivnost ljudi, od katerih potrebuje informacije.
Kako ga razvedriti? Skuhajte mu njegovo najljubšo pojedino in z njim uživajte.

Dvojčka

Dvojček hrepeni po soncu in vsem, kar spada zraven, zato se počasi psihično pripravlja na hladne dni, ki mu nikakor niso všeč. Razveselila ga bo le sprememba garderobe, ki mu daje več možnosti, da zažari v svoji družbi. Raje se bo zadrževal v zaprtih prostorih in veliko ter razposajeno klepetal.

Kaj ga spravi v slabo voljo? Nezainteresiranost osebe, ki mu veliko pomeni in na katero računa.
Kako ga razvedriti? Povabite ga v dobro družbo, kjer se bo nasmejal do solz.

Rak

Temni dnevi raka vračajo v nostalgijo, zato bi se moral nujno usmeriti v prihodnost in preteklost črtati, v nasprotnem primeru bodo na plan potrkala speča negativno usmerjena čustva. Varuje naj se mraza, saj je bolj občutljive narave in bi se lahko kaj hitro znašel v manjših zdravstvenih tegobah.

Kaj ga spravi v slabo voljo? Spremembe načrtov v zadnjem trenutku.
Kako ga razvedriti? Kupite mu kakšno malenkost, s katero ga boste razvedrili.

Lev

Levu tudi mraz in hladni dnevi ne pridejo do živega, saj je zanj pomembno le to, da je zadovoljen sam s sabo ter da je deležen slave in hvale, kar mu tudi v prihajajočem obdobju prinaša uspeh. Depresije skoraj ne pozna, zato je eden izmed tistih, ki v težkih razmerah spodbuja sebe kot tudi svoje prijatelje.

Kaj ga spravi v slabo voljo? Dolgčas in turobni dnevi, ko se nihče ne odziva.
Kako ga razvedriti? Povabite ga na ples in se z njim ukvarjajte na poseben način.

Devica

Devica hrepeni po čistosti in urejenosti. Zdaj, ko bo več časa preživela doma, bo verjetno opazila, da je treba še kaj spremeniti ali prestaviti. Hladni dnevi jo vabijo v naravo, vendar ji aktivni športi ne bodo najbolj pisani na kožo, saj jo vodi občutek boljše na toplem kot zunaj na hladnem.

Kaj jo spravi v slabo voljo? Površ­nost in nedovršenost v vseh primerih.
Kako jo razvedriti? Pospravite stanovanje, počistite avto in se elegant­no uredite.

Tehtnica

Tehtnica bo nihala s svojim razpoloženjem in iskala vzroke za neuspeh in slabo počutje. V tem obdobju se bo ob turobnih večerih morda preveč poglabljala vase in se malce izogibala večjim družbam ter zabavam. Lažje pa se bo osredotočila na zahtevne delovne naloge in finančne podvige.

Kaj jo spravi v slabo voljo? Nenehen dež, ki ji onemogoča, da bi bil njen stil popolnoma dovršen.
Kako jo razvedriti? V harmoničnem vzdušju se z njo ukvarjajte in pogovarjajte o globokih temah.

Škorpijon

Škorpijon bo še vedno razmišljal o soncu in toplih dneh ter se ne bo nič preveč veselil prihajajoče zime, ki zanj pomeni obdobje, ko je treba nekaj narediti, da se kaj dogaja. Motilo ga bo, da ne more uživati v dejavnostih na prostem in da ne more obleči svojih malce pomanjkljivih oblačil.

Kaj ga spravi v slabo voljo? Lenoba partnerja ali prijateljev, saj ima preveč energije, da bi samo poležaval.
Kako ga razvedriti? S strastnimi podvigi, ki pa naj bodo presenečenje.

Strelec

Na strelca mraz slabo vpliva, saj zaživi šele na soncu in toploti. Več se bo zadrževal v zaprtih prostorih in si kljub temu poskušal pričarati razigrano vzdušje. Po samoti ne bo hrepenel, vendar se bo odlično počutil samo v družbi ljudi, ki jih zelo dobro pozna in jim tudi zaupa. Kljub mrazu bo njegovo srce vroče.

Kaj ga spravi v slabo voljo? Zavrnitve in neuspeh, ki zatreta celo njegov večni optimizem.
Kako ga razvedriti? S sproščenostjo, spontanostjo in kakšnim iskrenim komplimentom.

Kozorog

Prihaja kozorogov čas, sonce se skriva, dež in sneg nas bosta vztrajno spremljala, kar pomeni, da se bo znašel v okoliščinah, ki jih obožuje. Povečala se bo tudi produktivnost in z veseljem se bo poglobil v zanimivo dodatno izobraževanje. Večeri pa bodo rezervirani za gledališče.

Kaj ga spravi v slabo voljo? Nenehno govorjenje ljudi v okolici, še zlasti o nepomembnih zadevah.
Kako ga razvedriti? Uspeh pri delu ali pohvala, še bolj pa denarna nagrada.

Vodnar

Vodnar ima željo čim več časa preživeti na prostem ali odprtem, kar mu bo onemogočeno, zato se lahko pojavi nekaj občutljivosti in slabšega počutja. Tudi družabnost se bo nekoliko zmanjšala, bolj ga bo zanimalo sedenje za računalnikom ali pred televizorjem, seveda v toplem prostoru.

Kaj ga spravi v slabo voljo? Nedorečene zadeve, nerešene okoliščine in premalo optimizma.
Kako ga razvedriti? S potovanjem ali vsaj krajšim nenavadnim izletom v neznano.

Ribi

Urejenost, ki je za ribice zelo pomembna, bo tokrat na višku, saj bodo uživale z zimskimi dodatki. Všeč so jim tudi deževni dnevi, saj se bodo takrat lahko še bolj intenzivno predajale romantičnim doživetjem. Ker pa je njihovo razpoloženje nihajoče narave, se lahko pojavi kakšen dan slabšega počutja.

Kaj jo spravi v slabo voljo? Hladnost partnerja ter neodzivnost prijateljev ali družinskih članov.
Kako jo razvedriti? Z nežnim pristopom ji pričarajte neponovljivo romantično vzdušje.

horoskop.si

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja