Horoskop: Kakšna so posamezna astro znamenja v spolnosti

Kakšna so posamezna znamenja v spolnosti? 

Horoskop: Kakšna so posamezna astro znamenja v spolnosti (foto: Shutterstock) Shutterstock
15. 2. 2016

Oven

Glavne lastnosti tega znamenja lahko označimo z besedami spontani, zapeljivi in zelo zahtevni. V postelji bi poskusili prav vse. Če boste kdaj z njimi pristali med rjuhami, jim prepustite vlogo vodje. Če ste pa naleteli na ovnico, vedite, da mora biti zgoraj in da bo večino dela opravila sama. To je ženska, ki je odprta za nove razsežnosti, vendar le če čuti, da vam zares pripada. Najboljši seks je z levi in strelci.

Bik

Vsem je jasno, da boste vsakega pravega hedonista najbolj užalili, če ga boste preganjali, naj se podviza, predigra in ljubkovanje pri njem trajata nekaj ur. Mazanje s kremicami, draženje... Kolikor več jezika, tem boljše, svetujejo astrologi. Po maratonski predigri sledi pasji položaj, v katerem bo bikica zelo uživala in se predala. Najboljši seks je z devicami in kozorogom.

Dvojčka

Saj veste, kakšni so: ne morete jih uloviti niti za glavo niti za rep. Najbolj jim ustreza maska pa tudi izmenjava vlog jim ni tuja. Od položajev jim je najbolj všeč nekaj vmes. Ne čudite se, če se s tem znamenjem tako zapletete, da ne veste več, kje imate svoje noge. Kar se tiče ritma, ne pretiravajte v izmenjavah. Najboljše je počasno guganje. Imajo tudi dneve, ko jim preprosto ni do spolnosti. Najboljši seks je z vodnarji in tehtnicami.

Rak

En korak naprej, dva nazaj, značilno za raka. No, kadar se končno odločijo za partnerja, ga ne spustijo zlahka iz svojih 'klešč'. Rakom najbolj odgovarjajo ukleščeni položaji (lotosov položaj). Občutki nežne pripadnosti, bližine in topline so zagotovljeni. Vas moramo spomniti na stik z očmi in počasen ritem, ki se mu bo rakica popolnoma podredila? Najboljši je seks s škorpijoni in ribami.

Lev

Levom ni nič neugodno. Če ste se spletli z levinjo, ste lahko prepričani, da vam ne bo odrekala orgazmov. In če že želite, da ona doživlja multiple orgazme, zavzemite položaj gugalnice. Po določenem času sledi samozadovoljevanje. Levinje želijo navadno prve končati, tako da lahko v miru opazujejo partnerja. Če preživite ta ogenj, si za naslednjega partnerja izberite strelca ali ovna.

Ne bo ji všeč: če jo boste pustili nezadovoljeno in se oblekli.

Devica

Glede na to, da je diskretnost njihov zaščitni znak, ne poskušajte z njimi seksati v javnosti. No, znotraj štirih sten vam bodo device zelo rade pokazale, kako spretne so s prefinjenimi prstki. Če ste z žensko devico, ji dovolite, da se vam usede v naročje in spremeni v majhno deklico. No, ne bodite sebični. Včasih ji pomagajte s sunkovitimi premiki vašega telesa. Svetujemo vam, da uskladita trenutek doseganja orgazma. Najboljši seks je z bikom in kozorogom.

Ne bo ji všeč: vulgarna govorica, s katero jo boste razjezili.

Tehtnica

Seks na hitro pri njih ne pride v poštev, ker jih takšni napadi pogosto vržejo iz tira, saj obožujejo nežnosti. In glede na to, da to znamenje obožuje spolni akt, je idealen položaj, da ženska tehtnica ovije noge okoli partnerjevega vratu. Na koncu ne pozabite nagraditi svoje tehtnice (ker je tako dolgo zdržala v tem položaju) z romantičnimi gestami. Najboljši seks je z dvojčki in vodnarjem.

Ne bo ji všeč: vaša nestrpnost in prehiter seks.

Škorpijon

Umetnost je seks in škorpijoni so Picassovi otroci. Ne obstaja ničesar, kar jim ne bi padlo na pamet in česar ne bi želeli poskusiti tudi sami. Njihov favorit je položaj 69. On leži na hrbtu, ona na njem, in to v nasprotni smeri. Po oralnem stimuliranju sledi seksualno občevanje. In seveda, on ji pri tem stimulira klitoris. Najboljši spolni partnerji so ribe in raki.

Ne bo ji všeč: vaše nežne izjave in vaša previdnost.

Strelec

Strelci ne poznajo konvencij in nikoli ne delajo tega, kar se od njih pričakuje. Pričakujte seks v morju, planinah, na javnem mestu. Še več, občutek, da počnejo nekaj prepovedanega, jim samo pošlje kri tja, kamor je treba. Od položajev zmaga stoječi, tako da je ženska obrnjena proti moškemu s hrbtom. Najboljši partnerji za eksperimentiranje: oven in lev ter vsi neznani posamezniki, ki slučajno 'padejo' strelcu v lovu na seks.

Ne bo ji všeč: če ne boste zainteresirani za seks, saj je vedno za akcijo.

Kozorog

Seks kot igra moči, dominacija – to jim je neznanka. Če želite iz njih izvleči največjo količino naslade, začnite igro zelo ležerno, malce nedolžno in igrivo. Po premetavanju po blazinah in posvečanju pozornosti občutljivim delom telesa predlagamo, da prevzamete ustrezen položaj. Pripadniki tega znamenja še niso nikoli slišali, da je seks povezan z igro moči, dominantnimi vlogami. Na trenutke menjajte ritem. Najboljši seks je z devico in bikom.

Ne bo ji všeč: pretiravanje in ljubosumni izpadi.

Vodnar

Dokler jih ne osvojite, se vam zdi, da imate opravke z ledenimi kraljicami/kralji. Vendar po tem, ko vam jih uspe odtaliti, se pripravite na najtežje akrobacije in nemogoče položaje. Ekstravagantni vodnarji obožujejo nenavadne položaje, kraje in perverzna šepetanja na uho. Na koncu igre se ne čudite, če boste morali ožeti posteljnino. Najboljši partnerji so dvojčki in tehtnice.

Ne bo ji všeč: neiskrenost in vaš pretiran trud.

Ribi

Predstavniki tega znamenja vejo, kako funkcionira najmanjši živec na vašem telesu. Če želite plavati z njimi, morate biti njihov sanjski partner. Če ste izbrani, je najboljše, da prevzamete položaj delfina, ki zagotavlja seksualno intimnost in dobršno mero romantike. Glavni moto, ki ga je dobro upoštevati: Vse teče, vse beži. Najboljši partnerji za ribi so morska bitja: raki in škorpijoni.

Ne bo ji všeč: agresiven seks in pretirano siljenje v nekaj drugačnega.

horoskop.si