Kako se s prekinitvami razmerij spopadajo posamezne skupine znamenj?

Kako najlažje preboleti konec razmerja, se sprašujemo vsi, vendar določena znamenja ob prekinitvi trpijo bolj, druga manj.

Prepoznajte čustveno manipulacijo (foto: Profimedia) Profimedia
14. 2. 2017

Nekateri se po razpadu zveze zatečejo k hrani, drugi poslušajo nežno glasbo in jočejo, tretji pa tkejo nova poznanstva in se trudijo živeti naprej. Po koncu razmerja vsak po svoje potuje skozi proces žalovanja. Kam pa spada vaše znamenje?

Ognjena znamenja

Izražanje jeze in razočaranja na ves glas je najboljše pomagalo ognjenih znamenj za strto srce. Če boste nadaljevali tempo svojih aktivnosti, ki so ključnega pomena za vaše aktivno življenje, niti ne boste našli časa, da bi dolgo celili rane. Če ste razočarani, ker ne veste, zakaj vas je nekdo sploh zapustil, se posvetujte s prijateljem, ki mu boste tokrat za spremembo dovolili, da je vaš terapevt. Nikar ne kopičite jeze, žalosti in razočaranja v sebi, saj se boste tako težko spustili v novo razmerje. Zagotovo pa težko prenašate, da vas nekdo zapusti, saj vam ni jasno, kako se lahko kdo odloči zapustiti vas, ki ste čudoviti, preprosto najboljši. Bodite veseli, da je tako, saj lahko počnete, kar želite.

Rešitev: še več druženja s prijatelji in športnih aktivnosti

Najbolj trpi: lev

Zračna znamenja

Stik z ljudmi je vaše varovalo, ko imate zlomljeno srce. Ostanite v stiku z ljudmi, ki vas dobro poznajo in spoštujejo, nikar se ne zapirajte vase, saj si boste s tem povzročili veliko težav. Ko boste prišli do odgovorov, zakaj je razmerje razpadlo, boste skoraj ozdravljeni, čeprav si boste razloge razlagali po svoje in jim tudi verjeli. Nikar ne glejte preveč romantičnih filmov in ne poslušajte romantične glasbe, saj se boste tako samo vračali v preteklost in obujali spomine. Sicer pa naj vas ne skrbi. Že kmalu po zlomljenem srcu boste na kavici z novo simpatično osebo, saj ne izgubljate svojega časa po nepotrebnem za žalost in jezo. Zaupajte si, čeprav se vas dotika občutek, da ste neskončno sami na svetu.

Moja rešitev: obisk spletne klepetalnice vas bo pomiril

Najbolj trpi: tehtnica

Vodna znamenja

Spadate med najbolj občutljiva znamenja zodiaka, zato vas bo prekinitev v vsakem primeru prizadela. Dovolite si izražati svoje občutke in o njih pokramljajte z najboljšim prijateljem, ki vam bo pomagal sestaviti bolj realno sliko. V žalosti se boste verjetno umaknili množici ljudi in čas najraje preživljali v samoti ali v družbi svojega hišnega ljubljen-

čka, ki bo najboljše zdravilo za vas. Naj solze iztečejo, nato boste čez nekaj časa pripravljeni na nove simpatije, vendar jih nikar ne primerjajte s svojimi bivšimi. Dovolite si spustiti nove priložnosti v svoje življenje, saj se boste le tako lahko premaknili s točke razočaranja in se zazrli v svet bolj optimistično. Dopovejte si, da zmorete, in bodite ponosni nase.

Moja rešitev: z meditacijo in sproščanjem boste prišli do ugotovitve, da vas je prekinitev razbremenila.

Najbolj trpi: rak

Zemeljska znamenja

Običajno zadržujete svoje občutke v notranjosti, zato tudi po prekinitvi razmerja ne razglabljate o vsebini, ampak si raje poiščete svoj prostor v miru in tišini, kar pa ni vaša rešitev, saj tako samo analizirate preteklost in se ne premikate naprej. Terapije so vam lahko v pomoč, da osebnostno zrastete in sprejemate, da si zaslužite nekaj boljšega. Tudi trdnost in vztrajnost, ki jo premorete, vam lahko pomagata, ko se boste odločili, da se pomaknete naprej, ter da vas razočaranje več ne zanima. Ne bodite presenečeni, če boste, ko boste že mislili, da ste preboleli, doživeli napad besa ali žalosti, ko boste to osebo srečali. Ker ne marate sprememb, boste poskušali poiskati smernice, kako bi razmerje vseeno obnovili.

Moja rešitev: prebiranje lahkotne literature, kuhanje zanimivih obrokov in seveda čiščenje na vseh področjih

Najbolj trpi: devica

horoskop.si